Boşanmış bir erkeğe şans vermeli miyim ?

Herkes 2.şansı hakeder ...
Bazı durumlar hariç tabiki.
Sizin duruma gelince de kendinden değil başkalarından dinle onu.
Ve asla acele etme.
İyice tanı eğer şans vereceksen tabi.

kendisine sordum tabi canım. Zate sevmiyordum ailem çok istedi nişan oldu adı çıkmasın diye evlendim ama olmadı işte dedi . Bu yeterli bi açıklama gelmedi bana . Bir de hassas dönem ya ne bileyim işte

klasik bir erkek yalanııı madem sevmiyordun neden bir canın günahına girdin yazık günah deilmiii ailen istedi die alıp sonra olmadı diyip boşamakk bir kadınıı ortada bırakmak ne kadar dogru ??? benimde ikinci evlilim eşiminde ikinci evliliği emin ol sorunlar çıkıyoo hakkında hayırlısı olsun başın saolsunn ölç tart öyle karar ver hayatını mahvetme

daha önce evlilik yapmış erkeğe şans verilmez diye bir kural mı var?
iyice tanıyın birbirinizi ona göre kararını ver.

Tatlim bekarsan bekarla evlen. Bosver öyle bosanmis adami, iyi birsey olsaydi zaten eski karisiyla hala evli olurdu.
Niye böyle diyorum? Cünki kadinlar genelde cok sey cekerler, bosanmamak icin direnirler, demekki bunda direnmek icin bir neden kalmamis, kim bilir eski karisina neler yapti. Sanada belliki yalan söylüyor.
Ha kadin onu aldattiysa bilemem, kendi aldattiysa zaten bes para etmez. eee bunuda sana anlatacak degil. Eski karisina sorsan, sana kim bilir neler anlatir, kosa kosa kacarsin bu adamdan. Seni herkes ister tatlim, memursun, kendi ayaklarinin üstünde duruyorsun, 27 yasida evlenmek icin cok uygun, hic zaman kaybetme bu adamla derim.
Onun anlattigi kadar ibaret degildir gecmisi inanki, evlendikten sonra basin cok agrir, davul bile dengi dengine, yol ver gitsin sanada senin gibi tertemiz ilk evliligini yapacak insan cikar insallah...

Elbette hakeder ama neden boşandığını önemli bunuda ondan değil başkalarından öğrenmen araştırman lazım canım.. Babanında mekanı cennet olsun Allah sabır versin hepinize başınız sağolsun.

kendisine sordum tabi canım. Zate sevmiyordum ailem çok istedi nişan oldu adı çıkmasın diye evlendim ama olmadı işte dedi . Bu yeterli bi açıklama gelmedi bana . Bir de hassas dönem ya ne bileyim işte

Ailesinin isteklerine göre hareket ediyor canım. Ailesi seni istemese senden de vazgeçecek herhalde. eğer gerçek nedenleri bunlarsa uzak dur derim. üstelik bu kadar önemli bir konuyu böyle savuşturup söylemesi garip geldi bana. sanki boşanma değilde eski sevgilisinden bahsediyor :S

Evet şans verilebilir
yani çocuğu da yoksa eski karısıyla hiçbir bağı olmaz
anca açıklama mantıklı gelmemişti ki
aşağıdaki yorum bence gayet net

ben de ayrıntı bilmek istiyorum gercek ten ama ne kadar dpogru anlatır ki o da var

ben sans verme derım cunku sen hıc evlenmedın o ayrılmıs....ılerıde sorunlar olur... en ufak bır tartısmnızda yuzne gecmısıyle ılgılı laf vurrursun...
yada o eskı esıyle senı kıyaslar ne bılım an gelır yatakta mesela kıyalayabılır....
sabrederım fılan dıyorsan yanılırsın... ben esımın ılk evlencegı bayan olmak ısterdım ılklerı bende yasasın ısterdım...
senın ne eksıgın var bugun onu bosayan yarın seni bosarr...
yapma derım ben bosverrr onune bak karsına ne kısmetler cıkcak senın.. cok sukur memurmussunda bosluktayken tutunacak dal arama...

ben de o yuzden kestirip atamadım canım çünkü bu konu hariç diğer her şey kafama uygun ama bu çok kişsel bir şey galiba haklısın içimde çözmem lazım

oncelikle basiniz sagolsun;Rabbim cennette gostersin!!!
sans haketme konusunda elbette hakeder.bosanmis insanlarin evlenmeye hakki yok mu?ilk evliliginizi bosanmis bir erkekle de yapabilirsiniz pekala.sadece bosanma nedenini yarim agizla soylemis ya da eksik.tatmin edici degil.sirf ailesi istedigi icin de sevmedigi biri ile evlenmek de ADAMLIK degil bana gore.nisandan dondu,adi cikmasin diye evlendim diye bir zirvaligida asla kabul etmiyorum.bosanarak cok daha buyuk bir iyilik mi yapmis kadincagiza???bence de tarafsiz birilerinden sorup sorusturmalisin.acele etme sakin.bir sey daha;lutfen sadece birlikte oldugun adami degil,ailesini de sor sorustur.asil onemli olan AİLE YAPİSİ!!!

o bir yalancı, sen başkalarından öğrenmeye çalış boşanma sebebini.

bu nasıl bir adam uzak dur. bedava seks için evlenmiş ve evin hizmetini gören biri olsun diye evlenmiş işte birçok erkek gibi. bundan sonraki evliliğini de aynı sebeplerle yapacak ve belki bundan sonraki boşanmasını da karısına iftiralar atarak bitirecek klasik haysiyetsiz erkek profili uzak durr.

şunu merak ettim ben konu sahibi ile adamm flört falan etmiş mi yada birbirlerini ne kadar iyi tanıyorlarr??? çünkü adam da konu sahibini çok iyi ve yakından tanımadığı içinde belki herşeyi anlatmadı oda olabilir..
evlendi ayrıldı diye onunla görüşme yada ona şans verme demek çok yanlış olurr

tatlım ben senin kadar kötü düşünmüyorum yaa..bende ayrılsam başka birinle tanışsam hemen ilk zamanlarrr başımdan geçen herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatmam ki..zamanla eşimiz dostumuz olur arkadaşlarımız olur onlardan en doğrusunu öğrenir ve beni de yakından tanır zatenn..
şimdi adam herşeyi anlatmadı die bedava seks için evlenmiş dmek doğru değil bence

canım ayrıntısına kadar anlatmasın ilk zamanlarda ama kalkıp '' sevmiyordum yeaaa zaten ailem istedi diye nişanlandım işte evlenmiş bulundum adı çıkmasın diye sonra da boşandım '' demesi çok rahatsız edici kadınlara verdiği değerin boyutunu gösteriyor. klasik erkek yalanları bu tipler karılarını aldattıkları kadınlara da aynı yalanları söylerler '' karımı sevmiyorum ailemin zoruyla evlendim '' falan fistan, sanki nikah masasında memur başlarına silah dayıyo bunların. yalan dolan işler çeviriyorlar işte güvenmemek lazım bu adamın mantalitesindekilere.

valla haklısın aslında genelde öyle olur eşimi sevmiyorum ama ailelem istedi falan filan derlerrr...
ama belkide herkes aynı olmaz ne bilimm..ay valla erkeklerden soğudum iyiceeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…