- 26 Mayıs 2020
- 7.101
- 37.288
- 548
- Konu Sahibi limonlusakiz
-
Ve sonra o iğrenç adamlardan ayrılmak istediğinizde boğularak öldürülüp yakılıyoruz yetmiyor üstümüze beton dökülüyorAyni ortamda olup tanıyıp sevmiş olsanız. Neyse hadi. Boşanmış olabilir. Ama siz hiç tanımıyorsunuz ne derse ona inanacaksnz kişiliğini blmyrsnz bencede Bosuna macera aramayın bide hala evli olup kendini bosandm diye tanıyanlar da var sonra AA ben bilmyrm sevdm aşık oldm ayrilamiyoruma dönüşüyor
KesinlikleVe sonra o iğrenç adamlardan ayrılmak istediğinizde boğularak öldürülüp yakılıyoruz yetmiyor üstümüze beton dökülüyor
Sukredin ki bir bağınız yok bu adamla. Ne hali varsa görsün. İnşallah yeni hayatınızda çok mutlu olursunuz.Yok canım bu adam benim ilk eşimdi çocuğumuz da yok
1.eşiyle zoru neymiş ya böylelerine sinir oluyorum.İlk eşine zorluk çektirirler ikincisine melek olurlarVallahi ben evliyim ama onceden olsa yapacahim yorum evlenmemis birini sec falan olurdu ama simdi dusunuyorm evlendiyse ne oldu cocuhu yok sonucda ...
Bir tanidigim var inan 1.esiyle iliskisi ve 2.esiyle olan iliskisi koyaslanamaz el ustundetutuyor kızı yine de siz bilirsiniz
Aman düşme... aman... şunu hep söyle kendine, boşanmış erkek defoludur, bu herif adam olsa karısının onca direnmesine rağmen boşamazdı, boş teneke bu...şimdi hani insan böyle ulaşamayınca gözüne hoş geliyor ya sizlerin gözümü açmasına fikirlerinize ihtiyacım vardı teşekkür ediyorum
Canım ben de boşanmış biriyle evlendim.ustelik medeni şekilde ayrılmışlar. Gördüğünde karşılaştığında ortak ortamda selam verir. Asla rahatsız olmam..flört donemi ve evlilik dahil 4 yıldır birlikteyiz 7 yaş var aramızda. ..kır düğünü yaptık...balayında yurt dışına gittik....öyle olgun öyle anlayışlı...Beni mutlu etmek hep önceliği oldu..Kızlar hepinize merhabalar kadınlar kulubünü uzun zamandır takip ediyorum yeni üye oldum aklımı,kalbimi kurcalayan durumdan dolayı fikirlerinize ihtiyacım var.Kızlar ben 26 yaşındayım ve hemşireyim çalışıyorum.Nisan ayında bir bey ile tanıştım kendisi polis.Pandemi döneminde hastaneye gelmişti o vesile ile tanıştık.34 yaşında evlenmiş ve 2.5 yıl önce boşanmış bir adam çocuğu yok.Gel zaman git zaman hastaneye gelmesi arttı numaramı istedi vermedim ilk başta o arada gelip gitmeye devam ediyor.Sadece hastaneye geldiği zaman konuşuyoruz başka iletişim şeklimiz yoktu ta ki pazar gününe kadar yine geldi numaramı istedi verdim mesajlaşırken kendisine daha önce evlilik,söz,nişan gibi durumlar oldu mu diye sordum.Evlenip boşandığını o zaman söyledi.O andan sonra iletişimi kesmek istedim.Konuşmayalım istemiyorum dedim ve şuan konuşmuyoruz.Kızlar kafam çok karışık şans vermek isterdim evlenip boşanma durumu olmasaydı eğer asla yadırgamıyorum yaşadığı durumu sonuçta doğal birşey evlenmek kadar boşanmak da doğal ama bilmiyorum korkuyorum önüme engeller çıkarsa diye ailem ne der vs vs.Bana yardımcı olun lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var.
Ben şu an boşanma aşamasındayım.Vallahi ben evliyim ama onceden olsa yapacahim yorum evlenmemis birini sec falan olurdu ama simdi dusunuyorm evlendiyse ne oldu cocuhu yok sonucda ...
Bir tanidigim var inan 1.esiyle iliskisi ve 2.esiyle olan iliskisi koyaslanamaz el ustundetutuyor kızı yine de siz bilirsiniz
aman ne gerek var görüşmeyin bence..Kızlar hepinize merhabalar kadınlar kulubünü uzun zamandır takip ediyorum yeni üye oldum aklımı,kalbimi kurcalayan durumdan dolayı fikirlerinize ihtiyacım var.Kızlar ben 26 yaşındayım ve hemşireyim çalışıyorum.Nisan ayında bir bey ile tanıştım kendisi polis.Pandemi döneminde hastaneye gelmişti o vesile ile tanıştık.34 yaşında evlenmiş ve 2.5 yıl önce boşanmış bir adam çocuğu yok.Gel zaman git zaman hastaneye gelmesi arttı numaramı istedi vermedim ilk başta o arada gelip gitmeye devam ediyor.Sadece hastaneye geldiği zaman konuşuyoruz başka iletişim şeklimiz yoktu ta ki pazar gününe kadar yine geldi numaramı istedi verdim mesajlaşırken kendisine daha önce evlilik,söz,nişan gibi durumlar oldu mu diye sordum.Evlenip boşandığını o zaman söyledi.O andan sonra iletişimi kesmek istedim.Konuşmayalım istemiyorum dedim ve şuan konuşmuyoruz.Kızlar kafam çok karışık şans vermek isterdim evlenip boşanma durumu olmasaydı eğer asla yadırgamıyorum yaşadığı durumu sonuçta doğal birşey evlenmek kadar boşanmak da doğal ama bilmiyorum korkuyorum önüme engeller çıkarsa diye ailem ne der vs vs.Bana yardımcı olun lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var.
Adaletsiz tabi ...Ben şu an boşanma aşamasındayım.
1 yıllık evliyim. Şu 1 yılda o kadar üzüldüm o kadar hırpalandım ki şöyle örnekleri duyunca ben çok üzülüyorum. Benim suçum neydi diye
Ben ne günah ettim ki 1 sene ne yaparsam yapayım eşim beni sevmedi sevmediyse neden evlendi. 1 aylık gelinken beni neden evden kovdu. 2. Eşine melek mi olacak bunlar çok adaletsiz...
teşekkür ederim amin hepimiz için gönlümüzden geçen ne ise o olsunİnşaAllah istediğiniz gibi birini bulursunuz❤
görüşmüyorum şuan ama ah şu amalar kafamı kurcalıyor sadece :)aman ne gerek var görüşmeyin bence..
O kadar şanslısınız ki maşallah diyeyimCanım ben de boşanmış biriyle evlendim.ustelik medeni şekilde ayrılmışlar. Gördüğünde karşılaştığında ortak ortamda selam verir. Asla rahatsız olmam..flört donemi ve evlilik dahil 4 yıldır birlikteyiz 7 yaş var aramızda. ..kır düğünü yaptık...balayında yurt dışına gittik....öyle olgun öyle anlayışlı...Beni mutlu etmek hep önceliği oldu....tabi ben de onu....önüne ne gibi engeller çıkabilir bilmiyorum. Ama benim en ufak engelim olmadi. Belki yaşadığı tecrübeden böyle bilemiyorum. Ondan once 7 yıllık bir flortüm oldu...kıyaslaamıyorum bile şu anki evliliğimle o iliskiyi :) tabi ınsallah hep böyle gider.ilerisini Allah bilir.. Asla ve asla boşanma bir engel değildir.. Ama birinin karakteri büyük engeldir. Tanimak icin fırsat vermelisin.
Allah yardımcınız olsun hiç kolay değil umarım bundan sonra ki hayatınızda çok mutlu olup düzgün biri çıkar karşınıza o kadının da ne yaşadığını bilmiyorum kim bilir o aşamaya gelene kadar neler olmuştur hayırlısı diyorum artıkBen şu an boşanma aşamasındayım.
1 yıllık evliyim. Şu 1 yılda o kadar üzüldüm o kadar hırpalandım ki şöyle örnekleri duyunca ben çok üzülüyorum. Benim suçum neydi diye
Ben ne günah ettim ki 1 sene ne yaparsam yapayım eşim beni sevmedi sevmediyse neden evlendi. 1 aylık gelinken beni neden evden kovdu. 2. Eşine melek mi olacak bunlar çok adaletsiz...
Benim için en önemlisi eski eşi için neden böyle söylüyor belki de gerçek sebep çok farklı belki aldatma şiddet vardı ben keşke resmî evrak falan sorsaydım görseydim o kağıdı ikincisi böyle gün içinde aklıma geliyor ilerlemesinden korkuyorum
Evet şanslı hissediyorum kendimi. Ama şu da var sonuçta 2,5 yıllık bi flört dönemimiz oldu bizim evlenmeden önce. Birlikte gezdik tatillere çıktık. Tanıma fırsatı buldum. Ekonomik durumu, bana yaklaşımı, modernligi, aile ortamı,arkadaş ortamı her şeyi görme fırsatım oldu..ona evet derken en ufak bir şüphem kalmamıştı. Eğer begeniyorsan ,hakkında birazcık bir şeyler biliyorsan biraz tanımaya çalış. Hemen evlenme zaten. Ortamına gir. Arkadaşlarını gör, ailesini vs...O kadar şanslısınız ki maşallah diyeyimbekar/boşanmış diye ayrım yapmak damgalamak ne bileyim ilk defa başıma böyle birşey geldi onun yerinde bende olabilirdim aynısı bana da yapılabilirdi üzülürdüm sonuçta geçmişi değiştiremem hakkımızda hayırlısı olsun çok çok mutluluklar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?