- 13 Ekim 2016
- 1.285
- 1.654
- 63
Ben hiç sormak duymak istemiyordum. Neden ayrıldınız dedim kültür farkı çocuk heistiyan olacak müslüman olmayacak kavgaları v.s tamam bu kadar yeter dedim. O zaman için duymak istemedim kıskanıyordum üzülüyordum evlenmiş boşanmış diye işte zamanla aştık az az bunları anlattı.Peki size evlenmeden once niye bosandigini dogru bir sekilde anlatti mi?
Dogru soyluyorsun artik cevap vermeyecegim zaten kadinlar nisanliyken felan hissediyor anliyor cogu seyi anlatmaya gerek yokAnlatmak zorunda degilsin muhattap bile olma o kizlarla. Seviyolarsa sevdikleri erkege inansinlar. Ya da kendileri arastirma yapsin.
Kizlar etrafinizda yada sizden bosanmis bi erkekle evlilik yapan var mi ? Ben esimden ayrildim evlenmek isteyenler oluyor ama hep eliyorum cok korkuyorum en ufak sey gozume batiyor hele bi de bosanmis biriyse tuylerim diken diken oluyor . Cunku bi kadin kolay kolay bosanmaz bu adami bosadiysa vardir bi seyi diyorum . Hele karsidaki karisini kotuluyorsa nefret ediyorum bu gidisle evlenemem zaten ama bi cocugum olsun istiyorum. Eski esimin konustugu kizlar msj atiyor bana oyle iftiralar atmiski sok oluyorum tabi kandirmaya calisiyor. Erkeklerin hepsi mi yalanci olur
Dogru soyluyorsun ben butun bosanan kadinlari kendim gibi cok magdur saniyorum korkuyorum .Anladım ben ne demek istediğinizi
Bende aynı yoldan gidiyorum ama herkes siz değil.onu demek istiyorum ben.yani artık kadınlar çok yapıcı fedakar vs vs değil bence istisnalar dışında.
Eski adamlar gibi değil.artik adamlar.anneannelerimiz zamanındaki.gibi.sert uzak yardım.etmeyen tipler değiller
yok mu karaktersiz tabiki vardır ama bakış aciniz ve çıkış noktaniz, kadın kolay kolay bosanmaz olmasın , kadın belki karaktersizdi bilemeyiz. Belki adam idare eden bir adamdi anlatmak istediğim bu
Dogru soyluyorsun ben butun bosanan kadinlari kendim gibi cok magdur saniyorum korkuyorum .
Burasi erkek forumu olsaydi emin olunki %98 kadinlar suclu olurdu, cevremde bile oyle kadinlar goruyorumki erkekler nasil dayaniyor anlamiyorumburada neler okuyoruz%98 erkek problemlidir. boşanmış erkek çok korkunç geliyor bana .
Bu forumda bile var "nasıl dayanıyor anlamıyorum" dediğimiz üyeler.Burasi erkek forumu olsaydi emin olunki %98 kadinlar suclu olurdu, cevremde bile oyle kadinlar goruyorumki erkekler nasil dayaniyor anlamiyorum
Boşanmıs erkekle evlenilmez diye bir kural yokKizlar etrafinizda yada sizden bosanmis bi erkekle evlilik yapan var mi ? Ben esimden ayrildim evlenmek isteyenler oluyor ama hep eliyorum cok korkuyorum en ufak sey gozume batiyor hele bi de bosanmis biriyse tuylerim diken diken oluyor . Cunku bi kadin kolay kolay bosanmaz bu adami bosadiysa vardir bi seyi diyorum . Hele karsidaki karisini kotuluyorsa nefret ediyorum bu gidisle evlenemem zaten ama bi cocugum olsun istiyorum. Eski esimin konustugu kizlar msj atiyor bana oyle iftiralar atmiski sok oluyorum tabi kandirmaya calisiyor. Erkeklerin hepsi mi yalanci olur
burada neler okuyoruz%98 erkek problemlidir. boşanmış erkek çok korkunç geliyor bana .
Evet yada eski karisiyla konusmak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?