Boşanmış çocuklu bir adamla evlendim

Boş vaktiniz yok tabi, adama para yetiştirmekten kendinize ne vakit kalıyor ne bişi. Bugün vermiyorum para deyin, kesin muslukları bakalım napıyo size.

Ayıp çünkü

Benimde para muhabbeti yapmayacak biri olduğumu biliyor. Asla o duruma düşürmem kendimi. Bunu da bildiği için. Sadece oğluna birikim ha babam birikim.
Anlamadim bu adamin oğlu niye bu kadar kiymetli? Allah bilir arsızın tekidir. Kendini bile düşünmüyor. Sizin eve ne katkisi var fatura falan mi ödüyor? Nasi kendini sığıntı gibi hissetmez bi erkek her seyi kadin yaparken. Seni, bu adamin karısı bile adamin kendisinden daha cok seviyo olabilir. Başından almissin adami, para geliyor bol bol. Her türlü harika bir hayat onlar icin. Daha once bosanmis olmani falan bir kenara koy istersen 8 defa bosanirsin kime ne. Sen kendini iyi hissetmeye odaklan. Ve o konusmayi bir an oncr yap. Ya sartlar senin istedigin gibi olsun ya da gitsin o eski evlerine otursun. Ev de hazirmis aninda koyarsin kapiya. Ama allah bilir o kadin adamin o hala kurulu duran eski evde yasamasina da izin vermez bu sefer tam kira ister. Ya bunlar o evde gizli gizli bulusmuyorlar degil mi?

Konunuz saç baş yolduracak cinsten. Her şeye onu soramam ayıp, bunu soramam yanlış. Böyle şeyler evlenmeden konuşulmaz bilmem ne.
Şaka gibisiniz gerçekten. Kaç yaşınıza gelmişsiniz, ticaret bildiğinizi, erkeklerin arasında çalıştığınızı anlatıyorsunuz ama evliliğin de bir iş anlaşması olduğunu öğrenememişsiniz.
Aşk, sevgi, bütün dünya buna inansa birlik olsa hayat bayram olsa falan filan kafasıyla çok yolunursunuz kaz gibi.
Böyle şeyler evlenmeden önce konuşulur hanımefendi, herkes gelirini giderini ortaya döker ona göre bir yola çıkılır.
Mesela kumar borcu olan bir adamla evlenmek ister miydiniz? Sizinkinin de eski karısına bitmeyen bir borcu var.
Ben yeri geliyor yakın arkadaşlarıma bile soruyorum ne kadar kazandıklarını fikir almak için piyasa hakkında. Onlar da gocunmadan cevap veriyorlar. Kimse kimseyi yanlış anlamıyor. Çünkü aramızda sağlam temellerle kurulmuş bir güven ilişkisi var. Siz daha maaşını sormaya çekindiğiniz adamla tutmuş evlenmişsiniz. İnsan evleneceği adama karşı azcık rahat hissetmez mi? Bu kadar kasıntı ilişki nikah masasına mı götürülür?
Üstüne düpedüz eski karısını seven adamla evlenmişsiniz. Adam o evi nolur ne olmaz kadın geri dönmek ister diye tutuyor. Apaçık evliliğinizin ortasında bu gerçek ama görmek istemiyorsunuz. Onu seviyorsa benimle neden ısrar kıyamet evlendi demeyin. Yalnız da kalmak istemiyor çünkü. Ki adamın hayatının sponsoru olmuşsunuz.
Bu sırada adam hem yarısına sahip olduğu eve kredi ödüyor, üstüne yarı payının kirasını da eski karısına ödüyor. Kira yarı yarıya da kredi neden değil?
Üstüne bilmediğiniz miktarda nafaka ve çocuğun bütün masraflarını ödüyor. Geri kalan parasını da çocuğuna yatırım yapıyor.
Erkekler sevdikleri kadınlara para harcarlar haberiniz olsun. Adam varını yoğunu eski karısına adamış siz de 20 bin liralık yüzük bile aldıramamışsınız.
Ancak evde sus pus oturup trip atın adam ne zaman neyin var diyecek diye bekleyin. Yönteminiz pasif, siz de pasif agresifsiniz. Yüzleşmekten korktuğunuz çok bariz. Bu şekilde daha çok hakkınız yenir, siz de asla boşanacak gibi bir hava yok.

Len zaten evi sen geçindiriyon bari yemek yapma ayy fenalık geliyo.
Hani bu programlara çıkıp dolandırılanlar var ya
Etrafı söylermiş de hiç biri dinlemezmiş nasıl olur filan derdim
Konu sahibini görünce demek ki gerçekten oluyormuş

Hani bu programlara çıkıp dolandırılanlar var ya
Etrafı söylermiş de hiç biri dinlemezmiş nasıl olur filan derdim
Konu sahibini görünce demek ki gerçekten oluyormuş
Anca Ramazan ayı koştururum eve yemek yapmaya, bi önceki akşamdan yemekler yaparım. Her gün her gün koşturulur mu be? Ev hanımları bu kadar özenmez, adam parasını cebine koyuyoken. Amma zor bulmuş sanırım.

Aile danışmanı gibisinz cidden her şeyi net gördünüz keşke tüm kadınlar anlasa ve bilse. Belki de insanlar görüyor ama işlerine gelmiyor olabilir mi? Olabilir gibi sanki bu durumda

Şey seni hiç sevmemiş. Zaten evlenip boşanmış çocuklu insanlar bşr daha evlenirse büyük bir aşkla evlenmez. Tamamen mantık evliliği yapar. Ve evlendiği kişi hiçbir zaman önceliği olmaz. Benim de iki çocuğum var boşandım. Evleneceğim kişinin maddiyatı önemli. Ve hiçbir zaman çocuklarımdan önce gelmez. Ha evleneceğim kişinin de çocuğu varsa ki tercihim çocuklu olması bilirim ki önce çocuğu gelir. Herkes çocuğuyla belli günlerde baş başa yaşamalı bence.
Ama sizdeki durum hepsinden de felaket. Seni kullanmak için evlenmiş. Sen de yoklukta kalmışsın gibi koşa koşa evlenmişsin. Üstelik artık insanların değeri maddiyata göre oluyor. Sana emek ve para harcamadığı için çok değer vermiyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…