boşanmış erkek bekar kız...yardımınıza ihtiyacım var!!

Kızlar yani kararından dönme diyorsunuz değil mi iyi yapmışım
Canım sonuçta o insana kefil olan biri yok. Ama çok vakit kaybetmeden kendini kaptırmadan tanımak istiyorsan tani herkes bir degildir. Belki bir istisnadir onu biz bilemeyiz. Guzelce arastir imkanin varsa bosanma davasina bak. Bosandigi esini araştır. Dedikleri dogru mu diye.

Ben böyle güzel yorum görmedim +1000000

Adami tanimiyorsunuz sonucta. İlk evliligiyle ilgili gercek olan her ne ise onu da bilmiyorsunuz. Belki kadindaydi sorun belki de adamin kendisindeydi. Onyargili olmamak lazim,kadin veya erkek fark etmez burada esimden ayrildim diyen uye arkadaslara uzulme daha duzgun insanlar karsina cikar diyoruz dikkat ederseniz. Erkekte de durum bunun aynisi,kadinsa haklidir erkekse haksizdir diyemeyiz bilmeden.

ben baştan ön yargılı davrandım galiba kestirip attım anlattığı kadarını söyledim zaten sizlere gerisini dinlemedim bile direk kestim attım görüşmeyelim dedim saygı duydu ama onun yerinde ben olsaydım ne düşünürdüm diye soruyorum kendime

Yani cinsiyetten bagimsiz dusunuyorum ben konuyu. Birbirinden sadece sevmedigi icin bosanan insanlar var. Evlendigi bir insandan herhangi bir sebeple sogumus ve bosanmis insan baska biriyle evlenmesin mi? Omur boyu yalniz mi kalsin? Karsiniza kim cikarsa ciksin arkadas olmakta ve tanimakta fayda var. Oncesinde evlenmemis bir insan bile olsaydi siz Hemen küt diye evlenmeyeceksiniz oyle degil mi?

tabii ki önceden evlenmemiş olsaydı da hemen evlenmeyecektim ilk önce bir tanıma fırsatı yakalardım daha sonra fikirler uyuşuyor mu ne bileyim konuşmasına oturmasına kalkmasına davranışına herşeyine bakardım olmayacak şeyi oldurmak galiba benim ki gözüm korkuyor

Aslında biraz acele karar vermişsiniz ...hoşlanmış elektirikte tutmuşsa tanımaya devam etmeliydiniz gerçekten eşi sorunlu bir insan olduğu için boşanmış olabilir... bende boşanmış erkeklere temkinli yaklaşmaktan yanayım ama direk kestirip atmak mantıklı değil.

Ben olsaydim evlenmis bosanmis olmasina bakmadan once de tanimaya calisirdim. Elbette sizin seciminiz,sizin karariniz onemli. Hakkinizda en hayirlisi neyse o olsun umarim

teşekkür ediyorum yorumunuz için

Aman tanrım daha önce bu dengesiz tavırlarını hiç görmemişmiydiniz ? Belkide aldatıyordu,diğer kadın evlenmek istediği için boşandı.Yani sebepsizce olması çok mantıksız gibi

Aman tanrım daha önce bu dengesiz tavırlarını hiç görmemişmiydiniz ? Belkide aldatıyordu,diğer kadın evlenmek istediği için boşandı.Yani sebepsizce olması çok mantıksız gibi
Başka bi kadın olmadığına eminim ama psikolojisi bozuktu orası kesin. Annemin evine gittim 2 hafta sonra enişteme demiş gidip alsam evimize gitsek gece beni öldürebilir Bu normal kafa değil. Tanıştığımızda da ağır bir paranoid şizofreni durumu vardı ve biz kadınlar sorunlu erkeklere bayılıyoruz

Geçmiş olsun kurtulmuşsunuz

Kızlar yani kararından dönme diyorsunuz değil mi iyi yapmışım
Ayni ortamda olup tanıyıp sevmiş olsanız. Neyse hadi. Boşanmış olabilir. Ama siz hiç tanımıyorsunuz ne derse ona inanacaksnz kişiliğini blmyrsnz bencede Bosuna macera aramayın bide hala evli olup kendini bosandm diye tanıyanlar da var sonra AA ben bilmyrm sevdm aşık oldm ayrilamiyoruma dönüşüyor

Siz çok haklisin boşanmış olması normal ama bence bir ortqmda tanıdığı biri olsa çalıştığı ortam vs kişiliğini görüp tanıma firsati olur ozmnda boşanma kısmı brz daha. Arka planda kalır ama bu kişiyi hiç tanımıyor kişiliğini blmyr buluşarak. Ortak arkadaş olmadan tanımak riskli. Belkide yalan söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…