- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
- Konu Sahibi samanyolu11
Evlen kız o zaman a aaaaaaaaaaKeriz buldum evleneyim diyen biri değil. Hatta evlilikten ürken biri sonuçta birincisi hüsran
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlen kız o zaman a aaaaaaaaaaKeriz buldum evleneyim diyen biri değil. Hatta evlilikten ürken biri sonuçta birincisi hüsran
Ben sizin gerçek olduğunuza inanmıyorum neden derseniz bu kadar salaklık olmaz...varolusunuzla feminizme tepkisinizKızlar merhaba beni hatırladınız mı? Boşanmış 2 çocuklu bi sevgilim vardı. Biz hala devam ediyoruz. Mutluyuz. Annesine babasına kuzenlerine söylemiş beni.Yazında çocuklarına söyleyecek. Bakalım umarım mutlu oluruz. Bunları neden yazıyorum belki hata ediyor olabilirim ama bekarlarla da olmuyor bazen. Bu adam bana çok değer veriyor. Eğer evlenirsek inşallah yazarım gelişmeleri. Bilgi vermek istedim.
O troll evet ama bu konu gerçek ben sevgiliyim bu adamlaYeni açtığı konuyu görmedin sanıırm,resmen dalga geçmek için açmış onuda.
E n'apalim ?O troll evet ama bu konu gerçek ben sevgiliyim bu adamla
Estağfirullah keriz değilsiniz..
Ama sizi hangi baskı 43 yaşındaki 2 çocuklu adama itiyor onu anlayamıyorum?
Hadi 43 yaşında olsun peki 2 çocuk ne olacak?
Öncelik hep çocuklarında olacak.
Sizinde 1 veya 2 çocuk olsa ben burada sizi desteklerdim. Hatta A Aylakkadin adlı üyede bir evlilik yapti. Hem eşinin hem kendinin önceki evliliklerinden çocukları var. O zaman olurdu..
Ama şu an tüm fedakarlık sizden gelecek..
Buna dayanabilecek mısınız?
Keriz buldum evleneyim diyen biri değil. Hatta evlilikten ürken biri sonuçta birincisi hüsran
Nasılsa gidicisin yine,ne halin varsa gör artık,çenemizi yorduk senin için ..O troll evet ama bu konu gerçek ben sevgiliyim bu adamla
Anlamadım?estağfurullah derken?
Evet gördüm maalesef..Yeni açtığı konuyu görmedin sanıırm,resmen dalga geçmek için açmış onuda.
Bu gerçek yemin ederimEvet gördüm maalesef..![]()
Bence evlenmeyeceksiniz..Ama bende de çocuklar olsa Suriyeli gibi olmaz mıyız ?
Ne denir şimdi buna..Evet gördüm maalesef..![]()
+1Maaşın evin ve arabanla git aşkım. Adam 2 çocuk ve eski eşe nafaka ödüyor, masrafsız eş lazım ona da.![]()
Bilmiyorum ki..Ne denir şimdi buna..
Çok şey dedik de anlamak istemiyor nedense.Bilmiyorum ki..![]()
belki o benle evlenmez.Bence evlenmeyeceksiniz..
Konununuzu tiye almışsınız.
Evlenmezsiniz.
Estağfirullah keriz değilsiniz..
Ama sizi hangi baskı 43 yaşındaki 2 çocuklu adama itiyor onu anlayamıyorum?
Hadi 43 yaşında olsun peki 2 çocuk ne olacak?
Öncelik hep çocuklarında olacak.
Sizinde 1 veya 2 çocuk olsa ben burada sizi desteklerdim. Hatta A Aylakkadin adlı üyede bir evlilik yapti. Hem eşinin hem kendinin önceki evliliklerinden çocukları var. O zaman olurdu..
Ama şu an tüm fedakarlık sizden gelecek..
Buna dayanabilecek mısınız?
Anlamadım?
Teşekkür ederim.kibarlık yapmışsınız manasındaydı..
Bende bunu demek istedim.çocuklarımı çok seviyorum. Eşime çok aşığım. Fakat asla şartların bu kadar eşit olmadığı biri evlenmeyi dusunmem. Bir defa adamin yasi cok büyüktü diye hatırlıyorum bu uyeye göre.
Yani eşimle evlenme nedenim iste tam bu adam demiş olmam. Yoksa 35 yasima kadar tekrar evlenmedim. Ve yine evlenmezdim.