Boşanmış çocuklu bir adamla evlendim

Buluşma evleri orası yeme bunları
10 sayfa okuduktan sonra ben de böyle düşünüyorum. bence hanımefendi düpedüz bu ikisi tarafından dolandırılıyor.
adam da o eve gidelim diyor arada ki fantezi yapacak aklınca. bir de iyice güven sağlayacak sanki karısıyla gitmiyor gibi.

telefon karıştırmak ayıp, maddiyat konuşmak ayıp, para istemek ayıp. zaten nasıl ortaya çıkacak ki ihanet ya da dolandırılma?
bilmiyorum valla bir an önce kendini sıyırmalı bu işin içinden. hala konuşursam biter diyor, e bitsin ya bitsin gitsin zaten.
adam kabul eder mi bırakmayı şimdi? aslaaa elbette yapışacak. geçmiş olsun ne diyeyim gerçekten üzüldüm çok.

Eşimin telefonunu karıştırırım, banka hesaplarının şifresine kadar bilirim, birbirimizin ne kuruş harcadığını biliriz. Evlilikte o ayıp bu olmaz şu küçük düşürür olmaz olmamalı bence. Biz ortak bir hayat paylaşıyoruz. Nasıl hiçbir şeye dahil olmam. Konu sahibinin eşi bulmuş kolayı. Bizimki boşanmak istese bile yapışır asla bırakmaz.

Doğru diyorsunuz.
Konu sahibinde de suç. Millet kucağında bebeğiyle boşanıyor.
Çoluk yok çocuk yok. Kadının parası da var. Yani mağdur edebiyatına da gerek var mı? Bir insan bu kadar kullandırmamalı kendini..

Bence hanımefendilige ve ayıp diye yapmaktan çekindiğin şeylere bir ara ver.Yoksa mutlu olmak için yaptığın evlilik bir süre sonra seni hasta edecek.Ne kadar maddi durumu iyi olursa olsun ihtiyacı olmazsa olsun parasını sokağa atmış var mı?
Anlattığın tabloda adamın seninle neden evlendiği çok belli.Elbette evladına destek çıkacak vs ama sende onun bir ailesisin.Seni de düşünmek zorunda ihtiyacı yok parası vs var diye herşeyi senin üzerine bırakmasi ne kadar çirkince.Ve sizin çocuğunuz olmadığı müddetçe(zaten böyle bir adama düşünmeyinde) tüm varını yokunu sizin tuzunuz kuru diye çocuğa ve annesine yapmaya devam edecek.Ne kadar eğitimli vs görünse de zihniyeti ilkel bir adam.Tanıdığımız biri ikinci evliliğini zengin bir adamla yaptı, adamın evli çocuklarıda vardı.Adam malını mülkünü hep çocuklarının üzerine yapmış ki bana birşey olursa kadına kalmasın diye, kadının durumuda iyi olduğu halde.Muhtemel sizinkininde zihniyeti bu olabilir.Sizi ailesi olarak benimseyememiş.

ben henüz evli değilim ama bir ilişkim var ve ona rağmen ilişkimizi maddi manevi ortak ve her konuda açık yaşıyoruz şu anda açıkçası. (aynı evde olmadan)
bunu da yanlış bulan olacaktır belki ama bu formül bizim için çalışıyor. meselenin ana fikri ben aynen sizin gibi düşünüyorum insanın hayat eşiyle gizlisi saklısı olmaz
ve zaten her anlamda tamamen çıplak olmak sana rahat hissettiriyorsa güven veriyorsa evlenmeli bence.
güvene böyle ihanet evlerden ırak ne diyebilirim ki. şu da var ki baştan dürüst bir ilişki kurulmamış ortada bağ yok.

Yumurta dondurun su aşama da

Okurken sinir olduğum ve üzüldüğüm konulardan biri daha... Adam gelirini giderini saklıyor, eski eşine bütün parasını döküp size gelince yok. Tabi bulmuş kendi başına geçinen güçlü bir kadını, evlenirken de talepte bulunmamışsınız , bütün ev işleri,maddiyat sorumluluğunu üstlenmişsiniz. Hem eşiniz hem de ailesi tarafından sömürülüyorsunuz. Eski eşi kendisi istemiş ayrılmayı.
Şuan eşinize " gel yeniden evlenelim" dese koşa koşa gider bu herif ne yazıkki.
Boşanın hayatınızı kurtarın. Çünkü konuşmakla değişecek birisi değil gibi görünüyor.

konu sahibi görmemekte diretiyor. bir yerde mağdur edildi evet bu doğru ama kendisi izin veriyor hepsine. eşi eski karısına acil olmadıkça çocukla ilgili olmadıkça iletişime geçmeyelim diyecek diye adamı zorlaması bile baştan işaret. bir de hala ilişkiyi etkileyen şeylerin konuşulmasına ayıp demesine çıldırdım.
bu arada alıntılanan yorumda eski karısı yazmak istemiştim karısı yazmışım özür diliyorum kendisinden.

Bütünüyle olayı gormussunuz harika yorum. Ama büyük ihtimalle dediğinz yaşanacak para kaynağı kopmasn diye konuşmalarla manipüle edip yoluna devam edecekler yakında bebek de gelir.
İ İnşallah bir anda kurtarablr kendini

Kabul etmediğim maddi durum değil, benim buna ihtiyacım yok, kabul etmediğim şey değer saygı, neyse gerçekten yoruldum keşke sadece okuyan anlayanlar yazsa zaten pişman da oldum yazdığıma
Kadin o kadar güzel ve ayrıntili yazmış ki siz hala duygulara takilmssnz. İhtiycnz olmaması tamam anladık ama resmen enayi yerine koyuluyrsnz farkında değil misiniz? Okuyan anlayan biz bunu yapıyoruz ama siz görmek istemeyen anlamayan kişi oluyorsunuz. E o zaman mustehak değil mi size yaşadıklarıniz?
Adi eş olan adam belki de az bile yapıyor olabilir size üzgünüm.

Çocuklunadamla az çok böyle olacağı belliymiş zaten..bişanın yani yapacak birşey yok. En azından çocuk yapmayın

Hayır evlenmeden önce sormalıydınız..başınızdan bir evlilik de geçmiş bı tecrübeniz de var. Senin oğlun var her ay ona ne kadar gidiyor. Borcun var mı , eski eşine veriyor musun ne kadar. Biz evlenince harcamalar nasıl olacak. Nasıl sormadınız bunları anlamadım. İlk evlilik olsa cahillik tecrübesizlik der geçerim o da değil

Özellikle çocuklu biriyle evleniyorsamız, maddi meseleler daha da net bir şekilde konuşmalı. Ne kadar kazanıyor, çocuğuna ortalama ne kadar harcıyor, yeni bir çocuk olursa ona yetecek imkana sahip mi?
Siz ben nasıl sorarım diyerek kocanıza, eski eşine ve çocuğuna sponsor olmasını resmen. Ve hâla daha bunun sorulmasını yanlış bulup meselenizde bu olmadığını savunuyorsunuz. Siz eve hiç harcama yapmayın bakalım ne oluyor evliliğiniz.
Öyle gözü kapalı evlenmişsiniz ki ve hâla daha ayılmış değilsiniz.

Merhaba konu sahibi, ev falan hikaye adamın sizi sevdiğini düşünmüyorum. Tabii çocuk isteyecek tabii güzel şeyler söyleyecek size çünkü çıkarı var.
Bak ne güzel maddi gücünüz yerinde ayaklarınız üstünde duruyorsunuz. Geceleri salak saçma bir adamla aynı yatakta uyumak için değer mi?

Maaş, gelir bile konuşamıyorsunuz sizi bastırmış yanlış anlar diye düşünüyorsunuz ama evlilik birliği içinde bunların konuşulması kadar doğal ne olabilir?

Garip değil. Adam boşanır diye korkuyor. Yoksa ben maddiyyat konuşmam, şunu konuşmam, bunu diyemem falan filan boş. Kim ne söylese hep bir redd etme,yapamam diye yan çizme. Aslında farkında ama adam bırakmasın diye susuyor. Konu para da değil aslında, eski eşi kıskanma, onda da haklı ama artık bu şekilde yaşamaya okey olmuş.

Para pul güç sağlamaz. Konu sahibi ben güçlü bir kadınım mesajı veriyor ancak çok zayıf. Duygusal anlamda çok güçsüz ve kullanılmaya müsait. Biz tarafsızız. Biz objektifiz. Bize göre konu sahibi dolandırılıyor duygusal anlamda.

Eşim dediği adam onu kullanıyor ve devam edecek. Konu sahibi ısrarla devam ederse sonuç yüksek oranda maddi kayıp olacak.

Yani su mesaji zorla yazdigini bildiginiz adamla o masaya neden oturdunuz hata sizde sizden gizlememis ki hic kendini bu kadar kendi imkani olup kendini bu kadar uzen kadin ilk defa goruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…