Boşanmış çocuklu adamla beraberim 2

Bende bunu demek istedim.
Sizinki denk olmuş bir de işin içine aşk girince çok güzel olmuş. Konu sahibinin öyle değil..
Evliliğiniz daim olsun..😊
Farkettim ❤❤ cok teşekkür ederim 🙃yorumlarını çok begeniyorum. Okumadan bile aynı seyi düşündüğümüzü biliyorum ;)

• Muhteşem
Reactions: 000
Estağfirullah keriz değilsiniz..
Ama sizi hangi baskı 43 yaşındaki 2 çocuklu adama itiyor onu anlayamıyorum?
Hadi 43 yaşında olsun peki 2 çocuk ne olacak?
Öncelik hep çocuklarında olacak.
Sizinde 1 veya 2 çocuk olsa ben burada sizi desteklerdim. Hatta A Aylakkadin adlı üyede bir evlilik yapti. Hem eşinin hem kendinin önceki evliliklerinden çocukları var. O zaman olurdu..
Ama şu an tüm fedakarlık sizden gelecek..
Buna dayanabilecek mısınız?
Bence adam zengin ama konu Sahibi para sevdiğini belli etmemek için buraya evde kurudum kaldım, yok mu su veren, aaa 2 çocuklu Kocaman adam varmış dur hemen alayım moduna girmiş gibi yapıyor. Cidden yazdığı yorumlara bakınca belli yani. Adamda maddi bir şeyin onu çektiği

Bence adam zengin ama konu Sahibi para sevdiğini belli etmemek için buraya evde kurudum kaldım, yok mu su veren, aaa 2 çocuklu Kocaman adam varmış dur hemen alayım moduna girmiş gibi yapıyor. Cidden yazdığı yorumlara bakınca belli yani. Adamda maddi bir şeyin onu çektiği
Bana da öyle geldi.. Doktor olduğu için ve durumu iyi olduğu için istiyor. Ama tüm maddiyat üyeye kalmayacak. 2 çocuk ve eski eş var..

Farkettim ❤❤ cok teşekkür ederim 🙃yorumlarını çok begeniyorum. Okumadan bile aynı seyi düşündüğümüzü biliyorum :KK66:
Çok tatlısınız:KK200:
Bende sizin yorumlarınızı gayet beğeniyorum..
Evet konuda aynı şeyi düşünüyoruz. Zaten konuyu okuyunca aklıma siz geldiniz o yüzden sizi örnek verdim..:KK51:

Back
X