- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
- Konu Sahibi samanyolu11
- #181
Sizin kafa pırıl pırıl hayırlı olsun inşallahİşte o yüzden diyorum. Benim gibisini bulabileceğini sanıyordur yoksa iki eli kanda olsa bulamayacağını bilse evlenirdi hemen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin kafa pırıl pırıl hayırlı olsun inşallahİşte o yüzden diyorum. Benim gibisini bulabileceğini sanıyordur yoksa iki eli kanda olsa bulamayacağını bilse evlenirdi hemen
hayatım, kendin eski konularında kendi yazdıklarına bak bi o zaman. yaş konusunu diyorum ilk iki cümlenden bahsetmiyorum. o benim bileceğim iş değil. erkeksen yönetim gerekeni yapar zaten. hamamda erkek gören masum kadın gibi sitede erkek görünce aaaay erkek var burda diyen kadınlardan değilim.Şekerim ben çok doğal bi kadınım. Dul dedim karı dedim diye erkek olduğumu sanmışlar. Ondan bıraktım. Dayı demeyin ama ya. 13 yaş ne baba olur ne dayı .
Bende teessüf ederim devam ettiği için .Kızlar güzel yorumları olanlara teşekkür ederim, kötü yorum yapanlara da teessüf ederim. Biz devamke . Bakalım belki evlenmeyiz. Yaza çok var.
Bacım geldim :) beni şikayet etmişler yazamadım. Napalım çocuklarını sokağa mı atalım. Adamın kaderi de böyleymiş. Ben de bigün çocukla boşamasam kimse istemese beni çok üzülürdüm. Çocuk yapmamayı bu yüzden istemiyorum. Olur ki boşanma olursa çocukluyum diye toplum linç etmesin diye .
İnşallah biz öyle olmayızSize tavsiyem çocuklu adamdan uzak durun ben cahildim gençlik ateşine kapıldım uyaran oldu başka yerlerimle dinledim 8 sene bitti evliliğimde. eski eşiyle boşanali 10 sene oldu hala kaynananın dilinde o eski gelin adı var. He bu arada muhafazakar bir ailedir kendileri herşeyi bilirler ama bana gelince tirnaklarini çıkarırlar. Mesele bu değil sizi mutsuz etmek icin ellerinden geleni ardına asla koymayacaklar. En ufak sorunda kapı dışı siz olacaksınız. Hic bir zaman sizi kabul etmeyecekler. Daha yazmak isterim de sizde benim gibi bir taraflarınızdan okursanız arkamdan gelirsiniz![]()
Hep söyledik kendisine yakma kendini diye,dinlemiyor maalesef.hayatım, kendin eski konularında kendi yazdıklarına bak bi o zaman. yaş konusunu diyorum ilk iki cümlenden bahsetmiyorum. o benim bileceğim iş değil. erkeksen yönetim gerekeni yapar zaten. hamamda erkek gören masum kadın gibi sitede erkek görünce aaaay erkek var burda diyen kadınlardan değilim.
al sana bir öneri daha; bir derdim var'a girip 'yaş farkı' diye arat bakalım bi neler çıkacak karşına
bu arada; evet forumda klavye başından yargı dağıtan, şahsi kinini ve hayata hayatındakilere olan öfkesini buradaki konu sahiplerine söverek kusan üyeler var. ama inan bana iyi niyetli yaklaşıp ilerde sorun yaşama diye seni uyaran kadınlar da var.
sen herkesi aynı kefeye koyup bir de üstüne beni kıskanıyosunuz dersen, öyle tepkiler alman çok normal
10 yıl çok güzelmiş, o sıra yapmışlar çocukları. Sonradan bozulmuş aralarıayy her yerinden mantık akıyor. Çocuk istiyorsan şartların uygunsa yaparsın. Evliliğinde mutsuzluklar varsa boşanırsan çocuklara yazık olmasın sürüklenmesinler diye çocuk yapmazsın. dünyaya gelmek kendi seçimi olmayan bir canlıyı mutsuz evliliğine getirmezsin.
toplumun ne dediği bu kadar umrunda, dul sıfatını çok rahat kullanıyorsun, karı diyorsun, yavrum sen hangi dünyada yaşıyorsun? 80lik cahil nenem böyle konuşmaz.
10 yıl çok güzelmiş, o sıra yapmışlar çocukları. Sonradan bozulmuş araları
e dimi biz napalım ablacım artık. iyi niyetle uyardık her birimiz. ama cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla döşenmiştir. biz bırakalım bu hanım kızımızı. kendi yaşasın görsün madem.Hep söyledik kendisine yakma kendini diye,dinlemiyor maalesef.
Şayet evlenirse 6 ay sonra vah vah diyecek te haberi yok daha.e dimi biz napalım ablacım artık. iyi niyetle uyardık her birimiz. ama cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla döşenmiştir. biz bırakalım bu hanım kızımızı. kendi yaşasın görsün madem.
Sanırım üniversitesi sınavına girecek bir kızı var abinin ve eside sürekli para almak istiyormus kız resmen çift kaynanali evlilik yapacak.Onlar o yakadan düşer mi bekar bir kız bunlara değer mi?Şayet evlenirse 6 ay sonra vah vah diyecek te haberi yok daha.
18 yaşındaymış herhalde oda,kaç kaynana olursa olsun bu işin sonu hüsran olacak.Sanırım üniversitesi sınavına girecek bir kızı var abinin ve eside sürekli para almak istiyormus kız resmen çift kaynanali evlilik yapacak.Onlar o yakadan düşer mi bekar bir kız bunlara değer mi?
Çocukları için bekletiyor. Olmasa nikah için ısrar ederdi. Evet hesap üç aşağı beş yukarı bu olacak.Yok doktor olması önemli değil ama hesabınız güzel teşekkür ederim. Adam benim gibisini bulamayacağını sanmıyor bence. Öyle olsa hemen nikah kıyardı.
Sen resmen dalge geçiyorsun artık,yeni konunda harika pikacuNe yapayım evlenmeyeyim mi? Sonra pişman olursam ya
Bu kadar mı yokluktasın bacım? Adam seçenekleri eleyip talih başına vuracak da nikahı kıyacak diye bekleyecek kadar mı?İşte o yüzden diyorum. Benim gibisini bulabileceğini sanıyordur yoksa iki eli kanda olsa bulamayacağını bilse evlenirdi hemen
Keriz buldum evleneyim diyen biri değil. Hatta evlilikten ürken biri sonuçta birincisi hüsranÇocukları için bekletiyor. Olmasa nikah için ısrar ederdi. Evet hesap üç aşağı beş yukarı bu olacak.
Bu hesap anca çocuğunuz olursa farklı olur.
Siz kararlı mısınız?
Estağfirullah keriz değilsiniz..Keriz buldum evleneyim diyen biri değil. Hatta evlilikten ürken biri sonuçta birincisi hüsran
Ama bende de çocuklar olsa Suriyeli gibi olmaz mıyız ?Estağfirullah keriz değilsiniz..
Ama sizi hangi baskı 43 yaşındaki 2 çocuklu adama itiyor onu anlayamıyorum?
Hadi 43 yaşında olsun peki 2 çocuk ne olacak?
Öncelik hep çocuklarında olacak.
Sizinde 1 veya 2 çocuk olsa ben burada sizi desteklerdim. Hatta A Aylakkadin adlı üyede bir evlilik yapti. Hem eşinin hem kendinin önceki evliliklerinden çocukları var. O zaman olurdu..
Ama şu an tüm fedakarlık sizden gelecek..
Buna dayanabilecek mısınız?
Yeni açtığı konuyu görmedin sanıırm,resmen dalga geçmek için açmış onuda.Estağfirullah keriz değilsiniz..
Ama sizi hangi baskı 43 yaşındaki 2 çocuklu adama itiyor onu anlayamıyorum?
Hadi 43 yaşında olsun peki 2 çocuk ne olacak?
Öncelik hep çocuklarında olacak.
Sizinde 1 veya 2 çocuk olsa ben burada sizi desteklerdim. Hatta A Aylakkadin adlı üyede bir evlilik yapti. Hem eşinin hem kendinin önceki evliliklerinden çocukları var. O zaman olurdu..
Ama şu an tüm fedakarlık sizden gelecek..
Buna dayanabilecek mısınız?