Boşanmış biriyle evlenerek hatamı ettim:(

çocuğu olan her ailenin yaşadığı durum bu. ikinizin de ilk evliliği olur çocuk olana kadar istediklerini yaparsın yaşarsın çocuk olunca bütün hayat onlara göre düzenlenir. ama sen evliliğe çocuklarla başlamışsın ve bunu bilerek evlenmişsin gerçekten çok zor bir hayat olmalı bu. eşinizle açık ve net konuşarak belki çözebilirsiniz çocuklar bazen kaynananızda kalabilir.

ben eşimle 2. evliliğimi yaptım oda öyle benim çocuğum yok ama eşimin var ve babannesinde kalıyor. Ben eşimle evlenmeden önce herşeyi konuştum çocuğunu kabul edemeyeceğimi başkasının çocuğuna annelik yapamayacağı mı vs. herşeyi söyledim ve beni kaybetmemek için elinden geleni yaptı. Çocuğu almıycam annem bakacak felan filan ama gel görki hiçte öyle olmuyor şimdi çocuğu tamamen bana verme derdindeler bende kabul etmiyorum çocuğun bir günahı yok biliyorum ama annesinin babasının suçunu ben niye çekeyim. muhtemelen bizim sonumuz ayrılık ve bunu artık ciddi ciddi düşünmeye başladım huzurum yok mutluluğum yok ve 8 aylık evliyim. Evlenip boşanmış bir adamla evlenilir ama çocuğu olan adamla evlenilmez ben bunu iyi anladım

Çocuklara kv denin bakıyor olmasından dolayı sanırım evliliğinizde bir sorun olmayacağını düşündünüz.
Hata sadece bu.
İkinizin çalışıyor olmasından dolayı sorumluluk aslında sizde bile değil, kv dede.
Ki emin olun oda gün içerisinde çok yoruluyordur.
Belki en azından akşamları biraz dinlenmek istiyor, hakkıdır.
İleride tamamen babasına devretmek isteyebilir sorumluluğu.

2 çocuklu bir adamla evlenme kararı alırken çok detaylı düşünmeliydiniz.

Ben yapmazdım.
Evlendiniz diye anneleri olmadınız elbette ama öyle bir boşluğu doldurdunuz. 4 kişilik bir aile oldunuz. 2 çocuk olan evde baş başa kalmak pek mümkün değildir herhalde. Yani kafanızın bir köşesinde "benim değiller nasılsa, birkaç gün gelmesinler" düşüncesi var eminim ama dediğim gibi 4 kişilik bir ailesiniz.

Son düzenleme:
Esiniz ile konusun, ara ara cocuklar babaannelerinde kalsin, haftasonlari mesela. Haftasonlari yine kacamak yapabilirsiniz. Esininz annesiyle konussun, cocuklara belli etmeden annesi yanina alsin. Tabi bunlari yapsaniz da gercek su ki cocuksuz biriyle evli ggibi olamayacaksiniz. Okullar acildiginda size kalan zaman artacaktir. Cocuklar 10-11 gibi yatarlar siz de bas basa kalirsiniz

Her insan bir şeylere şaşırabilir şaşırmanızı yadırgamıyorum.Mantıksız
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

cocuklara inanilmaz uzuldum. dusunsenize esinize de yalniz kalmak istediginizi soyluyorsunuz. (tabiki istemeniz dogal) bide baba acisindan bakin olaya. cocuklara nasil dedin ki biraz daha babaannenlerde kalin bizde tek kalalim diye. yavrucaklarin zaten anneleri yok.

bana birazda erkenden gelmeleri kv tarafindan ayarlanmis gibi geldi.

Çocuklara gerçekten çok üzüldüm. Küçüğüm bir de kardeşim var. Annemiz başkasıyla evli bizimle görüşmüyor. Babamız yeni evlenmiş babaanne evinde yatsak bile babamızın evinde olmamız problem. Yüreğim burkuldu gerçekten...

Bilmiyorum yazacaklarimin bir faydasi olurmu ama ilerde cocuklariniz oldugunda yasayacaginiz evlilik bu. Henuz anne olmadiginiz icin suan da anlamamaniz normal.

Size tavsiyem arada bir kucuk kacamaklar yapmaniz. Hafta sonu esinizle yakin sehirlere gezmelere gidin gece orda kalin.

Okullar acildigin da daha erken yatacaklardir o yasta ki coxuklarin 12 ye kadar beklemeleri gerci su anda bile yanlis.

Esiiniz annesiyle konussun kizlara anlaysin sizin yanliz zaman gecirmek isteyeceginizden bahsetsin diyecegim ama baksaniza baslamis kaynanasina gorevine simdiden.

Boşanmış biri olması değil de daha çok çocukları olsn birisi olduğu için bu zorluğu yaşıyorsunuz.
Bunları Göze alarak evlendiniz en nihayetinde.
Şimdi iş Değişti çocuklara git denmez.
Işiniz zor.

sanırım hormonlardan böyle düşünüyorum ama gerçekten çok üzüldüm küçük masumlara. anne zaten görmüyor, baba desen kendine yeni bir hayat kurmuş yanında yabancı biri . size iki kat üzüldüm aslında sonuçta yeni evlilik cicim ayları falan neyse ağlamamak için sayfadan çıkıyorum kolay gelsin size

Atalarımız ne güzel demiş ;
Ya bu deveyi güdersin , ya bu diyardan gidersin diye.
28 yaşında-bence yanlış olan- bi evlilik yapmışsınız.
Babayı evlatlarından ayıramazsınız.
Kaynana zaten akşama kadar bakıyor , onun da dinlenmeye hakkı var.
Sizi zor zamanlar bekliyor.
Okul açılsa da değişeceğini sanmıyorum.
Allah yardımcınız olsun...

şimdi normal olarak babası işten gelince çocukların babalarına gelmesi ilgilenmesi çok doğal
siz o çocukların gerçek annesi olsaydınız da bu böyle olacaktı
niye 12 de uyuyolar
9.30 -10.00 gibi yatıp uyumaları daha münasip
böylece akşamları da size zaman kalır.

Çocuklar varken sarılsanız ama büyüklermiş biz kendi çocugumuz varken sarılıyoruz ama o küçük daha .Aramıza girip şebeklik yapıyor . Bizim hoşumuza gidiyor bu durum . Yanlız sizin durum farklı herkes dengi dengine olmalı.

Her insan bir şeylere şaşırabilir şaşırmanızı yadırgamıyorum.Mantıksız

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
Daha bu baslangic. Anneleri ileride mutlaka cocuklariyla gorusecektir. Buraya yazayim,doner bana “dedigin cikti dark” dersiniz.
Sizin dengeleri cok net kurmaniz lazim. Cocuklar babalariyla ayni ortamda da kalmali,sizin evinizde de uyumali. Ne kadar ayip cocuklari uyumak icin babaanneye tikan kafa esinizin kafasi mi merak ettim. Eger oyleyse bu adami baba yapmadan once bir dusunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…