Arkadaşlar yarın avukata gideceğim boşanmak için hayırlısıyla inşaallah... bir kizim var ikinciyede hamileyim boşanmış çocuklu arkadaşlarım bana tavsiyelerde bulunabilir misiniz yeni hayatınızla ilgili nasıl tecrübeler edindiniz işin açığı sadece bu kısmından tedirginim...cözümcü olumlu tavsiyeye ihtiyacım var...
Yani aslında merkezinde bu konu var. Onun mutsuzluğundan bana fazlasıyla kötü davranmaya basladı hamile olmama rağmen evin bütün sorumluluğunu ben yapıyorum hicbiseyı üstüne almıyor onceden yapardı artık 1bucuk yaşındaki kızımla bile eskisi kadar ilgili değil kötü söz davranis hak etmediğim bıçok laf duyuyorum kısacası psikolojik baskı uyguluyor. Şuan böyleyse diğer bebeğim doğduğunda lohusa zamanımı sorumluluk uykusuzluk vs arttığı zamanı düşünmek bile istemiyorum ağlamaktan bıktım artık
O adamın ben.cinsiyet erkekten gelen spermin taşıdıgı cinsiyet genine baglı.kadında sadece xx cinsiyet geni var.heryerde bas bas soylenıyor yazıyor.o beynının içinde boşlukk olan kocanı bana gönderde şu hamile halimde bi ..........bende ikinci kızıma hamileyim ay erkek olmadı diyenin.....siz iyi düşünün belki geçici bi sürectir çok ciddi zarar almadıysanız efer.kv vs yokmu destek olacak kımsenız.o çocuk dogunca yuzune nasıl bkck.ay uyuz oldum ya kimiside ikinciyi kız istiyo olmuyo napsın.allhım bu devırde hala ikincidevkız oldu dıye laf eden adam var hay ben o adamı yetıştıren anaya bu toplumun bazı kemikleşmiş düşüncelerine ........hangi dunyadayız nasıl bir kafa.......üzülmemeye çocuklarına janat germek için güçlü durmaya çalış o kızlar az buyusun çoookkkk mutlu edecekler seni yoldaşın olacaklar ....
Allah yardimcin olsun sizin gibi guclu kadinlar kac adami cebinden cikarir.bi anne icin evladi tabiki esinden daha kiymetli..size Rabbim bi emanet gondermis onu korumak icin esinizden vazgeciyorsunuz sizde esinize emanetsiniz..anlayana...
Evet bütün gücümü çocuklarımdan alıyorum çok şükür ki RABBİM e çok şükür bana onları verdiği için psikolojik destek alması gereken bi durum aslında bu önerdim alalım diye onuda kabul etmez kesinlikle boşanmak istemiyorum diyor ama bende hergün aynı üzüntüyü çekmek istemiyorum huzursuzlugundan devamlı benı üzüyor yıpratıyor sonuçta bende zor dönemlerden geçiyorum 1bucuk yaşında çocuğum var hamileyim gurbette görev yapıyoruz işi yoğun esimin bütün sorumluluk bende evin çocuğun vs vs hadi tüm bunları geçtim bibekilde oluyor halloluyor ama beni devamlı hirpaliyor vs artık bugün Dr. A ayrıntılı ultrasona gittik kapıda bi sürü problem çıkardı durduk yere huysuz bi şekilde bebeğim kafasını kollarının arasina almıştı stresimden etkilenmiş bu yuzden tam olarak bugün kafamda oturttum boşanmayi