Insallah teşekkür ederim. Var mi tanıdığınız birileri bu durumda olanevlenip mutlu olan çok insanlar var
tabiki zorluklar olacaktır
hakkınızda hayırlısı olsun
Inşallah. Yani ben de evlilik istemiyordum aslında ama cok etkilendim o yüzden burda fikir almak istedimImkansiz degil tabi ama cok zor.. Çocuklarınız var sonuçta. Sizi anlayacak mı? Çocuklarınıza babalık yapamaz tabi ki ama abilik yapabilecek mi? Bilmiyorum ama ben olsaydım bekar birini hic istemem gibi geliyor..
Yine de hakkınız da hayirlisi
Yeterki karşındaki adam olsun. 2 şer çoçuklarıyla çok mutlu evlilikler yapan 2 arkadaşım var, evet adamlar da bekardı.Merhaba hanımlar. Yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler. Aslında merak ettigim böyle bir iliski yasayıp da mutlu olan var mi. Ne gibi problemler çıkıyor. Ben boşandım ve iki kızım var. Karşıma bekar biri çıktı ama simdilik bir ilişki boyutu yok. ben ondan çok etkilendim ve sonra düşündüm böyle birseyi hayal etmek bile lüks mü. Basta ailesi istemeyecek belki. Kendisi benim durumumu biliyor tabiki. Başlamadan bitmesi mi en mantıklısı?
Peki eşlerin ailesi nasil karsiladi zorluk yaşadılar mi bir bilginiz var miYeterki karşındaki adam olsun. 2 şer çoçuklarıyla çok mutlu evlilikler yapan 2 arkadaşım var, evet adamlar da bekardı.
burda vardı mesela cutemom :) kulakları çınlasınInsallah teşekkür ederim. Var mi tanıdığınız birileri bu durumda olan
Evet benim de en cok korktugum durum bu aslındaBence gayet normal. Ama erkek arkadaşım eski nişanlısından erkek arkadaşımın annesi kız boşanmış diye arıza çıkardığı için ayrılmış. Ailesinin görüşü veya ailesinin görüşüne rağmen yanınızda duracak mı bunları da ölçün bence
Benim çocuklarım henüz çok küçük. Biri bes digeri iki yasındaburda vardı mesela cutemom :) kulakları çınlasın
onun bir oğlu vardı
onunda eşi tarafı biraz sorun yapmıştı ama kabullendiler diye hatırlıyorum
çok da mutlulardı
bide çocuklarınız çok önemli onlar isteyecekler mi?
Bence bu konuyu öncelikli olarak konuşun. İkinci olarak da çocuklarınızla arasının nasıl olduğu herr şeyden önemliEvet benim de en cok korktugum durum bu aslında
olsun akılları ererBenim çocuklarım henüz çok küçük. Biri bes digeri iki yasında
Çocukların velayeti ben de. Küçük oldukları icin de ben de kalacaklar. Bilmiyorum ki sorun eder mi.Çocuğun velayeti kimde kalacak? Kuzenim 2 çocuklu bir kadınla evlendi, mutlular , ama çocukların velayetini baba almış.Ben aynı durumda olsam çocukları babasına vermek istemezdim. Erkekler çocukları sorun yapıyor mu bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?