Cok tesekkur ederim yazdiklariniz icinEğer mutsuz iseniz, mutlu olmak için çaba göstermenize rağmen istediğiniz gibi olmuyorsa;
Öncelikle eşinizle tatlı bir şekilde konuşmanızı söyleyebilirim.
Karşınızdaki kişi sizin gibi düşünmeyebilir, cümlelerinizin aralarına takılabilir cımbız gibi çekebilir.
Konuşmalarınıza rağmen değişen bir şey olmayabilir bu arada. Sebepleri ise erkeklerin biraz farklı bir yapıları var.
Genlerimize işlemiş olan "Erkek bilir, erkek halleder, erkek üstesinden gelir" düşüncesi.
Konuşmalarınız çare etmiyorsa farklı yöntemler geliştirin. Onu karşınıza alacak şekilde değil. Yanında olacak şekilde.
Buna rağmen halen sıkıntı varsa biraz tatlı-sert olun.
Onu da anlayın. Anlamaya çalışın. İçinizdeki fırtınaları dindirmeye ve kendinizi onun yerine koymaya çalışın.
Ancak tüm bu çabalarınız duvardan tenis topu gibi sekip geri geliyorsa o zaman konuyu ciddi bir şekilde açabilirsiniz.
Sakın ha sakın bunu her hangi bir mektup, mesajlaşma aracı ya da elektronik ortam kullanarak değil, onun yüzüne, gözlerinin içine bakarak söylemenizi öneririm.
Bir süre bu düşüncenizin sonucu olarak eşinizdeki değişimlere bakın. Eğer istediğiniz gibi olmuyorsa, asgari müşterek bulamıyorsanız ya da artık tamamen içiniz parçalandıysa uzatmanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum ben...
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Cok tesekkur ederim yazdiklariniz icin
Esim cok bosveren bi insan, isinde atlamasi gereken
Bir asama var ona calisacagina gunde saatlerce oyun oynuyor
Maddi konularda sorumsuz ben kredi cekmek zorunda kaldim iki kez
Ailesi kizlari olmasina ragmen kayinvalide kendi cektigi ne varsa bana cektirmeye
Calisiyor , ona zamaninda dugun yapilmamis bana da yapilmasin diye kendini paraladi
Esim evde sohbet etmez pek sigarasini cayini pc iyi alir saatlerce basinda durur ben
O evde miyim farkinda bile olmaz
Kari kocalik gorevlerini de tam yaptigi soylenemez yeni evli olmamiza ragmen
Ayda iki uc ancak iliskimiz oluyor, genelde video izliyor pc sinde goruyorum gecmisinde
Bana karsi cok cimri zaten evlendigimizden beri dogru duzgun hediyesi olmamistir
Yani hangi birini duzelteyim ona sasirdim hangi biri icin konusayim
Maalesef ki hepsi ev icinde iken cikti ortaya
Kac kez ustume yurudu kavgalarda para isteyip belalar okudu bana
Bu evlilik kurtulmaz cok soguttu beni kendinden artik
Kendinin de sevmedigini ben maasli bi bayan ailem duzgun yarin bigun
Maasi ile rahat ederim diye evlendigini biliyorum artik
Bosanirsam kendi hayatima bakarim diye dusunuyorum
İsyerinde ortamimiz ortak ayni isyerinfeyiz nasil olacak bilmiyorum da
Cok daraliyorum
Yukarıda yazdıklarınızda eminseniz ve "evet artık bitti" diyorsanız zaten BİTMİŞTİR.
Noktayı koymanın zamanı da gelmiştir bence.
Gereğini yapın derim.
Onumde anlasmali bosanma icin zaman dort bes ay var iyice dusunup emin olup bi ay kala niyetimi soyleyip ailemin yanina gececegim, zaten para konusunda anlasamiyoruz, evin icinde surekli ayri zaman geciriyor, yedi aylik evliyiz millet bizim totalde yasadigimizi iki ayda yasiyordur, kardesi ile ilgili bi soru sordum diye uc hafta konusmadik, para istemeye gelince evliyiz geri kalan herseyde kafasi hala bekar, benim gozumu korkutan ayni ortamda olmamiz simdi bu olay yuzunden yasayacagim baski
Bu konuyu 4 ay once acmisim simdi ben de bosaniyorum :)) icime mi dogmus nedir
bende boşanma kararı veren birsisin sanmıştım yani bu konuyu açarken böyle bir fikrin yokmuydu ?Konuyu açtın negatif düşünceyi çektin heralde...hayırlısı olsun..Neden boşanıyorsun?..
Bu arada bugun öğrendim burda da paylaşmak istedim benim 1,5 yıl süren davam sonunda sonuçlandı artık tamameeeen özgürüm
aslında vardı. sadece yapacak cesaretim yoktu. mutsuzluğumu biliyordum ama düzelteceğimi umuyordum. son darbe gördüğüm şiddet oldu ve bir adım attım.
gözümü korkutmayın ya 1.5 yıl sürüyor mu öyle :26:
ben anlaşmalı boşanabilmek için 1 yılın dolmasını bekliyorum...
Canım çok geçmiş olsun hakkında da en hayırlısı olsun....Yaşadıklarından anladığım kadarıyla da en hayırlısı zaten buymuş...
Benim davam davam çekişmeli olduğu için bu kadar sürdü hatta kısa bile sürdü çekişmeli davalar 3 yıla kadar uzuyormuş...ama mahkeme süreci kısaydı karar temyize gittiği için bu kadar sürdü...Anlaşmalı olursa tek celsede biter...
23 temmuzda doluyor 1 yılı ben de o tarihe kadar ikna etmeye uğraşacağım ailemden korkar ikna olur zaten herhalde neyse sabır 3 ay kaldı.
bu arada söylemeden edemeyeceğim avatarın dikkatimi çekti yoksa sen de mi kafkas göçmenisin :))
ben şimdiden özgür hissediyorum oh kurtuldum diyorum dava bitsin hepten göbek atıcam
Sen zaten kafada boşamışsın adamı tatlım aynı benim gibi...O zaman sabret...Benim evliliğim 2 ay sürdüğü için mecbur çekişmeli oldu zaten ama oda diretti yani ayrılmamak için bu zamana kadar geldi...Ne yap et ikna etmeye çalış yoksa beklemek kadar gıcık bir durum yok...
Evet canım ben çerkez/abhazım
ben de çerkez/lezgiyim
selam olsun kardeşime :))
çerkez kadınının dik duruşu budur
aslında vardı. sadece yapacak cesaretim yoktu. mutsuzluğumu biliyordum ama düzelteceğimi umuyordum. son darbe gördüğüm şiddet oldu ve bir adım attım.
gözümü korkutmayın ya 1.5 yıl sürüyor mu öyle :26:
ben anlaşmalı boşanabilmek için 1 yılın dolmasını bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?