boşanmış erkek bekar kız...yardımınıza ihtiyacım var!!

Ve sonra o iğrenç adamlardan ayrılmak istediğinizde boğularak öldürülüp yakılıyoruz yetmiyor üstümüze beton dökülüyor

Eşimde 3 ay evlilik den sonra boşanmışti tanıştığımızda ben bekardim hiç sorgulamadim ıyi ki evlenmisim 5 yıllık evliyim hiç pişman değilim sizde kestirip atmak yerine anlayıp dinleyin öyle karar verin bence

Vallahi ben evliyim ama onceden olsa yapacahim yorum evlenmemis birini sec falan olurdu ama simdi dusunuyorm evlendiyse ne oldu cocuhu yok sonucda ...
Bir tanidigim var inan 1.esiyle iliskisi ve 2.esiyle olan iliskisi koyaslanamaz el ustundetutuyor kızı yine de siz bilirsiniz

1.eşiyle zoru neymiş ya böylelerine sinir oluyorum.İlk eşine zorluk çektirirler ikincisine melek olurlar

şimdi hani insan böyle ulaşamayınca gözüne hoş geliyor ya sizlerin gözümü açmasına fikirlerinize ihtiyacım vardı teşekkür ediyorum
Aman düşme... aman... şunu hep söyle kendine, boşanmış erkek defoludur, bu herif adam olsa karısının onca direnmesine rağmen boşamazdı, boş teneke bu...

Canım ben de boşanmış biriyle evlendim.ustelik medeni şekilde ayrılmışlar. Gördüğünde karşılaştığında ortak ortamda selam verir. Asla rahatsız olmam..flört donemi ve evlilik dahil 4 yıldır birlikteyiz 7 yaş var aramızda. ..kır düğünü yaptık...balayında yurt dışına gittik....öyle olgun öyle anlayışlı...Beni mutlu etmek hep önceliği oldu....tabi ben de onu....önüne ne gibi engeller çıkabilir bilmiyorum. Ama benim en ufak engelim olmadi. Belki yaşadığı tecrübeden böyle bilemiyorum. Ondan once 7 yıllık bir flortüm oldu...kıyaslaamıyorum bile şu anki evliliğimle o iliskiyi :) tabi ınsallah hep böyle gider.ilerisini Allah bilir.. Asla ve asla boşanma bir engel değildir.. Ama birinin karakteri büyük engeldir. Tanimak icin fırsat vermelisin.

Ben şu an boşanma aşamasındayım.
1 yıllık evliyim. Şu 1 yılda o kadar üzüldüm o kadar hırpalandım ki şöyle örnekleri duyunca ben çok üzülüyorum. Benim suçum neydi diye
Ben ne günah ettim ki 1 sene ne yaparsam yapayım eşim beni sevmedi sevmediyse neden evlendi. 1 aylık gelinken beni neden evden kovdu. 2. Eşine melek mi olacak bunlar çok adaletsiz...

aman ne gerek var görüşmeyin bence..

Adaletsiz tabi ...

Sanırım mantık evliliği yapmak istiyorsunuz. Olayda mantığınıza uymayan durumlar var, özel bir sevgi bağı da yok. Zorlayıp yorulmanıza değmez evlenip boşanmak biri için sorun değilken bir başkası için sorun olabilir herkesin kendi tercihi bu çok doğal.

O kadar şanslısınız ki maşallah diyeyim bekar/boşanmış diye ayrım yapmak damgalamak ne bileyim ilk defa başıma böyle birşey geldi onun yerinde bende olabilirdim aynısı bana da yapılabilirdi üzülürdüm sonuçta geçmişi değiştiremem hakkımızda hayırlısı olsun çok çok mutluluklar diliyorum

Allah yardımcınız olsun hiç kolay değil umarım bundan sonra ki hayatınızda çok mutlu olup düzgün biri çıkar karşınıza o kadının da ne yaşadığını bilmiyorum kim bilir o aşamaya gelene kadar neler olmuştur hayırlısı diyorum artık

Orda takılı kalmışsın. Yazmayabilir. Belki gerçek sebep aldatmaydı veya şiddetti. Kadın hemen kurtulabilmek için anlaşmaya razı oldu. Kağıda şiddetli geçimsizlik yazdılar.
Kadın ailenin kaprislerinden yıldı belki ama şiddetli geçimsizlik yazılmasına razı oldu.
Benim bir tanıdığım vardı böyle. Biz de sürece hakimdik. Çok rezil şeyler yaşattılar kıza. Kız bir an önce boşanabilmek için anlaşmalıya razı oldu. Şiddetli geçimsizlik adı altında boşandılar. Ama gerçekte çok mağdur oldu. Altınlarından bile vazgeçmek zorunda kaldı. Kendi maaşı ile aldığı bütün eşyalarından vs. vazgeçirdiler. Kız o soyadından kurtulmak istiyordu. Bir bağı kalmasın istiyordu, razı oldu tüm haklarından vazgeçti. Çok çirkefleşmişti erkek ve ailesi.

Kağıtta yazdığı gibi olmayabilir durumlar. Oraya takılma. O kadar çok okudum ki bu mesajını. Takılı kalmışsın orda çok bariz. Mükemmel olmak zorunda değilsin, yanlış anlamışsa anlamıştır seni. Boşandığı için istemediğini düşünüyorsa düşünsün. Ayıp olmasın diye mi görüşeceksin. Tabi ki kendini düşüneceksin.

Evet şanslı hissediyorum kendimi. Ama şu da var sonuçta 2,5 yıllık bi flört dönemimiz oldu bizim evlenmeden önce. Birlikte gezdik tatillere çıktık. Tanıma fırsatı buldum. Ekonomik durumu, bana yaklaşımı, modernligi, aile ortamı,arkadaş ortamı her şeyi görme fırsatım oldu..ona evet derken en ufak bir şüphem kalmamıştı. Eğer begeniyorsan ,hakkında birazcık bir şeyler biliyorsan biraz tanımaya çalış. Hemen evlenme zaten. Ortamına gir. Arkadaşlarını gör, ailesini vs... her şey güzel olsun hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…