boşanmış erkek bekar kız...yardımınıza ihtiyacım var!!

Adam acikca söylemiş. Hic geri adim atmayin. Isler ciddiye binerse sizden de ailesine karsi saygi bekleyecek surekli. Sizi ona gore değerlendirecek. Tabi adamin ailesine gore saygı ne demek bunu da dusun. Anlasamadik ayrildik dese evliligin iki kisi arasinda yapıldığını anlardik ama sizin adam ailesiyle evlendirmis eski esini. Arayi da bulamamış ve dengeyi saglayamamis. Onunuzde uzun bir hayat var
Goz gore gore zehir etmeyin

Benim için en önemlisi eski eşi için neden böyle söylüyor belki de gerçek sebep çok farklı belki aldatma şiddet vardı ben keşke resmî evrak falan sorsaydım görseydim o kağıdı ikincisi böyle gün içinde aklıma geliyor ilerlemesinden korkuyorum

Cnm ztn asik falan degilsin sal gitsi . Sana ben hataliydim demicek bu kesin. Hicbi zamsn guvenemesin

Belki KK’deki kadınlar beni taşlayacak ama söylemesem içimde kalır...
Boşanmış erkek defoludur genellikle... neden mi? Çünkü kadın son ana kadar savaşır yuvasını kurtarmak için ne olursa olsun... Bir kere gemileri yakan adam bin defa daha yakabilir... biraz olsun saygısı olsaydı kötüleyerek saygısızdı demezdi... geçinemedik der keser atardı. Öyle ya da böyle o kadın ona yemek yaptı, sevişti, güvendi... ama sonuç ailesine saygı göstermemişmişmiş... o kadına ne kadar saygı gösterdi acaba?
Git arkadaşım defosuz düzgün bi adam bul, belayı çekme kendine bi merakla...

BUDUR

Dostum, çocukluk arkadaşım boşanmış biriyle evlendi hem de 6 ay içinde tanışma, düğün vs hoop derken çocuk. Minnoş bir oğlu var. Çooook mutlular.
( Arkadaşım aile dostlarının aracalığı ile tanıştı. Asla evlenmem siyen, çocukla görüşmeye giderken nasıl olsa reddedecem rahatlığı taşıyan biriydi. Görür görmez içi ısınmış. Aileler de çok iyi anlaşıyor. Ben de çok severim eniştemi. AMA herkes bir değil. Tüm genellemeler yanlıştır. İyice araştırın. Dediğim gibi bizimki güvendiği birinin aracılığı ile tanıştı. Bu arada aynı heyecanları yaşamaz vs demişsin de seni gerçekten severse daha fazlasını da yaşayabilir. Bizimkiler çok tatlıydı düğün aşamasında)

Ben çok büyük bir aşkla evlendim. Eşim benden önce bir evlilik yapmış. Önemsememiştim. Ama ben evlendikten sonra boşandığı eşi bu adam mesajlar atmış ben kanserim diye bu salak da hastanede basında beklemiş falan bir de kadın kanser de değilmiş. Sonuç mu boşanma aşamasındayim. Kendini yorma. Kafanın rahat olması her şeyden önemli. Boş ver gitsin.

Nasıl eski eşi ile mi aldattı sizi?

Zaten bu erkekler nasılsa hep kendileri boşanıyor kendileri ayrılıyor. İyi düşün.
100 düşün 1 adım at yani.

Yalnız eski eşteki mide
Canım ne yapsın kaçan balık büyük oluyor. Bir de ben şunu gördüm bu kadında yıllarca kendini acindirarak her istediğini yaptırmış bu adam da alışmış bu duruma. Zamanında iş kurmuşlar iş batınca bu adamı boşamış adam daha sonra kendini toparlayıp benimle evlenince delirdi bu kadın

neler var ya gerçekten pes diyorum böylelerine insan demek bile hata ayy başıma neler gelecekti kim bilir

şimdi hani insan böyle ulaşamayınca gözüne hoş geliyor ya sizlerin gözümü açmasına fikirlerinize ihtiyacım vardı teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…