Boşanmış Birinin Bekar Biriyle Ilişkisi İmkansız mı?

Zamana bırak ama dörtlü takılmadan önce bayagı bi tanı. Kızlarınla tanıstırırsan da hemen evlenmemeni tavsiye ederim. Erkekler köpek gibidir. Almak istediğini alıp seni elde ettikten sonra gercek yüzünü görürsün ancak. Aynı eve girmeden çok zor anlamak.
Bilmiyorum brnce sevgili takılmak en iyisi:)

genelde aileler sorun çıkarıyor bu durumda ..
ama onu çözerseniz ya da kulak tıkamayı başarırsanız erkek arkadaşınız da arkanızda olursa her daim kabulleneceklerdir durumu

Evli ve cocuklu bekar bir erkekle iliskiniz olursa erkeklerin cogu zaten bu dul bir guzel sizinle dolsir istedigini alinca byy Ben cok iyimser degil etrafta dolu kiz var niye cocuklu biriyle evlensin

Eşimin ikinci benim ilk evliliğim. Yani çocuk yoktu. Belki o zaman olmazdı. Ama arkadaşım boşandı bi çocuğu vardı hiç evlenmemiş biriyle evlendi gayet mutlular.ama çocuğun ailesi baya problem çıkardı. Sanırım en büyük sorun ailelerden cikiyor

Ben biraz gerikafaliyim galiba. Ben evlenip bosansam ustelik iki kizimda olsa kesinlikle bekar bir erkek tercih etmezdim. Ama tabi herkesin kendi yasami..

Bosanmayi bence son care olarak dusunulmeli butun sartlar denenmeli artik baska yol kalmadiysa bosanilmali ama ben gordugum kadariyla kolay bosaniliyor sanki bosaninca hayat super oluyor bekarlik o kadar guzel ve mukemelse Kizlar evlenmek icin niye can atiyorlar.

Evli ve cocuklu bekar bir erkekle iliskiniz olursa erkeklerin cogu zaten bu dul bir guzel sizinle dolsir istedigini alinca byy Ben cok iyimser degil etrafta dolu kiz var niye cocuklu biriyle evlensin
O öyle biri degil. Evet etrafimda cok var o dediginiz erkeklerden

Emin ol tüm kapıları zorladım ben. Kendi adıma konuşuyorum cok mücadele ettim

Ben de bosanma davası CN üyelerden biriyim . Bir kızım var . Hayatımda herşeyi ona göre planlıyorum ve çok korkuyorum .
Evlenme düşüncesi aklımda yok ,babasının yanında buyutemedigim ,babasına guvenemedigim kızımı başka bir adamın yanında büyütmek fikri korkutuyor . Benim de böyle bir durumum var . Bekarken evlilik hayalleri kurduğumuz bir benden de çok hoşlandığını biliyorum hissediyorum .ama kendimi sürekli engelliyorum duvarlar örüyorum çünkü olmayacak biliyorum . Benim kafam rahat olmaz eski eş problemli ,bir kızım var ve insanlar çok kötü . Üzerime yıkılmış bir güvensizlik varken bunun altından kalkma gücünü kendimde bulamadım

erkek evlenip ayrılmış olsa kadın bekar olsa daha iyi oluyor bence... ama zıttı braz daha zor gibi geliyor bana

Açıkçası evet. Benim annemin kuzeni (24) yaşında,bir kızı var 2.sınıfa gidiyor. evleneceği adam da 30 küsür yaşlarında önce nişanlandılar sonra adamın ailesi istemedi nişanı attılar. Kendi dengin birini bulsan..

Bence biraz pembe hayal kurmak olur girme o potaya..neden mi?

en ufak kavgada sana cocuklarinla ilgili laf soyleyebilir,seni iki cocugunla aldim vs vs gibi

cocuklu kadinin halinden anlamaz..

ailesi sorun cikarabilir..ki bu buyük ihtimal

ayni eve girdiginizde pişman olabilir ve burada ikinizde magdur olursunuz.

vs

Hatta daha ilerisine gidiyom cocuklarini taciz edebilir sonucta uvey baba olacak guvenilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…