Boşanmış çocuklu adamla beraberim 2

Bazı kadınlar acı çekmeyi hak ediyor şekil a siz mesela . 10 sene sonra görürüm ben sizin mutluluğunuzu çocuğunuz bile olsa adam dedesi yaşında olacak neredeyse çok saçmasınız.
O dede olacak da ben 30 mu olucam, 40 ben de o da 53

O dede olacak da ben 30 mu olucam, 40 ben de o da 53
Çevremde 40 yaşında kadınlar var hala genç ve hayat dolular. Aslında burda mesele yaş da değil sadece sizden büyük olsa ve hiç evlenmemiş olsa bi derece ayak uydurabilir ama hem yaşı büyük hem evlenmiş çocuğu olmuş bi adam bir çok heyecanı yaşamıştır yani evliliğinizde birbirnize ayak uydurmanız zor olabilir.

Size tavsiyem çocuklu adamdan uzak durun ben cahildim gençlik ateşine kapıldım uyaran oldu başka yerlerimle dinledim 8 sene bitti evliliğimde. eski eşiyle boşanali 10 sene oldu hala kaynananın dilinde o eski gelin adı var. He bu arada muhafazakar bir ailedir kendileri herşeyi bilirler ama bana gelince tirnaklarini çıkarırlar. Mesele bu değil sizi mutsuz etmek icin ellerinden geleni ardına asla koymayacaklar. En ufak sorunda kapı dışı siz olacaksınız. Hic bir zaman sizi kabul etmeyecekler. Daha yazmak isterim de sizde benim gibi bir taraflarınızdan okursanız arkamdan gelirsiniz 😂

Bu üyenin bu adamla mutlu olmayacağına bende hemfikirim ama bazı yorumları okuyunca gerçekten şok oluyorum.Bu platformda yorum yapan çoğu üye sırf içindeki nefreti kusmak için yazıyor.Yok 10 yıl sonra dede olucak adam bilmem ne arkadaşlar 50 yaşında ne dedesi allah aşkına kaçıncı yüzyıldayız ? Artık bu yaşlar orta yaş sayılıyor.Kaldı ki çağımızda çoğu insan 40-45 yaş arası çocuk yapmayı daha uygun buluyorlar.Benim babam 62 yaşında ama bana dede gibi gelmiyor küçüklüğümdeki babam neyse şimdi de o gayet dinç.Yaş konusunu geçip diğer bazı yorumlara geçince bence bazı üyeler kendi mutsuzluğunun acısını burda başka insanlardan çıkarıyorlar.Biraz el insaf yani.

Bu üyenin bu adamla mutlu olmayacağına bende hemfikirim ama bazı yorumları okuyunca gerçekten şok oluyorum.Bu platformda yorum yapan çoğu üye sırf içindeki nefreti kusmak için yazıyorlar.Yok 10 yıl sonra dede olucak adam bilmem ne arkadaşlar 50 yaşında ne dedesi allah aşkına kaçıncı yüzyıldayız ? Artık bu yaşlar orta yaş sayılıyor.Kaldı ki çağımızda çoğu insan 40-45 yaş arası çocuk yapmayı daha uygun buluyorlar.Benim babam 62 yaşında ama bana dede gibi gelmiyor küçüklüğümdeki babam neyse şimdi de o gayet dinç.Yaş konusunu geçip diğer bazı yorumlara geçince bence bazı üyeler kendi mutsuzluğunun acısını burda başka insanlardan çıkarıyorlar.Biraz el insaf yani.
Aynen bacım, beni ve müstakbel eşimi kıskanıyorlar, size çekemiyorsan beni çatla geber geber roman havasını armağan ediyorum, iki yüzlüler iki yüzlüler arkamdan konuşmayın ikiyüzlüler

Aynen bacım, beni ve müstakbel eşimi kıskanıyorlar, size çekemiyorsan beni çatla geber geber roman havasını armağan ediyorum, iki yüzlüler iki yüzlüler arkamdan konuşmayın ikiyüzlüler
Bak bu sefer şikayet ettim seni 😌

O kadar kıskandım ki daha fazla bu konunun devam etmesine dayanamiycim 😒

Kızlar merhaba beni hatırladınız mı? Boşanmış 2 çocuklu bi sevgilim vardı. Biz hala devam ediyoruz. Mutluyuz. Annesine babasına kuzenlerine söylemiş beni.Yazında çocuklarına söyleyecek. Bakalım umarım mutlu oluruz. Bunları neden yazıyorum belki hata ediyor olabilirim ama bekarlarla da olmuyor bazen. Bu adam bana çok değer veriyor. Eğer evlenirsek inşallah yazarım gelişmeleri. Bilgi vermek istedim.

Taa yazın söylicek öyle mi? 😄 Yaza kadar kim öle kim kala...
Allah aşkına nasıl kandın bu adama? Cidden merak ediyorum.

Bekarla olmuyosa, 2 çocuklu, eski karısı eline bakan adamla hiiiç olmaz! Kusura bakma, biraz aklını kullan.
Yaşlı değilsin, evde kalmamışsın adam 50sine dayanmış. Miden nasıl kaldırıyo acaba? Sen 40 oldun diyelim adam 53, aynı yatakta beraber ııy düşünemiyorum cidden. 🤢

Taa yazın söylicek öyle mi? 😄 Yaza kadar kim öle kim kala...
Allah aşkına nasıl kandın bu adama? Cidden merak ediyorum.

Bekarla olmuyosa, 2 çocuklu, eski karısı eline bakan adamla hiiiç olmaz! Kusura bakma, biraz aklını kullan.
Yaşlı değilsin, evde kalmamışsın adam 50sine dayanmış. Miden nasıl kaldırıyo acaba? Sen 40 oldun diyelim adam 53, aynı yatakta beraber ııy düşünemiyorum cidden. 🤢
Bihterle Adnan beyi ayıla bayıla izliyorlardı bacım ne olacak

Back
X