genelde aileler sorun çıkarıyor bu durumda ..Merhaba hanımlar. Yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler. Aslında merak ettigim böyle bir iliski yasayıp da mutlu olan var mi. Ne gibi problemler çıkıyor. Ben boşandım ve iki kızım var. Karşıma bekar biri çıktı ama simdilik bir ilişki boyutu yok. ben ondan çok etkilendim ve sonra düşündüm böyle birseyi hayal etmek bile lüks mü. Basta ailesi istemeyecek belki. Kendisi benim durumumu biliyor tabiki. Başlamadan bitmesi mi en mantıklısı?
Arkadasim var cocuklu hemşireInsallah teşekkür ederim. Var mi tanıdığınız birileri bu durumda olan
Eşimin ikinci benim ilk evliliğim. Yani çocuk yoktu. Belki o zaman olmazdı. Ama arkadaşım boşandı bi çocuğu vardı hiç evlenmemiş biriyle evlendi gayet mutlular.ama çocuğun ailesi baya problem çıkardı. Sanırım en büyük sorun ailelerden cikiyorMerhaba hanımlar. Yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler. Aslında merak ettigim böyle bir iliski yasayıp da mutlu olan var mi. Ne gibi problemler çıkıyor. Ben boşandım ve iki kızım var. Karşıma bekar biri çıktı ama simdilik bir ilişki boyutu yok. ben ondan çok etkilendim ve sonra düşündüm böyle birseyi hayal etmek bile lüks mü. Basta ailesi istemeyecek belki. Kendisi benim durumumu biliyor tabiki. Başlamadan bitmesi mi en mantıklısı?
O öyle biri degil. Evet etrafimda cok var o dediginiz erkeklerdenEvli ve cocuklu bekar bir erkekle iliskiniz olursa erkeklerin cogu zaten bu dul bir guzel sizinle dolsir istedigini alinca byy Ben cok iyimser degil etrafta dolu kiz var niye cocuklu biriyle evlensin
Emin ol tüm kapıları zorladım ben. Kendi adıma konuşuyorum cok mücadele ettimBosanmayi bence son care olarak dusunulmeli butun sartlar denenmeli artik baska yol kalmadiysa bosanilmali ama ben gordugum kadariyla kolay bosaniliyor sanki bosaninca hayat super oluyor bekarlik o kadar guzel ve mukemelse Kizlar evlenmek icin niye can atiyorlar.
Zaten size uyle biri oldugunu gosterse siz onu birakirsiniz onun icini bilemezsiniz bu kadar bence iyimser olmayinO öyle biri degil. Evet etrafimda cok var o dediginiz erkeklerden
Bana diger gelenlerle kıyasliyorum ben de .Zaten size uyle biri oldugunu gosterse siz onu birakirsiniz onun icini bilemezsiniz bu kadar bence iyimser olmayin
Neden daha zor geliyor mesela? Ataerkil düzenin içinde yuvarlanıp gittiğimiz için mi?erkek evlenip ayrılmış olsa kadın bekar olsa daha iyi oluyor bence... ama zıttı braz daha zor gibi geliyor bana
Öyle ne yazık ki ..Neden daha zor geliyor mesela? Ataerkil düzenin içinde yuvarlanıp gittiğimiz için mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?