Evet tabiki bunlar önemli iş ciddiyete dökülmeden zaten öyle birsey yapmamBu karsinizdakinin karakterine gore degisebilir.
Olasi problemlerden ornegin ailesinin istememesi bence cok sorun degil eger es kisisi arkanizda durabilirse ve aile berbat degilse.
Asil mesele ise sizin anlayislarinizin uyabilmesi.
Malum siz yogurdu uflerken, o ayranim nerde diyorsa o is olmaz.
Ama siz yogurdu ufleyerek yerken o da bir taraftan buzdolabini aciyorsa sogusun diye, o is olur.
Hasili kelam taniyin ama hemen ailenizin icine sokmayin bence.
Kizlariniz icin.
Öneriniz icin teşekkürler alırım tabikiolsun akılları erer
bir pedagogdan da yardım alın
İlk başta bir soğuk savaş oluyor, ama adam kararlı gözükürse, ailesi de kabulleniyor. Hiç bir anne/baba kolay kolay erkek evladından vazgeçmez zaten. Onlara yaşlılığa yatırım olarak bakılıyor. Yeter ki adam yan çizmesin.Peki eşlerin ailesi nasil karsiladi zorluk yaşadılar mi bir bilginiz var mi
Allah mutluluğunuzu daim etsin insBen evlenip boşanmıştım ama çocuğum yoktu,..
Eşimin ilk evliliği ve 1.5 senedir çok mutlu bir evliliğimiz var.
Ama çocuk olsa durum nasıl olurdu bilmiyorum
Dimi. Burda onun tavrı cok önemli.İlk başta bir soğuk savaş oluyor, ama adam kararlı gözükürse, ailesi de kabulleniyor. Hiç bir anne/baba kolay kolay erkek evladından vazgeçmez zaten. Onlara yaşlılığa yatırım olarak bakılıyor. Yeter ki adam yan çizmesin.
Yani çocuk yok ama kardeşimin şu an evlenmeyi düşündüğü kız da evlenip ayrılmış. Kardeşim hiç evlenmedi. Ailem ve benim için bu bir sorun değil. Daha tanışmadık ama tek dileğimiz kardeşimi mutlu etmesi. Çocuğu olsaydı da kardeşime babalık sevgisi de katardı belki diye düşünürdüm. Kendisi de çok seviyor, daha önce hiç böyle aşık görmemiştim onu maşallah.Insallah teşekkür ederim. Var mi tanıdığınız birileri bu durumda olan
Anladım tabiki çocuklarımın üzülmesini hiç istememZamanla "biz iyi anlasiyoz yeaa, cocuklar da bir sekilde alisir" diye dusunmeyin.
En ama en onemlisi cocuklariniza nasil davrandigi.
Cocuklar seviyorsa o zaman tamam derdim ben olsam.
Merhaba hanımlar. Yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler. Aslında merak ettigim böyle bir iliski yasayıp da mutlu olan var mi. Ne gibi problemler çıkıyor. Ben boşandım ve iki kızım var. Karşıma bekar biri çıktı ama simdilik bir ilişki boyutu yok. ben ondan çok etkilendim ve sonra düşündüm böyle birseyi hayal etmek bile lüks mü. Basta ailesi istemeyecek belki. Kendisi benim durumumu biliyor tabiki. Başlamadan bitmesi mi en mantıklısı?
Maşallah Allah bozmasın. Sizin de böyle düşünmenize sevindimYani çocuk yok ama kardeşimin şu an evlenmeyi düşündüğü kız da evlenip ayrılmış. Kardeşim hiç evlenmedi. Ailem ve benim için bu bir sorun değil. Daha tanışmadık ama tek dileğimiz kardeşimi mutlu etmesi. Çocuğu olsaydı da kardeşime babalık sevgisi de katardı belki diye düşünürdüm. Kendisi de çok seviyor, daha önce hiç böyle aşık görmemiştim onu maşallah.
Tabiki haklısın. Aslında benim derdim de hemen evlilik değil. Hani olursa ne gibi sıkıntılarla karşılaşılır. Yol yakınken dönmek mi iyi olur diye açtım konuyuben uzun vadeli planlar yapılmaması gerektiğini düşünüyorum. mevzu bekar evli mevzusundan öte senin 2 kızının olması mevzusu. karşındaki daha önce evlenmiş boşanmış da olabilir bekar da bu bence bir şeyi değiştirmez fakat hayatına birini sokabilirsin ama eve nasıl sokacaksın? bu biraz uzun soluklu düşünme gerektiriyor. onun için bence evlilik düşünmek yerine hayatını yaşamayı deneyebilirsin. çok çok iyi tanımadan evlenmeyi düşünme derim.
Çok teşekkürler inşalalh hayırlısı olsunilk evliliğimde 4 sene evli kaldım. boşandım. sonra hiç evlenmemiş biriyle evlendim. çok mutluyum.
başta beni de istemediler. eşim tek erkek. hatta tek erkek torun. ama şimdi el üstünde tutuluyorum. çocuğum olsaydı nasıl olurdu bilmiyorum fakat eşler birbirini seviyorsa çocuğunu da sever diye düşünenlerdenim. çocukların da senin bir parçan.
sorunuza gelince. hayır hayal etmek lüks değil. hatta bekar biriyle evlenmek de lüks birşey değil. arımızla namusumuzla evlendik olmadı ayrıldık. bi daha hiç evlenmeyeceğiz anlamına gelemez ki. bu kişi bekar da olabilir.
hakkınızda hayırlısı olsun. kesinlikle kendinizi küçümsemeyin
Allah bozmasın. Çok guzelBenim bir tanidigim da iki kiziyla bosandi.
Adam bosanmis bir adamdi ama cocuk yoktu.
O en basindan beri disari cagirirken bile kizlari da al gel, birlikte dolasalim diyordu.
Hep dortlu gezdiler :)
Su anda da mutlular.
Bekar olup evlenip de ailenin istemediği çok gelin var.. birincisi adamın karakteri ikincisi ailesinin hayata bakışı.. bunlar iyiyse neden sorun olsun. Kimse boşanmak için evlenmez ama şartlar gerektirirse ayrılır. Ayrılınca neden yeni bi hayat kuramasın ki.. karsisindakilerin hayat tecrübesi ve insanı değerler iyiyse yeni hayat bal gibi kurulurPeki eşlerin ailesi nasil karsiladi zorluk yaşadılar mi bir bilginiz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?