Boşanmış çocuklu bir adamla evlendim

Kalbinizi kirmak istemem ama disaridan bir goz olarak o kadini seviyor hala cok belli degil mi

Annesine sana hediye alayım neye ihtiyacın var dediğimde liste gönderip bunlardan ikişer tane diyen birileri düşünün. Kullanıldığımı düşünüyorum.
Bunun annesine birde hediye mi alıyorsunuz? Pes vallahi! Acil bir şekilde boşanın. Kullanmayı geçtim sürmüyorülar sizi.

Benimde para muhabbeti yapmayacak biri olduğumu biliyor. Asla o duruma düşürmem kendimi. Bunu da bildiği için. Sadece oğluna birikim ha babam birikim.
Konu sahibi siz iyi misiniz? Ne demek para muhabbeti yapmıyorum? Karşınızda sizi sümüren çalı süpürgesi içten pazarlıklı biri varken utanıp hesap sormamaniz çok affedersiniz büyük eziklik. Para kolay kazanılmıyor, her kuruşun hesabını sormanız lazım. Onunla son bir defa ciddi bir şekilde konuşup şartlarınız net bir şekilde söyleyin, kabul edip uygularsa devam edin, etmese de derhal boşanın. Hiç öyle ikinci evliliğim falan demeyin.

Adam ve ailesi sizi enayi yerine koyuyor bosamasin beni diye odunuz patliyor bir kere gururlu olun once blof yapin ailemin evinden cikacagiz ya ev tut ya ev alalim mevcut evini sat de yada kiraya cikalim kirasini aen odeyeceksin de bakalim neler oluyor ayrica evlilikte ayip falan olmaz para hesabi yapilir konusulur birlikte planlanilir sizin yolunmaya niyetiniz var ayrilmayi goze alip herseyi konusmaktan baska careniz yok

Benimde para muhabbeti yapmayacak biri olduğumu biliyor. Asla o duruma düşürmem kendimi. Bunu da bildiği için. Sadece oğluna birikim ha babam birikim.
Para muhabbeti neden aşağılık bir durum gibi görünüyor gözüne? Bir işte çalışsan para istemez misin mesela her emeğin bir karşılığı vardır. Sevgi para aile fedakarlık ve konularda kafan karışık. Para muhabbetini utanılacak bişey gibi görüyorsun. Boş eski evime kira ödeyen(? Burayı hiç anlayamadım zaten) adam sana da ödesin. Kendine ve emeğine ihanet ediyorsun

Eski eşiyle yaşadığı evi neden dağıtmadığını sordunuz mu? Yazdıysanız görmedim. Satılıp pay edilmesi, çocuk dışında bir ortaklık kalmaması gerekiyor bence. Diğer türlü sanki kadın affetse geri dönecek de o yüzden evi aynen bırakıyor gibi düşünürüm ben. Burası bile büyük bir sorun bence.

Yani şöyle ben asla telefon karıştırmam. Kendime yakıştırmam. Engelli diye biliyorum o kadar.
Onu kendime yakıştıramam bunu kendime yakıştıramam. Gayet normal şeyleri çok büyük ayıp gibi görüyorsun ama Anne babanın emeğini dolandırıcıya peşkeş çekmeyi yakıştıryorsun ama farkında mısın? Onun evine taşının bari kira boşa gitmesin. Madem evlisiniz senin de taleplerin olabilir eşyaları yenile, kadın eski eşyalarını alsın naparsa yapsın. Zaten bunu teklif ettiğinde büyük ihtimalle gerçek yüzünü göreceksin.

Edt: ay cevaplarını okudukça hafakanlar basıyor şöyle omuzlarından tutup kendine gel diye bir sarsmak istiyorum seni. Herşeyden önce özdeğerini hatırlatacak psikolojik yardım öneriyorum

Yol göstermeye gerek var mı? Yol belli, ayırın yolları. Herkes kendi yoluna.

Kendine gel Kübra diye tokat atan bir video vardı aklıma geldi bir an

Sonuçta gözünün içine bakıyor orası önemli!!

Eski eşten bahsederken hep “karısı” dediğinizin farkında mısınız? Siz bile birbirinizi eş olarak görmüyorsunuz sanki?

Eski karısının durumu çok iyi ama onun için zaten ihtiyacı yok demiyor gönderiyor değil mi? Aslında kendi ağzınla söylüyorsun sadece seninle alakalı kısmı hayal ettiğin gibi değiştiriyorsun. Adamın mantık yeni karımın ihtiyacı yok değil, yeni karımın hayatımdaki işlevi bana sponsor olmak. İhtiyacın olsa da vermezdi yani.

Belliki adam halen karısına aşık. Belki küçük bir sürtüşmeden ayrıldı, pişman oldu onu kıskandırmak için evlendi zaten size hiç emek etmek gereğini hissetmiyor. Israrla eski eşini ve oğlunu kırmamaya çalışıyor onları rahat yaşatmaya çalışıyor kadın biraz yüz verse senin koca arkasına bakmadan gider.

bence siz çok güçlü bir kadınsınız lakin erkeğe hiç görev sorumluluk bırakmamışsınız evı o tutmalıydı yanı bıraz bazı konularda yatırım yapmalıydı bilezik vs isteyecektınız biraz ter dökmeli sizin için yoksa konya ovası gıbı genişler erkekler rahatlıktan şmarıklıktan roller değişmiş o kadın siz erkek olmuşsunuz ben yapamıyorum bunu da sen yap dıyeceksınız

Okurken benim icim bunaldi. Bu adamla neden evlendiniz? Resmen sizi kullaniyor ve sizinle hic bir sey paylasmiyor. Üstelik bunlari konusamayacak kadar cekiniyorsaniz ondan (yok terk eder, ayrilir gibi), bence siz düsünün derim. Bu sekilde hayat mi paylasilir. Es olmak demek bir hayati paylasmak demek degil mi? Her seyi ile. Kendinizi ezdirmeyin. Sizin aileniz ne diyor size bu konuda? Güvenip dertinizi paylasacaginiz biri varsa, onunlada konusun derim. Bence size burada söylenenleri derler. Sizin o adama hic ihtiyaciniz yok. O size muhtac ama siz tersiymis gibi his ediyorsunuz. Öyle degil, emin olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…