Boşanmış bir erkeğe şans vermeli miyim ?

dertliderman

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
13
0
16
İstanbul
merhaba sevgili kk kullanıcıları . Uzun zamandır burayı takip ediyorum . Kendi derdimi unutmak için belki de . Ve uzun zamandır atlattığım badirelerden sonra burda danışmam gereken bir konu olduğuna karar verdim . Umarım fikirlerinizle bana yoö gösterirsinzi.
Öncelikle 27 yaşında devlet memuruyum. Uzun bir süre hayatım güzel giderken sonra babamn hastalığıyla tanıştık 23 yaşında ve kendimi ona adadım belki de(iyi ki de yapmışm:)
Bu süre zarfında görüştüğüm tek bir kişi oldu ama o da beklemedi beni ve benden ayrılıp5 ay içinde evlendi maşallah .Unuttum gitti herkesin yolu açık olsun .Nasip değilmiş
Çok uzatmayacağım yakın zaömanda babami kaybettik .Ama Allah sabrını verio cok şükür.
Uzun süredir hasta olduğundan alıştık belki de .
neyse benim asıl meselem şimdi benimle görüşmek isteyen nbiri var beni görmüş beğenmiş ben de uygun buldum goruştum . Hememn her şey cok uygundu fakat bana kısa bir evlilik yaptığını söyeldi ve şimdi kafam iyice karışık . herkes 2. bir şansı hak eder mi size

tşkrler şimdiden....

Elbette hakeder.
Ama önce neden ayrıldığını bilmekte fayda var.
Kendi ağzından değil,mümkünse başkalarından öğrenmek daha iyi olur.

neden ayrılmış önce o konuyu tarafsız birirnden öğren sonra asana mantıklkı geliyosa şans ver yok mantıklı değilse o zaman yol ver..

Elbette hakeder.
Ama önce neden ayrıldığını bilmekte fayda var.
Kendi ağzından değil,mümkünse başkalarından öğrenmek daha iyi olur.

kendisine sordum tabi canım. Zate sevmiyordum ailem çok istedi nişan oldu adı çıkmasın diye evlendim ama olmadı işte dedi . Bu yeterli bi açıklama gelmedi bana . Bir de hassas dönem ya ne bileyim işte

kendisine sordum tabi canım. Zate sevmiyordum ailem çok istedi nişan oldu adı çıkmasın diye evlendim ama olmadı işte dedi . Bu yeterli bi açıklama gelmedi bana . Bir de hassas dönem ya ne bileyim işte

öncelikle başın sağolsun,

açıklama bana da yeterli gelmedi,
çok basite almış,
sevmiyordum adı çıkmasın diye evlendim nasıl bir düşünce tarzı:26:
herkes 2. şansı hakeder ama neden boşandığı da çok önemli...
başka sebebi olmalı bana göre...

öncelıkle basın sagolsun allah gerıde kalanlalra sabır versınn

sakın ola boyle yalanlara kanmaa

bana cok tanıdık geldı benımde basıma geldııı

çocuguda varmı bu adamın

bence görüştüğünüz kişi sizin onunla görüşmemeniz için yeterli açıklamayı yapmış hala neyi bekliyorsunuz?

bence yaptığı açıklama pek tatminkar değil kısa bir süre sürdüyse evliliği bunun başka bir nedeni olabilir emin olmadan iyice tanımadan adım atma derim ama 2. şansı her insan hak eder etmesine de açıklaması biraz baştan sağma olmuş.hakkınızda hayırlısı.
bu arada başınız sağolsun..

Sevmediği biriyle evlenmek istemediğini ailesine söyleyemeyecek kadar pasif,
Ve nişan atmanın bir kadın için utanç verici olduğunu düşünecek kadar geri kafalı,
Her şeye rağmen evlenip, evlendiği kadına sahip çıkmayan ve nişan atmayı ayıp sayarken boşanmayı içine sindiren bir adam,

Bence uzak dur...

böylelerınden mıdem bulanıyor artık

sakın kanma

başına sılahmı dayamışlar evlenmek ıcın

sana üsütn körü bı açıklama yapmıs ve yalan olduguna yüzde yüz eminim

böylelerı yalan soyler ve yalanı bellı olmasın dıye detay anlatmaktan kaçar

emınım bundan baska bı açıklama yapmamıstır

hep kendını haklı goruyordur

karsı tarafı dengesız ve tutarsız olmakla sucluyordur

aman aman akıllı ol
ıyıce arastırmadan kalbını kaptırmaa

hem bu nasıl erkektırkı aılesını sözuyle evlenıyor

ozaman demekkı karısınıda aılesı boşa dedıgı ıcın boşadı

mıdem bulanıyor boylelerınden

senın acını bıldıgı ıcın zayıf anından faydalanmak ıstıyor olabılır

babanı kaybetmıssın abın veya erkek kardesınde yoksa senı güçsüz gordugu ıcınde sana yaklasıyor olabılır

herseyı dusun ıyıce arastır

dedıgım gıbı basıma geldıgı ıcın bılıyorum

aklıma geldı kötü oldum

Birinin mutlu olmadığı biri diye bakarsak boşanmış tüm insanlara haksızlık etmiş
oluruz. Kadın ya da erkek..
Siz de evlenip mutsuz olabilirsiniz ( Allah yaşatmasın tabi)
Boşanmanız durumunda size böyle yaklaşsınlar istemezsiniz değil mi?
Tabiki sor soruştur ayrılık sebebini öğren hata her zaman erkekte olacak diye
bir şey yok.. Hatta bazen suçlu falan olmuyor iki insan ayrı ayrı çok iyidir
ama birbirlerine iyi gelmiyorlardır, uyumsuzlardır bu mümkün..

Şahsen şunu düşünsen anlarım benim ilk evliliğim,ilk heyecanlarım
karşımdaki kişi de bu heyecanları ilk benle yaşasın isterim diyebilirsin..
Ben de olsam böyle isterdim çünkü..
ama sorduğunuz anlamda boşanmış insanlara önyargılı bakmak doğru değil...

aslında bence beyefendi size gayet açık konuşmuş. ben onun kurduğu iki cümleden şöyle bir çıkarım yaptım

1. ailesinin hatırı için evlilik gibi ciddi bir meselede bile kendi düşündüklerini ikinci plana atabiliyor
2. ailesine ben bu kızı ya da bu şeyi(ilerisi için herhangi bir şey) istemiyorum demeye imtina ediyor.
3. gencecik bir kadını sevmediğini bildiği halde kendince ona iyilik yaparken esasında mantıksız davranıyor. çünkü bu ülkede nişan atmaktan daha zoru varsa o da boşanmış bir kadın olmak maalesef.
ve bence son olarak size yeterince açık olmuyor. gerçek sebepleri söylemiyor.

umarım en doğru kararı verirsiniz. başınız sağolsun.
sevgiler..

Açıklamayı şimdi okudum kaç,kaç aman diyim..
Adama bak ailesi demiş diye evlenmiş adı çıkmasınmış.
Ama olmamışmış.. Ailem diye başlayan cümle duyduğum da
bu erkek milletinden tüylerim diken diken oluyor..

burada boşanan arkadaşlar var . Ne bileyim birinin mutlu olamadığı biriyle yaşamak kötü bir şey mi olur:8

bazı renkler birbirne uyar ve birbirini tamamlar ama bazı renklerde birbirini boğar tamamen zıttır.insanlarda aynı şekilde.başkasıyla anlaşamamış boşanmış olabilir ama siz belki birbirinizi tamamlayacaksınız.umarım hakkınızda hayırlısı olur.kesinlikle 2. bi şansı hakediyor...

ben de bilemiyorum içimden bir ses keşke karşı tarafı da dinleme şansım olsa diyor

Hiç bir erkek sevmediği bir insanla ailesi istiyor diye evlenmez.

Bence asıl sebebini ögrenmeye çalış.
Kendisinden degil, başkalarından .
Kendisi asla dogruyu söylemez...

Açıkçası böyle saçma bir açıklama yapan erkekten de uzak durmakta fayda var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…