alkışalkışalkışalkışalkışalkışalkış
hepsi ama özellikle son cümle çok doğru! durumunuz için Allah sabır versin. bu hayta biz kadınlara daha zor
bencee yola çıkmadan bitir bu işi inanan pişman olmazsın aileni kesinlkle karşına alma inanan anneler karşısındaki kişiyi tanımasalar bile hissediyolar bende aynı hatayı yaptım dul biriryle evlendim ailem karşı çıkmasına rağmen ama sadece 4 ay sürdü evliliğimiz pisiskolojik şiddet fiziksel şiddet ne arasan vardı çok fedakarlık yaptım evliliğimiz bitmesin diye çok çabaladım hem okul hem evlilk hepsini bi arada yürüttüm ama aldığım karşılık kendi evimde kendi yatağımda en yakın arkadaşımala yakaladım annem haklı çıktı bnm annem daha bi kere bile görmeden bana sakın demişti bnde annemn boşandığı için önyargılı davrandığını dülşünmüştüm ama annem haklı çıktı bnce hiçç möaceraya gerek yok daha gençsin neleriş çıkar karşına ki zaten ortada daha bişey yok bnce tanışmak için bile çabalama ailenn ruızası olmadan inanan hiç bişey yolunda gitmiyo
Öncelikle çok geçmiş olsun.. Umarım hayat bundan sonra size güler.
Yalnız kendi yaşadığınız talihsiz bir olayı genele yaymanız ve negatif cümleler kurmanız hiç hoş değil. Beş parmağın beşi bir mi? Her boşanan adam kötü mü? Her zaman aileler haklı mı çıkar? Ayrıca aynı olayı ailenizin onayladığı ve daha önce hiç evlenmemiş biriyle de yaşayabilirdiniz. İnsanlar kavun değil koklayıpta alamıyosun malesef...
Öncelikle çok geçmiş olsun.. Umarım hayat bundan sonra size güler.
Yalnız kendi yaşadığınız talihsiz bir olayı genele yaymanız ve negatif cümleler kurmanız hiç hoş değil. Beş parmağın beşi bir mi? Her boşanan adam kötü mü? Her zaman aileler haklı mı çıkar? Ayrıca aynı olayı ailenizin onayladığı ve daha önce hiç evlenmemiş biriyle de yaşayabilirdiniz. İnsanlar kavun değil koklayıpta alamıyosun malesef...
sevgili arkadaşım dul biriyle evlilik herkes için zor diyemeyeceğim ama çocuk varsa arkana bile bakmadan oradan uzaklaş derim.Biz çoğunca ailelerin bu konuda önyargılı davrandıklarını düşünürüz ama inan ki bildikleri bişey var.Anneni sakın ezme onun fikirlerine düşüncelerine kulak ver.Bak ben yaptım böyle bir evlilik hem de çocuk var .Annem karşı çıkmadı ama yaşayabileceğim sorunları bana teker teker söyledi başaçıkabileceksen arkandayım dedi.Şu an ne diyorsa yaşıyorum.Hatta annesi çocuğu bıraktı gitti.Ben hiç böyle birşey hayal bile edemezken ben şimdi çocukla aynı evde yaşamak durumunda bırakıldım.İyi düşün .Çocuk varsa hele koş derim sadece arkana bakmadan..
Çocuk sıkıntı yaratır kıskanır dedi.Kadın Kıskanır sorun yaratır dedi.Kadın çocuğu size karşı kullanır ddi.Yeri gelirkızar çocuğa bişey diyemezsizn eşin gözünün içine bakar dedi.Üzülürsün bunalırsın dedi.Ne dediyse oldu.Üstüne bide kadın çocuğu bıraktı gitti bize ben çocukla yaşam hayal etmezken .Başka bir şehre gidiyorum 1 sene sonra alıcam bahanesiyle.!sene olmadan geri döndü ve şimdi almıyor inanabiliyor musun?Çocuğun halini düşün bi de herşey sıkıntı yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?