- 20 Ağustos 2019
- 3.170
- 7.348
- 158
- 39
- Konu Sahibi limonlusakiz
-
Canım sonuçta o insana kefil olan biri yok. Ama çok vakit kaybetmeden kendini kaptırmadan tanımak istiyorsan tani herkes bir degildir. Belki bir istisnadir onu biz bilemeyiz. Guzelce arastir imkanin varsa bosanma davasina bak. Bosandigi esini araştır. Dedikleri dogru mu diye.Kızlar yani kararından dönme diyorsunuz değil mi iyi yapmışım
Şu mübarek günde Aldatanın yarı yolda bırakanın aynı şeyleri yaşaması dileğiyle.neler var ya gerçekten pes diyorum böylelerine insan demek bile hata ayy başıma neler gelecekti kim bilir
Ben böyle güzel yorum görmedim +1000000Adam acikca söylemiş. Hic geri adim atmayin. Isler ciddiye binerse sizden de ailesine karsi saygi bekleyecek surekli. Sizi ona gore değerlendirecek. Tabi adamin ailesine gore saygı ne demek bunu da dusun. Anlasamadik ayrildik dese evliligin iki kisi arasinda yapıldığını anlardik ama sizin adam ailesiyle evlendirmis eski esini. Arayi da bulamamış ve dengeyi saglayamamis. Onunuzde uzun bir hayat var
Goz gore gore zehir etmeyin
Hımmm, bi eski eşe de sorsaydık de mi?
Neden ayıp olsun? Evlenip o adamla aynı eve girecek sonuçta. Kolay alınacak karar değil.Acaba böyle durumlardan, olabilir mi ? Sorulurmu
Ayıp olmazmi...
ben baştan ön yargılı davrandım galiba kestirip attım anlattığı kadarını söyledim zaten sizlere gerisini dinlemedim bile direk kestim attım görüşmeyelim dedim saygı duydu ama onun yerinde ben olsaydım ne düşünürdüm diye soruyorum kendimeAdami tanimiyorsunuz sonucta. İlk evliligiyle ilgili gercek olan her ne ise onu da bilmiyorsunuz. Belki kadindaydi sorun belki de adamin kendisindeydi. Onyargili olmamak lazim,kadin veya erkek fark etmez burada esimden ayrildim diyen uye arkadaslara uzulme daha duzgun insanlar karsina cikar diyoruz dikkat ederseniz. Erkekte de durum bunun aynisi,kadinsa haklidir erkekse haksizdir diyemeyiz bilmeden.
Yani cinsiyetten bagimsiz dusunuyorum ben konuyu. Birbirinden sadece sevmedigi icin bosanan insanlar var. Evlendigi bir insandan herhangi bir sebeple sogumus ve bosanmis insan baska biriyle evlenmesin mi? Omur boyu yalniz mi kalsin? Karsiniza kim cikarsa ciksin arkadas olmakta ve tanimakta fayda var. Oncesinde evlenmemis bir insan bile olsaydi siz Hemen küt diye evlenmeyeceksiniz oyle degil mi?ben baştan ön yargılı davrandım galiba kestirip attım anlattığı kadarını söyledim zaten sizlere gerisini dinlemedim bile direk kestim attım görüşmeyelim dedim saygı duydu ama onun yerinde ben olsaydım ne düşünürdüm diye soruyorum kendime
tabii ki önceden evlenmemiş olsaydı da hemen evlenmeyecektim ilk önce bir tanıma fırsatı yakalardım daha sonra fikirler uyuşuyor mu ne bileyim konuşmasına oturmasına kalkmasına davranışına herşeyine bakardım olmayacak şeyi oldurmak galiba benim ki gözüm korkuyorYani cinsiyetten bagimsiz dusunuyorum ben konuyu. Birbirinden sadece sevmedigi icin bosanan insanlar var. Evlendigi bir insandan herhangi bir sebeple sogumus ve bosanmis insan baska biriyle evlenmesin mi? Omur boyu yalniz mi kalsin? Karsiniza kim cikarsa ciksin arkadas olmakta ve tanimakta fayda var. Oncesinde evlenmemis bir insan bile olsaydi siz Hemen küt diye evlenmeyeceksiniz oyle degil mi?
Ben olsaydim evlenmis bosanmis olmasina bakmadan once de tanimaya calisirdim. Elbette sizin seciminiz,sizin karariniz onemli. Hakkinizda en hayirlisi neyse o olsun umarimtabii ki önceden evlenmemiş olsaydı da hemen evlenmeyecektim ilk önce bir tanıma fırsatı yakalardım daha sonra fikirler uyuşuyor mu ne bileyim konuşmasına oturmasına kalkmasına davranışına herşeyine bakardım olmayacak şeyi oldurmak galiba benim ki gözüm korkuyor
teşekkür ediyorum yorumunuz içinBen olsaydim evlenmis bosanmis olmasina bakmadan once de tanimaya calisirdim. Elbette sizin seciminiz,sizin karariniz onemli. Hakkinizda en hayirlisi neyse o olsun umarim
teşekkür ediyorum yorumunuz içinAslında biraz acele karar vermişsiniz ...hoşlanmış elektirikte tutmuşsa tanımaya devam etmeliydiniz gerçekten eşi sorunlu bir insan olduğu için boşanmış olabilir... bende boşanmış erkeklere temkinli yaklaşmaktan yanayım ama direk kestirip atmak mantıklı değil.
Aman tanrım daha önce bu dengesiz tavırlarını hiç görmemişmiydiniz ? Belkide aldatıyordu,diğer kadın evlenmek istediği için boşandı.Yani sebepsizce olması çok mantıksız gibiHemen kaç diyen arkadaşlar peki tam tersi olsaydı boşanan siz olsaydınız ne düşünürdünüz ?
Sebepleri tam olarak öğrenmeden aa boşanmış erkek/kadın diye etiketlemek bana çok saygısızca geliyor. Ayrıca kimse kimseyi sebepsiz
boşamaz diyenler de olmuş; eski eşim beni bi pazar sabahı seni sevmiyorum diyerek boşadı, önceki gün bebek planı yapıyordu kendisi. Demek ki oluyormuş.
L limonlusakiz İçine nasıl siniyorsa öyle davran ama lütfen bi insanın karakterini kişiliğini hiçe sayıp sadece boşanmış sıfatıyla yargılama:)
Başka bi kadın olmadığına eminim ama psikolojisi bozuktu orası kesin. Annemin evine gittim 2 hafta sonra enişteme demiş gidip alsam evimize gitsek gece beni öldürebilirAman tanrım daha önce bu dengesiz tavırlarını hiç görmemişmiydiniz ? Belkide aldatıyordu,diğer kadın evlenmek istediği için boşandı.Yani sebepsizce olması çok mantıksız gibi
Geçmiş olsun kurtulmuşsunuzBaşka bi kadın olmadığına eminim ama psikolojisi bozuktu orası kesin. Annemin evine gittim 2 hafta sonra enişteme demiş gidip alsam evimize gitsek gece beni öldürebilirBu normal kafa değil. Tanıştığımızda da ağır bir paranoid şizofreni durumu vardı ve biz kadınlar sorunlu erkeklere bayılıyoruz
Ayni ortamda olup tanıyıp sevmiş olsanız. Neyse hadi. Boşanmış olabilir. Ama siz hiç tanımıyorsunuz ne derse ona inanacaksnz kişiliğini blmyrsnz bencede Bosuna macera aramayın bide hala evli olup kendini bosandm diye tanıyanlar da var sonra AA ben bilmyrm sevdm aşık oldm ayrilamiyoruma dönüşüyorKızlar yani kararından dönme diyorsunuz değil mi iyi yapmışım
Siz çok haklisin boşanmış olması normal ama bence bir ortqmda tanıdığı biri olsa çalıştığı ortam vs kişiliğini görüp tanıma firsati olur ozmnda boşanma kısmı brz daha. Arka planda kalır ama bu kişiyi hiç tanımıyor kişiliğini blmyr buluşarak. Ortak arkadaş olmadan tanımak riskli. Belkide yalan söylüyorHemen kaç diyen arkadaşlar peki tam tersi olsaydı boşanan siz olsaydınız ne düşünürdünüz ?
Sebepleri tam olarak öğrenmeden aa boşanmış erkek/kadın diye etiketlemek bana çok saygısızca geliyor. Ayrıca kimse kimseyi sebepsiz
boşamaz diyenler de olmuş; eski eşim beni bi pazar sabahı seni sevmiyorum diyerek boşadı, önceki gün bebek planı yapıyordu kendisi. Demek ki oluyormuş.
L limonlusakiz İçine nasıl siniyorsa öyle davran ama lütfen bi insanın karakterini kişiliğini hiçe sayıp sadece boşanmış sıfatıyla yargılama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?