- Konu Sahibi dertliderman
-
kendisine sordum tabi canım. Zate sevmiyordum ailem çok istedi nişan oldu adı çıkmasın diye evlendim ama olmadı işte dedi . Bu yeterli bi açıklama gelmedi bana . Bir de hassas dönem ya ne bileyim işte
kendisine sordum tabi canım. Zate sevmiyordum ailem çok istedi nişan oldu adı çıkmasın diye evlendim ama olmadı işte dedi . Bu yeterli bi açıklama gelmedi bana . Bir de hassas dönem ya ne bileyim işte
Sevmediği biriyle evlenmek istemediğini ailesine söyleyemeyecek kadar pasif,
Ve nişan atmanın bir kadın için utanç verici olduğunu düşünecek kadar geri kafalı,
Her şeye rağmen evlenip, evlendiği kadına sahip çıkmayan ve nişan atmayı ayıp sayarken boşanmayı içine sindiren bir adam,
Bence uzak dur...
Evet şans verilebilir
yani çocuğu da yoksa eski karısıyla hiçbir bağı olmaz
anca açıklama mantıklı gelmemişti ki
aşağıdaki yorum bence gayet net[
öyle mi dersin canımkendime de kızıyorum zaten niye yakınlık duydum diye
böylelerınden mıdem bulanıyor artık
sakın kanma
başına sılahmı dayamışlar evlenmek ıcın
sana üsütn körü bı açıklama yapmıs ve yalan olduguna yüzde yüz eminim
böylelerı yalan soyler ve yalanı bellı olmasın dıye detay anlatmaktan kaçar
emınım bundan baska bı açıklama yapmamıstır
hep kendını haklı goruyordur
karsı tarafı dengesız ve tutarsız olmakla sucluyordur
aman aman akıllı ol
ıyıce arastırmadan kalbını kaptırmaa
hem bu nasıl erkektırkı aılesını sözuyle evlenıyor
ozaman demekkı karısınıda aılesı boşa dedıgı ıcın boşadı
mıdem bulanıyor boylelerınden
senın acını bıldıgı ıcın zayıf anından faydalanmak ıstıyor olabılır
babanı kaybetmıssın abın veya erkek kardesınde yoksa senı güçsüz gordugu ıcınde sana yaklasıyor olabılır
herseyı dusun ıyıce arastır
dedıgım gıbı basıma geldıgı ıcın bılıyorum
aklıma geldı kötü oldum
merhaba sevgili kk kullanıcıları . Uzun zamandır burayı takip ediyorum . Kendi derdimi unutmak için belki de . Ve uzun zamandır atlattığım badirelerden sonra burda danışmam gereken bir konu olduğuna karar verdim . Umarım fikirlerinizle bana yoö gösterirsinzi.
Öncelikle 27 yaşında devlet memuruyum. Uzun bir süre hayatım güzel giderken sonra babamn hastalığıyla tanıştık 23 yaşında ve kendimi ona adadım belki de(iyi ki de yapmışm:)
Bu süre zarfında görüştüğüm tek bir kişi oldu ama o da beklemedi beni ve benden ayrılıp5 ay içinde evlendi maşallah .Unuttum gitti herkesin yolu açık olsun .Nasip değilmiş
Çok uzatmayacağım yakın zaömanda babami kaybettik .Ama Allah sabrını verio cok şükür.
Uzun süredir hasta olduğundan alıştık belki de .
neyse benim asıl meselem şimdi benimle görüşmek isteyen nbiri var beni görmüş beğenmiş ben de uygun buldum goruştum . Hememn her şey cok uygundu fakat bana kısa bir evlilik yaptığını söyeldi ve şimdi kafam iyice karışık . herkes 2. bir şansı hak eder mi size
tşkrler şimdiden....
Birinin mutlu olmadığı biri diye bakarsak boşanmış tüm insanlara haksızlık etmiş
oluruz. Kadın ya da erkek..
Siz de evlenip mutsuz olabilirsiniz ( Allah yaşatmasın tabi)
Boşanmanız durumunda size böyle yaklaşsınlar istemezsiniz değil mi?
Tabiki sor soruştur ayrılık sebebini öğren hata her zaman erkekte olacak diye
bir şey yok.. Hatta bazen suçlu falan olmuyor iki insan ayrı ayrı çok iyidir
ama birbirlerine iyi gelmiyorlardır, uyumsuzlardır bu mümkün..
Şahsen şunu düşünsen anlarım benim ilk evliliğim,ilk heyecanlarım
karşımdaki kişi de bu heyecanları ilk benle yaşasın isterim diyebilirsin..
Ben de olsam böyle isterdim çünkü..
ama sorduğunuz anlamda boşanmış insanlara önyargılı bakmak doğru değil...
merhaba sevgili kk kullanıcıları . Uzun zamandır burayı takip ediyorum . Kendi derdimi unutmak için belki de . Ve uzun zamandır atlattığım badirelerden sonra burda danışmam gereken bir konu olduğuna karar verdim . Umarım fikirlerinizle bana yoö gösterirsinzi.
Öncelikle 27 yaşında devlet memuruyum. Uzun bir süre hayatım güzel giderken sonra babamn hastalığıyla tanıştık 23 yaşında ve kendimi ona adadım belki de(iyi ki de yapmışm:)
Bu süre zarfında görüştüğüm tek bir kişi oldu ama o da beklemedi beni ve benden ayrılıp5 ay içinde evlendi maşallah .Unuttum gitti herkesin yolu açık olsun .Nasip değilmiş
Çok uzatmayacağım yakın zaömanda babami kaybettik .Ama Allah sabrını verio cok şükür.
Uzun süredir hasta olduğundan alıştık belki de .
neyse benim asıl meselem şimdi benimle görüşmek isteyen nbiri var beni görmüş beğenmiş ben de uygun buldum goruştum . Hememn her şey cok uygundu fakat bana kısa bir evlilik yaptığını söyeldi ve şimdi kafam iyice karışık . herkes 2. bir şansı hak eder mi size
tşkrler şimdiden....
bu nasıl bir adam uzak dur. bedava seks için evlenmiş ve evin hizmetini gören biri olsun diye evlenmiş işte birçok erkek gibi. bundan sonraki evliliğini de aynı sebeplerle yapacak ve belki bundan sonraki boşanmasını da karısına iftiralar atarak bitirecek klasik haysiyetsiz erkek profili uzak durr.
tatlım ben senin kadar kötü düşünmüyorum yaa..bende ayrılsam başka birinle tanışsam hemen ilk zamanlarrr başımdan geçen herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatmam ki..zamanla eşimiz dostumuz olur arkadaşlarımız olur onlardan en doğrusunu öğrenir ve beni de yakından tanır zatenn..
şimdi adam herşeyi anlatmadı die bedava seks için evlenmiş dmek doğru değil bence
canım ayrıntısına kadar anlatmasın ilk zamanlarda ama kalkıp '' sevmiyordum yeaaa zaten ailem istedi diye nişanlandım işte evlenmiş bulundum adı çıkmasın diye sonra da boşandım '' demesi çok rahatsız edici kadınlara verdiği değerin boyutunu gösteriyor. klasik erkek yalanları bu tipler karılarını aldattıkları kadınlara da aynı yalanları söylerler '' karımı sevmiyorum ailemin zoruyla evlendim '' falan fistan, sanki nikah masasında memur başlarına silah dayıyo bunların. yalan dolan işler çeviriyorlar işte güvenmemek lazım bu adamın mantalitesindekilere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?