- 6 Eylül 2017
- 275
- 216
- 33
- 40
Hakkınızda hayırlısı olsun. Tabiki herkesin kendi tercihi. Peki o nasıl yaklaşıyor bu duruma
Tatlım gerçekten seven erkek için bu hiç sorun değil. Zaten boşanmak bir sorun değil kim yuvasını yıkmak ister mutlu olamadınki ayrıldın. Asla üzülme bekar birisiyle de evlenirsin kaderinde varsa olur canım:)Merhaba hanımlar. Yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler. Aslında merak ettigim böyle bir iliski yasayıp da mutlu olan var mi. Ne gibi problemler çıkıyor. Ben boşandım ve iki kızım var. Karşıma bekar biri çıktı ama simdilik bir ilişki boyutu yok. ben ondan çok etkilendim ve sonra düşündüm böyle birseyi hayal etmek bile lüks mü. Basta ailesi istemeyecek belki. Kendisi benim durumumu biliyor tabiki. Başlamadan bitmesi mi en mantıklısı?
Çocuğu olan adam 'bile' derken ne demek istediniz? Adamla kadın arasındaki fark nedir?
Benimde 3 kızım var gencim 28 yaşındayım ama bazen düşünüyorum boşanmış olsam evlilik sayfasını kapatirdim tamamen gönül bu kayar birine belki bu devirde çok zor kimseye güven yok aynı evde kız çocuklarıyla başka bir adam zor.Cocuklarim için kendi Hayatımdan vazgecerdim ben sadece kendi luksumu düşünme şansım yok çünküAynen her kelimenize katıyorum..Yemişim aşkını!!!
Iste ben de o digerlerinden farkli olduğu icin ve farkli yaklaştığı için evlilik olabilir mi acaba diye düşündüm. Yoksa pesimde dolanan ve niyeti sırf bu olan cok erkek varSeninle yer içer gezer yatar kalkar, gider evlenmemişle ailesi için nikah yapar ...!!
Anı yaşarım diyorsan devam et..
daha ilişki yok zaten ortada, yanaşmak için de öyle davranıyor olabilir.Iste ben de o digerlerinden farkli olduğu icin ve farkli yaklaştığı için evlilik olabilir mi acaba diye düşündüm. Yoksa pesimde dolanan ve niyeti sırf bu olan cok erkek var
Amin inşallah. O da olabilir tabiki iyice tanımak lazimdaha ilişki yok zaten ortada, yanaşmak için de öyle davranıyor olabilir.
tanımam etmem genel konuşuyorum tabi ki.
Sen de artık bir çok şey yaşamış görmüş birisin çocukların da var, yaş tahtaya basmazsın diye düşünüyorum.
Allah hayırlısını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?