Boşanmış çocuklu adamla beraberim 2

Aaa kim aramış adminler mi 😃 ay ben yılın olayını kaçırmışım.eee neler olmuş
Evet. Konu sahibi açmış ve kadın olduğu anlaşılmış benim bildiğim bu kadar. Ama konu sahibinin değişimini hepimiz görüyoruz. Ilk başlarda ironiyi bile anlamayan bir profil çizerken şimdi kendisi "ironi"yapmaya çalışıyor üstüne de het what's up man tarzı bir çizgi yakalamaya çalışıyor bazen, çok film izlemiş sanırım ordan geliyor bu da. Çizgiyi bozmamak önemli diyorum ben.

Şimdi daha iyi anladım sizi okeydir. Üzülüyorum kadinlarin kendine değer vermemesine, genç mesleği elinde evi arabasi var ve kendine boşanmış 2 çocuklu adama laik görüyor. Adam iyidir ama cocuklar var ödenen nafaka var. Bir yandan hiçbir sey yasamamis bir bayan var.
Aslında benim anlatmak istediğim farklı birşeydi ama sizin yaptığınız yorumda haklı taraflar var tabi

30 yaşında bir kadın olup bu saatten sonra beni ancak dullar ister beni diyip 43 yaşında bir adamla beraberdin.
gerçekten bu duşunce yapısıyla en mantıklısını yapmışsın.
mutluluklar.
Bazı insanların gözünü gelinlik bürümüş gerçekten. Benim çevremde de çok var.
En belirgin cümleleri 'benden bahsetmiş cevresine'

Kızlar merhaba beni hatırladınız mı? Boşanmış 2 çocuklu bi sevgilim vardı. Biz hala devam ediyoruz. Mutluyuz. Annesine babasına kuzenlerine söylemiş beni.Yazında çocuklarına söyleyecek. Bakalım umarım mutlu oluruz. Bunları neden yazıyorum belki hata ediyor olabilirim ama bekarlarla da olmuyor bazen. Bu adam bana çok değer veriyor. Eğer evlenirsek inşallah yazarım gelişmeleri. Bilgi vermek istedim.
Çocuklarla tanıştığın ilk gün ama veya 2. Görüşünde neyin içinde olduğunu anlayacaksın.bu lafımı unutma kardeş - yaşayan birisi olarak söylüyorum. En sabırlı olduğun noktada bile “eee daha ne yapabilirsin ama surat astın” bakışları da gelecek, çocukların en garip davranışında bile tek bir söz söylesen sen suçlu olacaksın vs. Büyük bir sabır savaşı ve yaşamazsın inş biter

Evet. Konu sahibi açmış ve kadın olduğu anlaşılmış benim bildiğim bu kadar. Ama konu sahibinin değişimini hepimiz görüyoruz. Ilk başlarda ironiyi bile anlamayan bir profil çizerken şimdi kendisi "ironi"yapmaya çalışıyor üstüne de het what's up man tarzı bir çizgi yakalamaya çalışıyor bazen, çok film izlemiş sanırım ordan geliyor bu da. Çizgiyi bozmamak önemli diyorum ben.
Bana şu çılgın gençliklerden gibi geldi.Hani çok zeki olduğunu zannedip hahuha diye yazılanları okuyup gülebilecek kapasitede cahil biri gibi düşündüm.Üstelik 30 yaşında filanda değil muhtemelen.kendince eğleniyor güya

gözunu gelinlik burumek :halay:
guzel deyimmiş ahahaa.
gollum gibi yuzuk de yuzuk diye gezenler var çevrede gerçekten, yuzuğe erkeğin 3 maaşı kadar olmalı diye piyasa bile belirlenmiş,i said yes pozlarıyla paylaşmalık. erkeğin maddi durumu biraz yerindeyse artık boşanmış, çocuklu, şu kadar yaş farkı var falan çok takılmıyor sanki.
bu da bana butun bu çabanın insta story için olduğunu kanıtlıyor.

gözunu gelinlik burumek :halay:
guzel deyimmiş ahahaa.
gollum gibi yuzuk de yuzuk diye gezenler var çevrede gerçekten, yuzuğe erkeğin 3 maaşı kadar olmalı diye piyasa bile belirlenmiş,i said yes pozlarıyla paylaşmalık. erkeğin maddi durumu biraz yerindeyse artık boşanmış, çocuklu, şu kadar yaş farkı var falan çok takılmıyor sanki.
bu da bana butun bu çabanın insta story için olduğunu kanıtlıyor.
Bunun piyasası da mı varmış...
Bedavaya gitmişiz aheyyyy😂

Aynen bacım, beni ve müstakbel eşimi kıskanıyorlar, size çekemiyorsan beni çatla geber geber roman havasını armağan ediyorum, iki yüzlüler iki yüzlüler arkamdan konuşmayın ikiyüzlüler

Buda yeni moda oldu. Hem konu ac, sonra istedigin yorumlar gelmese cemkir. Neyini kiskansin millet🤷‍♀️ Hayret birsey.

Ahah, düzenli olarak her ay çevresine birilerinden bahseden tipler tanıyorum, hiçbiriyle de evlenmiş değiller. Ama konu sahibi evlenir. Hem evi arabası var, çalışıyor, adama göre epey genç. Kaçırılır mı be?

Bacım kötü insanlara denk geldim valla bu adam yine sevip sayıyor beni
Sen öyle sanıyorsun adam enayi buldum diye seviniyor aslında neyse evlen ve gör eskiden erkekle parası için evlenilirdi şimdi erkekler kadınlarla parası için evleniyor seni sevmediğini zaten evlendiğinde anlayacaksın yaşa ve gör ama buraya sakın olaki boşanmak ile ilgili konu açma emin ol herkes seni hatırlar.

Sen öyle sanıyorsun adam enayi buldum diye seviniyor aslında neyse evlen ve gör eskiden erkekle parası için evlenilirdi şimdi erkekler kadınlarla parası için evleniyor seni sevmediğini zaten evlendiğinde anlayacaksın yaşa ve gör ama buraya sakın olaki boşanmak ile ilgili konu açma emin ol herkes seni hatırlar.
İstediği kadar farklı nick ile gelsin, gözünden tanırım valla. Daha yazmayalım bence, dün gece balık ve palmiye desenli çarşafımın üstünde horul horul uyurken kıskanç ilan edilmişiz birdenbire.

31 oldum zaten :KK43: , belki der ki bekarken geldi ne iyi biri der olamaz mı
Kuzum erkeklere merhamet gosterilmez sen ona aciyorsun biraz da sevgi baska merhamet baska sen calis o nafaka odesin sonra sen eve gel yine calis o nafaka odesin son olarak elbetteki sen yine calis cocuklariyla ugras..sonuc?cocuklar tripliyse (ki yuksek ihtimal oyle olacaklar anneden mutevellit)baba onlar benim cocuklarim evlenmeseydin ..

İstediği kadar farklı nick ile gelsin, gözünden tanırım valla. Daha yazmayalım bence, dün gece balık ve palmiye desenli çarşafımın üstünde horul horul uyurken kıskanç ilan edilmişiz birdenb
Tipik bir Kezban sendromu o kendini öyle tatmin ediyor evlenmeyi kıskanılcak bir şey olarak görüyor çünkü ama aklı ermiyor ki ona yorum yazaların da çoğunluğu evli demek ki o bizi kıskanıyor :D

Back
X