- 14 Aralık 2018
- 349
- 833
- 103
- Konu Sahibi limonlusakiz
-
iyi niyetle yaklasanlar olmuş tamam ama istisnalar kaideyi bozmaz. Hiç bir kadın yok yere yuvasını yikmaz. adamın verdiği cevap kendini ele vermiş. Bağıra bağıra gelmiş ben aileciyim diye.Hiç şaşırmam.
Ailesini de kattığına gore bu adam annecidir kesinboşanma sebebini sordum tabi ki bana ve aileme karşı çok saygısızdı dedi sebep buymuş dediği kadarıyla
Cnm ztn asik falan degilsin sal gitsi . Sana ben hataliydim demicek bu kesin. Hicbi zamsn guvenemesinBenim için en önemlisi eski eşi için neden böyle söylüyor belki de gerçek sebep çok farklı belki aldatma şiddet vardı ben keşke resmî evrak falan sorsaydım görseydim o kağıdı ikincisi böyle gün içinde aklıma geliyor ilerlemesinden korkuyorum
BUDURBelki KK’deki kadınlar beni taşlayacak ama söylemesem içimde kalır...
Boşanmış erkek defoludur genellikle... neden mi? Çünkü kadın son ana kadar savaşır yuvasını kurtarmak için ne olursa olsun... Bir kere gemileri yakan adam bin defa daha yakabilir... biraz olsun saygısı olsaydı kötüleyerek saygısızdı demezdi... geçinemedik der keser atardı. Öyle ya da böyle o kadın ona yemek yaptı, sevişti, güvendi... ama sonuç ailesine saygı göstermemişmişmiş... o kadına ne kadar saygı gösterdi acaba?
Git arkadaşım defosuz düzgün bi adam bul, belayı çekme kendine bi merakla...
Ben çok büyük bir aşkla evlendim. Eşim benden önce bir evlilik yapmış. Önemsememiştim. Ama ben evlendikten sonra boşandığı eşi bu adam mesajlar atmış ben kanserim diye bu salak da hastanede basında beklemiş falan bir de kadın kanser de değilmiş. Sonuç mu boşanma aşamasındayim. Kendini yorma. Kafanın rahat olması her şeyden önemli. Boş ver gitsin.Kızlar hepinize merhabalar kadınlar kulubünü uzun zamandır takip ediyorum yeni üye oldum aklımı,kalbimi kurcalayan durumdan dolayı fikirlerinize ihtiyacım var.Kızlar ben 26 yaşındayım ve hemşireyim çalışıyorum.Nisan ayında bir bey ile tanıştım kendisi polis.Pandemi döneminde hastaneye gelmişti o vesile ile tanıştık.34 yaşında evlenmiş ve 2.5 yıl önce boşanmış bir adam çocuğu yok.Gel zaman git zaman hastaneye gelmesi arttı numaramı istedi vermedim ilk başta o arada gelip gitmeye devam ediyor.Sadece hastaneye geldiği zaman konuşuyoruz başka iletişim şeklimiz yoktu ta ki pazar gününe kadar yine geldi numaramı istedi verdim mesajlaşırken kendisine daha önce evlilik,söz,nişan gibi durumlar oldu mu diye sordum.Evlenip boşandığını o zaman söyledi.O andan sonra iletişimi kesmek istedim.Konuşmayalım istemiyorum dedim ve şuan konuşmuyoruz.Kızlar kafam çok karışık şans vermek isterdim evlenip boşanma durumu olmasaydı eğer asla yadırgamıyorum yaşadığı durumu sonuçta doğal birşey evlenmek kadar boşanmak da doğal ama bilmiyorum korkuyorum önüme engeller çıkarsa diye ailem ne der vs vs.Bana yardımcı olun lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var.
Nasıl eski eşi ile mi aldattı sizi?Ben çok büyük bir aşkla evlendim. Eşim benden önce bir evlilik yapmış. Önemsememiştim. Ama ben evlendikten sonra boşandığı eşi bu adam mesajlar atmış ben kanserim diye bu salak da hastanede basında beklemiş falan bir de kadın kanser de değilmiş. Sonuç mu boşanma aşamasındayim. Kendini yorma. Kafanın rahat olması her şeyden önemli. Boş ver gitsin.
Evet şu an birlikteler ve kadın hamileNasıl eski eşi ile mi aldattı sizi?
Yalnız eski eşteki mideEvet şu an birlikteler ve kadın hamile
Nasıl insanlar var ya? Hadi boşandı, aklı hala eski eşinde ise sizle neden evlendi. Sizin çocuğunuz var mı?Evet şu an birlikteler ve kadın hamile
Yok canım bu adam benim ilk eşimdi çocuğumuz da yokNasıl insanlar var ya? Hadi boşandı, aklı hala eski eşinde ise sizle neden evlendi. Sizin çocuğunuz var mı?
Canım ne yapsın kaçan balık büyük oluyor. Bir de ben şunu gördüm bu kadında yıllarca kendini acindirarak her istediğini yaptırmış bu adam da alışmış bu duruma. Zamanında iş kurmuşlar iş batınca bu adamı boşamış adam daha sonra kendini toparlayıp benimle evlenince delirdi bu kadınYalnız eski eşteki mide
neler var ya gerçekten pes diyorum böylelerine insan demek bile hata ayy başıma neler gelecekti kim bilirBen çok büyük bir aşkla evlendim. Eşim benden önce bir evlilik yapmış. Önemsememiştim. Ama ben evlendikten sonra boşandığı eşi bu adam mesajlar atmış ben kanserim diye bu salak da hastanede basında beklemiş falan bir de kadın kanser de değilmiş. Sonuç mu boşanma aşamasındayim. Kendini yorma. Kafanın rahat olması her şeyden önemli. Boş ver gitsin.
şimdi hani insan böyle ulaşamayınca gözüne hoş geliyor ya sizlerin gözümü açmasına fikirlerinize ihtiyacım vardı teşekkür ediyorumBelki KK’deki kadınlar beni taşlayacak ama söylemesem içimde kalır...
Boşanmış erkek defoludur genellikle... neden mi? Çünkü kadın son ana kadar savaşır yuvasını kurtarmak için ne olursa olsun... Bir kere gemileri yakan adam bin defa daha yakabilir... biraz olsun saygısı olsaydı kötüleyerek saygısızdı demezdi... geçinemedik der keser atardı. Öyle ya da böyle o kadın ona yemek yaptı, sevişti, güvendi... ama sonuç ailesine saygı göstermemişmişmiş... o kadına ne kadar saygı gösterdi acaba?
Git arkadaşım defosuz düzgün bi adam bul, belayı çekme kendine bi merakla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?