- 28 Mart 2020
- 18
- 17
- 3
- 38
- Konu Sahibi Dnzzuzzmmn
-
Bu çok iyiydi :) yani mantıken düşününce ben de hoyle diyorum ama gözlerimde bi utanç değersizlik var onu anlamadimBaşlığı görünce nasıl ya dedim kendi kendime. Niye anne oldun diye duyguların olamaz mı? bi an duygusal boşluğa düşmüşsün. öpmüş geçmiş gitmiş ne kullanılmış hissediyorsun sefam olsun de geç. bi öpmeyle ahlaksız mı olunur.
Bu çok iyiydi :) yani mantıken düşününce ben de hoyle diyorum ama gözlerimde bi utanç değersizlik var onu anlamadim
Bilmem belki boşanmadan beri ilk defa bi başkasına dokundum ondan mi bilmiyorum bi de aile olarak biraz geri kafalı bir ailede buyudum
Oldukça haklisiniz bana ders oldu gerçektenNiye kullanılmış hissediyorsun, sonuçta o an bir çekim olmuş ve bu yasanani sen de istemişsin
Bunun neresi kullanılmak??
Bence bu olay size ders olsun. Dertleşmedir şudur budur gibi boş sebeplerle çekim hissettiğiniz bir erkekle bir odada yalnız kalmayın. Çünkü hormon denen, anın büyüsü denen bir şey var.
Kötü hissetmeniz normal ama bir daha , daha kötü hissetmenize sebep olacak anların yasanmasina engel olacak bir şeydir belki şu yasanan.
Boyle düşün...
*Sana engel olan derken sen annesin öpüşmek koklasmak yasak sana, tüm hormonlarını çeyiz sandığına koy sakla demek istemiyorum.
Ama sana ayıplı mal gibi davranan erkeklerle , sonrasında seni uzececegine emin oldugun işlere girme diyorum. Yanlış anlaşılmak istemem
Yani onun nişanlamasi vs beni hiç etkilemedi inan umrumda da değil zaten evlilik düşünmüyorum hele bekar biriyle asla ama o an bir anda gelişti herşey gozumun yaşını sildi derken kadınız iste hemen hosumuza gidiyor malesef.18 yaşını geçmiş bekar herkes istediğini yaşayabilir. Daha önceki durumlar o anı etkilemez. Ama karşıdaki adam ağır yalancı, aile zoruyla nişanlanıp aile zoruyla seviştiğine inanıyor musun???
Ne guzel geldi yorumunuz bana teşekkür ederim sanırım kendimi anneliğe fazla kaptirdim herseyi oraya bağlıyorumBence kendinizi hiçte kötü hissetmeyin ani gelişmiş bir durum sonuçta ki herkesin de basına gelebilir .. duygusal boşluk sonucu olmuş bişeyler önünüze bakın en iyisi
Aynı isyerindeyizamaaan yok be ne utanıyosun bidaha nerde görcen
Tabiki de canım hiç takmayın bile evet çocuklarınız var ama sizde bir bayansınız sonuçta insan duygusal anlamda birine ihtiyaç duyabiliyor ..Ne guzel geldi yorumunuz bana teşekkür ederim sanırım kendimi anneliğe fazla kaptirdim herseyi oraya bağlıyorum
Evet sanırım o an gerçekten bi omza ihtiyacım vardiTabiki de canım hiç takmayın bile evet çocuklarınız var ama sizde bir bayansınız sonuçta insan duygusal anlamda birine ihtiyaç duyabiliyor ..
Rabbim hayırlı bir insan çıkarsın karşınıza inşalahEvet sanırım o an gerçekten bi omza ihtiyacım vardi
Amiin hepimizin inşallah çok teşekkür ederimRabbim hayırlı bir insan çıkarsın karşınıza inşalah ☺
Görmezlikten gelme gibi bir seçeneğiniz mevcut:)Sorunun saçmalığı
Gormezden gelmek icin once gormek gerekiyor. Yoksa gormemem gerektigini nerden bilecegim? Gormus oldum bir kere. Soru o kadar sacma ki konuyu okumadim bile.Görmezlikten gelme gibi bir seçeneğiniz mevcut:)
Iste şu sarsılmaya ihtiyacım varAnne olunca hislerimiz , duygularimiz , arzularimiz olmuyor mu?
Valla bosandiktan sonra bol bol opustum , sevgililerim de oldu , baska seyler de yaptim , tekrar da evlendim
Bosaninca ya da anne olunca insanlik vasfimizi kaybetmiyoruz
Degistirin su kafa yapinizi allah askina , ne sacma bir dusuncedie bu boyle
Saygı duyarımGormezden gelmek icin once gormek gerekiyor. Yoksa gormemem gerektigini nerden bilecegim? Gormus oldum bir kere. Soru o kadar sacma ki konuyu okumadim bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?