Boşanmış Birinin Bekar Biriyle Ilişkisi İmkansız mı?

Evet aynen. Ama cok takdir ettim erkek arkadaşınızın davranışını

Sanki illa karşıdaki evlenip boşanmış olmalı gibi düşünülüyor

S
Sizin ki cok farkli
Evlenmis ayrilmis olmaniz hiiiiiiiicc sorun degil.
Ama sizin de dediginiz gibi burda 2 cocuk var arada.
Ne olursa olsun bence sorun olur gibi

Babamın kuzeni (kuzenim diyeyim), iki çocuklu bir kadınla yaptı ilk evliliğini. Kadının kocası çekmiş gitmiş, çocuklar baba nedir bilmiyorlardı, kuzenime baba diyorlar, onu çok seviyorlar, kuzenim de çok babacan bir insandır ama o çocuklara gözü gibi bakıyor. Sonra kuzenimle bu kadının bir bebekleri daha oldu. 3 çocuklu bir aile olarak gayet mutlu, huzurlu bir hayatları var. Yani bunlar imkansız şeyler değil ama karşınızdaki insanın karakteri çok önemli, bunu iyi tahlil etmeniz gerekiyor.

Daha ilişki boyutu bile yokmuş. Böyle şeyleri düşünmek için erken.
Benim etrafımda hiç öyle birileri yok.
Ama mutlu olan illaki vardır. Tabi mutsuz olanda vardır.

Ama ben böyle bir ilişkiyi tercih etmezdim. Çünkü sizin yaşanmışlığınız tecrübeniz çok fazla. Yani o belki iki çocuk isteyecek ama siz dört doğum yapmış olacaksınız, evliliğe karşı yorgun ve ön yargılı olacaksınız, sizin aileniz ne diyecek bilemedim ya siz istermisiniz bunları mesela.
Maalesef biz evlenince aileylede evleniyoruz. Evliliğiniz neden bitti bilmiyorum ama orda yaşadığınız olumsuzluklar ön yargı olarak dikilecek karşınıza.
Bence evlilik fikrini bi kenara bırakıp anı yaşayın

Ben de çocuklarınızın babasını merak ettim. Çocukları görmeye geldikçe sizi de gerecek birisiyse o da ilişkinizi yıpratabilir. Kendinizi kaptırmayacağınızı düşünüyorsanız akışına bırakın. Ama sanki henüz ilişkiye bile başlamamışken bu kadar detay düşünüyorsanız ilerde olası sıkıntılarda çok yıpranabilirsiniz de. Ne şekilde mutlu olacaksanız o şekilde sürsün inşallah.

Ben de zaten kendimi kaptırmadan ne tür sorunlarla karşılaşılabilir veya mutlu olanlar var mi diye sormak istedim. Benim de fikrim buydu aslında kendi hayatımı yaşamak ama etkilenince insan düşünmeden edemiyor

Teşekkürler. Benim yapım bu malesef. Olmayacak birşeyse kendimi kaptırmak istemiyorum. Babalarının hayatında ciddi düşündüğü biri var. Kendisi de bana saygılı olacaktır diye düşünüyorum

S

Sizin ki cok farkli
Evlenmis ayrilmis olmaniz hiiiiiiiicc sorun degil.
Ama sizin de dediginiz gibi burda 2 cocuk var arada.
Ne olursa olsun bence sorun olur gibi

Aynen ben büyük konuşmayayayım ama çocuğum olsaydı bir daha evlenmeye cesaret edemezdim. Her gün okuyoruz neler neler oluyor. Herkes aynı şeyleri yaşayacak diye bir durum yok ama yine de çok büyük cesaret işi.

Eş problem etmeyebilir lakin ailesi kesinlikle problem eder. Çocuk olmasa yine bir nebze derdim ama çocuklar da varmış. İlerde eşinizle iletişimleri vs nasıl olacak? Ben büyük ihtimali söylüyorum, küçücük ihtimaller için size umut vermek istemedim.

Iki kiz cocugu bencede cok iyi dusunmek lazim...

Benim de 2 kız çocuklu bir tanıdığım bekar biriyle evlendi. O eşinden de 2 oğlu oldu ve çok mutlular. Kızlar baba ssevgisi görmedikleri için baba diyorlar adam da kendi öz oğullarıma kziiyorum ama bu kızlara kıyamıyorum diyor. Hatta adamın ailesi de kızlara çok düşkün mal paylaşımında bile kızlara biseyler ayırmışlardır. Valla kızlar anneanneden çok babaanneyi seviyorlar Olacaksa bir şekilde oluyor önemli olan insan olsun kıymet bilsin gerisi bir şekilde hallolur.

Haklisiniz. Çocuklarıma karşı tavrı da çok önemli .

Evet mutlu olanlar var ama ben biraz geri kafalıyım bu konuda o riske girmezdim kendi adıma. Kendi öz çocuklarına bile sabredemeyen babalar var,yani bu çocukların bakımı ilgisi maddi manevi bunu kaldırabilir mi bekar biri ben pek sanmıyorum açıkçası.

Bu mesaj bana umut verdi. Çünkü benim kızlarım da aynı. Özellikle küçük olan baba ne demek bilmiyor. Bu durum beni çok üzüyor. Sanırım o çocuklar da küçükmüş bosandiklarinda

Haklısınız benim ilk esim de öyleydi. Bakalım belki hiç o noktaya gelinmeyecek ben de bilmiyorum ki fikir almak istiyorum sadece

Ama evlenirken zorluk yaşamadı erkek. Kuzenim erkek bu arada

Yalniz kızın ailesi 2. Evliligini istememis nikaha bile gelmediler,bizi ilgilendirmiyor tabi bu kısmi ama sonra kız barıştı ailesiyle. Kuzenim cok iyi bir insandır cocuklari falan kabullendi ayni evde yaşadılar cocuklar annedeydi zaten dogal olarak kuzenim aşık oldu kadına evlendi. Ama boşandılar

Benim kuzenim evlendi bosanmis 2 çocuklu birisiyle ve gecen ay boşandı
Neden boşandı peki. Simsi karşı taraf için de zor. Üç kisinin sorumlulugu sadece seviyorum demekle olmaz ben de farkındayım durumun

Neden boşandı peki. Simsi karşı taraf için de zor. Üç kisinin sorumlulugu sadece seviyorum demekle olmaz ben de farkındayım durumun
Canim kadin laylaylom birisiydi neseli falan tipide güzeldi ama kadin surekli olarak instagramdaydi surekli yani gunde 10 tane gonderi paylasiyor
Kuzenimde onu hep gezdiriyordu yani mahrum etmiyordu bizim gördüğümüz buydu
Megersem kuzenimi aldatmış yakalamis internetten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…