Boşanmış çocuklu adamla beraberim 2

Kızlar merhaba beni hatırladınız mı? Boşanmış 2 çocuklu bi sevgilim vardı. Biz hala devam ediyoruz. Mutluyuz. Annesine babasına kuzenlerine söylemiş beni.Yazında çocuklarına söyleyecek. Bakalım umarım mutlu oluruz. Bunları neden yazıyorum belki hata ediyor olabilirim ama bekarlarla da olmuyor bazen. Bu adam bana çok değer veriyor. Eğer evlenirsek inşallah yazarım gelişmeleri. Bilgi vermek istedim.
Ben sizin gerçek olduğunuza inanmıyorum neden derseniz bu kadar salaklık olmaz...varolusunuzla feminizme tepkisiniz

O troll evet ama bu konu gerçek ben sevgiliyim bu adamla
E n'apalim ?
Tamam sevgilisin bitti.
Oturup yas mi tutalım ?
Sürekli kk'nin gündeminde sen mi varsın diye sanıyorsun ki ?
Ya da ilişkin bizim ne kadar fifimizde ?
Tavsiyeler verildi ve bitti.
Allah mutlu mesut eylesin.

Estağfirullah keriz değilsiniz..
Ama sizi hangi baskı 43 yaşındaki 2 çocuklu adama itiyor onu anlayamıyorum?
Hadi 43 yaşında olsun peki 2 çocuk ne olacak?
Öncelik hep çocuklarında olacak.
Sizinde 1 veya 2 çocuk olsa ben burada sizi desteklerdim. Hatta A Aylakkadin adlı üyede bir evlilik yapti. Hem eşinin hem kendinin önceki evliliklerinden çocukları var. O zaman olurdu..
Ama şu an tüm fedakarlık sizden gelecek..
Buna dayanabilecek mısınız?

estağfurullah derken?

Estağfirullah keriz değilsiniz..
Ama sizi hangi baskı 43 yaşındaki 2 çocuklu adama itiyor onu anlayamıyorum?
Hadi 43 yaşında olsun peki 2 çocuk ne olacak?
Öncelik hep çocuklarında olacak.
Sizinde 1 veya 2 çocuk olsa ben burada sizi desteklerdim. Hatta A Aylakkadin adlı üyede bir evlilik yapti. Hem eşinin hem kendinin önceki evliliklerinden çocukları var. O zaman olurdu..
Ama şu an tüm fedakarlık sizden gelecek..
Buna dayanabilecek mısınız?
🙃🙃 çocuklarımı çok seviyorum. Eşime çok aşığım. Fakat asla şartların bu kadar eşit olmadığı biri evlenmeyi dusunmem. Bir defa adamin yasi cok büyüktü diye hatırlıyorum bu uyeye göre.
Yani eşimle evlenme nedenim iste tam bu adam demiş olmam. Yoksa 35 yasima kadar tekrar evlenmedim. Ve yine evlenmezdim.

🙃🙃 çocuklarımı çok seviyorum. Eşime çok aşığım. Fakat asla şartların bu kadar eşit olmadığı biri evlenmeyi dusunmem. Bir defa adamin yasi cok büyüktü diye hatırlıyorum bu uyeye göre.
Yani eşimle evlenme nedenim iste tam bu adam demiş olmam. Yoksa 35 yasima kadar tekrar evlenmedim. Ve yine evlenmezdim.
Bende bunu demek istedim.
Sizinki denk olmuş bir de işin içine aşk girince çok güzel olmuş. Konu sahibinin öyle değil..
Evliliğiniz daim olsun..😊

Back
X