- 2 Nisan 2012
- 7.893
- 4.823
- 248
- Konu Sahibi dertliderman
-
Tatlim bekarsan bekarla evlen. Bosver öyle bosanmis adami, iyi birsey olsaydi zaten eski karisiyla hala evli olurdu.
Niye böyle diyorum? Cünki kadinlar genelde cok sey cekerler, bosanmamak icin direnirler, demekki bunda direnmek icin bir neden kalmamis, kim bilir eski karisina neler yapti. Sanada belliki yalan söylüyor.
Ha kadin onu aldattiysa bilemem, kendi aldattiysa zaten bes para etmez. eee bunuda sana anlatacak degil. Eski karisina sorsan, sana kim bilir neler anlatir, kosa kosa kacarsin bu adamdan. Seni herkes ister tatlim, memursun, kendi ayaklarinin üstünde duruyorsun, 27 yasida evlenmek icin cok uygun, hic zaman kaybetme bu adamla derim.
.
canım ayrıntısına kadar anlatmasın ilk zamanlarda ama kalkıp '' sevmiyordum yeaaa zaten ailem istedi diye nişanlandım işte evlenmiş bulundum adı çıkmasın diye sonra da boşandım '' demesi çok rahatsız edici kadınlara verdiği değerin boyutunu gösteriyor. klasik erkek yalanları bu tipler karılarını aldattıkları kadınlara da aynı yalanları söylerler '' karımı sevmiyorum ailemin zoruyla evlendim '' falan fistan, sanki nikah masasında memur başlarına silah dayıyo bunların. yalan dolan işler çeviriyorlar işte güvenmemek lazım bu adamın mantalitesindekilere.
ben sans verme derım cunku sen hıc evlenmedın o ayrılmıs....ılerıde sorunlar olur... en ufak bır tartısmnızda yuzne gecmısıyle ılgılı laf vurrursun...
yada o eskı esıyle senı kıyaslar ne bılım an gelır yatakta mesela kıyalayabılır....
sabrederım fılan dıyorsan yanılırsın... ben esımın ılk evlencegı bayan olmak ısterdım ılklerı bende yasasın ısterdım...
senın ne eksıgın var bugun onu bosayan yarın seni bosarr...
yapma derım ben bosverrr onune bak karsına ne kısmetler cıkcak senın.. cok sukur memurmussunda bosluktayken tutunacak dal arama...
o bir yalancı, sen başkalarından öğrenmeye çalış boşanma sebebini.
ben size katılmyorum.. benm eşiminde 2. evliliği kısa bi evliliğii olmuş. bende hiç evlenmemiştim fakat hiç bir şekilde yüzüne vurma gibi bi durumum olmaz. sonuçta doğru insan oldugunu düşünüyosa neden olmasın herkes 2. bi şansı hak eder. ilk evliliğinde mutlu olmayan bir sürü insan var her boşanan o şekildemi olacak. çok yanlış bi yaklaşım...
bence görüşme çünkü söyledikleri bana yetersiz geldi
bu galiba ondan çok benle alakalı olacakben kaldırabilirsem dediğiniz gibi ancak yürür
merhaba sevgili kk kullanıcıları . Uzun zamandır burayı takip ediyorum . Kendi derdimi unutmak için belki de . Ve uzun zamandır atlattığım badirelerden sonra burda danışmam gereken bir konu olduğuna karar verdim . Umarım fikirlerinizle bana yoö gösterirsinzi.
Öncelikle 27 yaşında devlet memuruyum. Uzun bir süre hayatım güzel giderken sonra babamn hastalığıyla tanıştık 23 yaşında ve kendimi ona adadım belki de(iyi ki de yapmışm:)
Bu süre zarfında görüştüğüm tek bir kişi oldu ama o da beklemedi beni ve benden ayrılıp5 ay içinde evlendi maşallah .Unuttum gitti herkesin yolu açık olsun .Nasip değilmiş
Çok uzatmayacağım yakın zaömanda babami kaybettik .Ama Allah sabrını verio cok şükür.
Uzun süredir hasta olduğundan alıştık belki de .
neyse benim asıl meselem şimdi benimle görüşmek isteyen nbiri var beni görmüş beğenmiş ben de uygun buldum goruştum . Hememn her şey cok uygundu fakat bana kısa bir evlilik yaptığını söyeldi ve şimdi kafam iyice karışık . herkes 2. bir şansı hak eder mi size
tşkrler şimdiden....
tatlım ben senin kadar kötü düşünmüyorum yaa..bende ayrılsam başka birinle tanışsam hemen ilk zamanlarrr başımdan geçen herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatmam ki..zamanla eşimiz dostumuz olur arkadaşlarımız olur onlardan en doğrusunu öğrenir ve beni de yakından tanır zatenn..
şimdi adam herşeyi anlatmadı die bedava seks için evlenmiş dmek doğru değil bence
Öncelikle başınız sağolsun, bu zor döneminizde dikkatli karar verin umarım hayatınız mutlu olacağınız şekilde ilerler.
Yahu ne kadar kötü yorumlar yapılmış, öyle bir erkekle evlenilmezmişmiş..
O adamın boşandığı eşi gelse burada konu açsa, "Ben ikinci şansı hakediyor muyum" dese ne diyecektiniz? Kadın-erkek farkeder mi? Mağdur ise iki taraf da mağdur, kimse kimseyi başına silah dayayıp evlendirmiyor ya da boşandırmıyor. Olmamış yürümemiş boşanmışlar işte, ne var bunda. Nedeni de bence çok önemli değil. Onunla anlaşamadı da boşandıysa sizinle de anlaşamayacak diye bir kural yok. Ya da onu aldattıysa sizi de aldatacak diye bir kural yok. Ona sevgisi bitti de boşandıysa sevgisi size de bitecek diye bir kural yok. Bence bekar bir erkek ne ise boşanmış bir erkek de aynıdır, buna göre kategoriye ayırmam ben, bence şans verin deneyin en azından.
kendisine sordum tabi canım. Zate sevmiyordum ailem çok istedi nişan oldu adı çıkmasın diye evlendim ama olmadı işte dedi . Bu yeterli bi açıklama gelmedi bana . Bir de hassas dönem ya ne bileyim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?