boşanmış çocuksuz bayan bekar erkek ilişkisi olmaz mı?

sonbaharyaGmurlari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
1.022
342
83
Konya
arkadaşlarımın çoğu başlama böyle bişeye olmaz şimdi olmasa bile ilerde başına kakar diyorlar.sizin deneyimleriniz gözlemleriniz de bu yönde mi? malum ikinci kez aynı ateşte yanma istemiyorum :26:

arkadaşlarımın çoğu başlama böyle bişeye olmaz şimdi olmasa bile ilerde başına kakar diyorlar.sizin deneyimleriniz gözlemleriniz de bu yönde mi? malum ikinci kez aynı ateşte yanma istemiyorum :26:

birbirinizi sevdikten snra anlaşabildekten sonra bi sorun olmaz die düşünüyorum.tanıdıklarımdan bekar çocuklu olanlar var.ve çok mutlular..hatta üstüne titreyenler bile var.artık günümüzde bu tarz şeyler çokta problem olmuyorrr die düşünüyorum..

karşınızdaki kişinin karakterine bağlı tamamen olmaz diye birşey yok

gelecek ay eşimin bekar kuzeni 2 kez evlilik yapmış 2 kez nişandan dönmüş kendisinden 5 6 yaş kadar büyük 12 yaşında bir çocuğu olan kadınla evlenecek sizinki onun yanında hiçbirşey bence karşınızdakine güveniyorsanız sorun olmaz derim

Tamamen kişiye bağlı.
Malum çoğu erkek ilk ilişkiye çok kafa yoruyo. Vay efendim benden başkası dokundu sana, vay efendim sindiremiyorum.
Eğer bu kafada biri değilse sorun olmaz ama gönül bu içten içe ister istemez evlilik gibi heyecanları ilk onunla yaşa ister.
Oyüzden iyi gözlemle karşındakini, yarın öbür gün bi'kavgada bunları açacaksa zor.
He bi'de aile faktörü var, adam lafını etmese ailesi nasıl karşılar, ailesini susturabilir mi böyle konularda:44:

karşınızdaki kişinin karakter yapısının sağlam olması gerekiyor bence ayrıca aileside çok öenmli aile böyle duruma takılırsa bu iş olmaz canım

Ben Almanyada yasiyorum burdaki cogu alamanlar bu konulari cokdan asmis durumda. Adam hatta hic evlenmemis, 3 cocuklu kadinla evleniyor. Ama bizim kültürümüzde Millet ne der var dedikodu var bolca. Bana göre hic de dert edilcek birsey degil, neden olmasin?! Karsi tarafin bununla bir sorunu yoksa. Hepsi zaten bekaret yüzüne degilmi yani bunun sorun olmasi? Bir erkek olsa hayatta sorun olmaz kimse sorun etmez, ülkemizde ne yazikki yasli dedeler cocuk yazda kizlarla evleniyor bence bu büyük bir ayip.
Senin hayatin canim sen istiyorsan karsindaki istiyorsa sorun olmaz.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…