Evet bunun farkındayım hatta kesinlikle evlilik olmaz diyordum . Ama onu tanıyınca olabilir mi acaba dedim. Hâlâ da hemen evlenmek gibi bir niyetim yok zatenEğer Çocuklarınız olmasaydı dert değil derdim ama Çocuklarınız var sizi anlaması sanki biraz güç gibi ilişkide denge Olmalı tabi arada büyük bir sevgi varsa neden Olmasın bu size ve sevginize bağlı .
Ama ister bekar ister boşanmış olsun iyi birini seçin sonuçta kız Çocuklarınız var .
Hakkınızda hayırlısı olsun insallah gönlünüzce olur herşeyBenim bir evladım var ve benden 4 yaş küçük bekar biri daha dün görüşmek istediğini belirtti. Aslında ben eski eşimle tanışmadan kısa süre önce de açılmıştı bana ama yaşı küçük olduğu için pek ciddiye almamıştım yine de olamayacağını onu kırmadan belirtmiştim. 3-4 yıldır görmüyorum şimdi yazınca fotoğraflarına baktım, sanki çok olgunlaşmış gibi hatta benden bile olgunmuş gibi. Ve yakışıklı daçok etkilendim. Boşanma davam iki yıldır devam ediyor son celse görülmediği için direk hesabımı dondurdum cevap vermeden. Sonuçlanmış olsa da duygusal bir şeyler yaşayacak lüksüm yok henüz, önce ekonomik özgürlüğümü kazanmalıyım. Bakalım şartlar elverince hala benimle görüşmek ister mi bilemiyorum.
Konu benzeyince içimi dökmek istedim. Siz de kızlarınızın şartlarının olumsuz etkilenmeyeceğine emin olana kadar yeni bir ilişkiye başlamayın bence, sonrası Allah Kerim hiç belli olmaz bu işler.
Çok teşekkürler. Öyle bir durumda bosanmamak söz konusu bile olamaz öncelik çocuklarım tabiki her zaman. Ben ilk evliliğimde yuva duygusunu tadamadim. Tabiki öncelik çocuklarım ama o duyguyu ben de yasamak istiyorumÇocuğum yok ama olsa adamdan çok emin olduktan sonra evlenirdim. Riskli mi evet ama hayata da bir kez geliyoruz. Bu durumda olan kadınlar da mutlu olmalı.
Kadın dişli olduğunda herhangi bir olumsuzLukta evladına karşı adamı kapıya koyacağını belirtirse mutluluk olabilir. Ama kadın gördüğü şeyleri gormezDen gelip boşanmak istemediğinde olan çocuğa oluyor. Öncelik çocuk olacak şekilde düşünülmeli. İnş çok çok mutlu olursunuz.
Oyy oy. Ben de yaşadım bu arada kalmışlığı. Cumartesi günleri de kreşe vermemi istiyordu çocuklarımı. Ki kendisi benimle özgürce gezip dolaşsın. Ben de haftasonumu kızlarımla geçirmek istiyordum ve yapmadım bunu.Çok zor, 4 ay zar zor yürütmeye calıştım, hep arada kaldım. Kızımdan zaman çaldım. Evet benim de hakkım ama öyle geldi, çok bölğndüm çok öutsuz oldum. Zararı faydasına ağır basınca devam ettiremedik.
Karşıdaki kişiye de çok bağlı.
Ama şu bir geröek anne baba olmayan evlat sevgisini ve ihtiyaçlarını anlayamıyor. Bi abla tutalım evde oynasın onla vb vb. Ben çocugumu beden akşam tanımadığım birine emanet edeyim.
Sonuç: tekim,özgürüm, mutluyum, kızımla hayatım süper.
Benim çocuklarım henüz çok küçük. Biri bes digeri iki yasında
Allah iyilerle karşılaştırsınTabiki. Öyle olmazsa zaten mümkün değil. Bile bile çocuklarımı mutsuzluğa sürükleyemem
Mutlu olmak isterken çok çekmişsiniz umarım bundan sonraki hayatınız cok iyi olurOyy oy. Ben de yaşadım bu arada kalmışlığı. Cumartesi günleri de kreşe vermemi istiyordu çocuklarımı. Ki kendisi benimle özgürce gezip dolaşsın. Ben de haftasonumu kızlarımla geçirmek istiyordum ve yapmadım bunu.
Çocuklarım yan odada tv izlerdi yanlarına gitsem biraz kalsam hemen gelir neden buradasın gelmiyor musun derdi. Onlar bizim bulunduğumuz odaya gelseler odalarına göndermek isterdi. Nasıl bu pisliği çektim 9 ay. Her hafta kavga, tartışma. Hadsiz saygısız konuşmalar. Çocuklar yalama olmuş bile dedi lafını ağzına tıktım.
Yok doğru karar vermişim. Şimdi hatırlayınca sinirlenecek konular bir bir artıyor. Elalemin adamının kahrını çekeceğime çocuklarımla dolu dolu yaşarım nasipse.
Cocuklar büyüyünce kabul etmediler mi neden sıkıntı olduCok yakin bir akrabam evlendi, cift olarak mutlu oldular sevdiler bu anlamda sorun yok.
Ancak cocuklar buyudukce cok problemler yasadilar.
Imkansiz değil ancak zor bir surec.
Allah kalbinize gore versin
Sıkıntı yaşadınız mi peki çocuklar açısından veya aileler açısındanBen varım,pekala da olur neden olmasin!
Evet buyudukce iletisim problemi oldu, babalarida cocuklari doldurdu tabi.Cocuklar büyüyünce kabul etmediler mi neden sıkıntı oldu
Mantıklı. Ben de öyle düşünüyordum. Kesinlikle evlenmem iki kızım var diyordum. Hala da evlilik düşüncesi yok ama ilerde olursa nelerle karşılaşılır bunu düşündümBu zamanda iki kiz cocuguyla baska bi adama evinizin kapisini acmayi riskli bulmuyor musunuz?
Bilmiyorum belki paranoyak olabilirim ama biz anneler bin kere dusunmeliyiz bi adim atarken.
Artik benim hayatim yok, bizim hayatimiz var cunku.. oncelikte cocuklar tabi.
Ben ayrilirsam vs, bnm icin evlilik sayfasi kapanir mesela.
Biriyle flort edeceksem de, evime sokmam cocuklarima yaklastirmazdim.
Anladım sıkıntılı bir durum tabi . Hayırlısı olsunEvet buyudukce iletisim problemi oldu, babalarida cocuklari doldurdu tabi.
Yani esim kendi ailesini ikna etti,ben de kendi ailemi ...Sıkıntıyi sanirim esim yasadi ama belli etmedi şu an bir oglumuz var ve abisiylede cok iyi arasi,kv kp ile de hiçbir sıkıntımız olmuyor cok şükür ki....Dilerim sizin icin de hayirlisi olur...Sıkıntı yaşadınız mi peki çocuklar açısından veya aileler açısından
Baba ile iliskileri onemli yani. Eski esinizin tavri nasil olur siz daha iyi bilirsiniz.Anladım sıkıntılı bir durum tabi . Hayırlısı olsun
Mantıklı. Ben de öyle düşünüyordum. Kesinlikle evlenmem iki kızım var diyordum. Hala da evlilik düşüncesi yok ama ilerde olursa nelerle karşılaşılır bunu düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?