Canım benim ya sen demi boşanmak üzresin.ALLAH YARDIMCIN olsun
ben 3 yıl önce boşandım 9 ve 6 yaşlarında iki çocuğum var onlar için tekrar birleşme kararı aldım 3 seneden sonra çocuk varsa eğer hiçbirşey eskisi gibi olmuyor malesef
Allah herkesin bu yolda yardımcısı olsun. kimse boşanmak için evlenmiyor. ama ne yazık ki bazı şeyler rayında gitmediği taktirde çatlamalar meydana geliyor evlilikte. hele bi de eşin ana kuzusuysa ve sana sahip çıkmıyosa
amınnn cannım evet aynen ya okadar cok sevıyodun evlendırme arkadas bırde ne olursa olsun erkek olgun olacak....
evet haklısın. akıl yaşta değil baştadır diye boşa söylenmemiş o söz. adam 28-30 yaşına geliyo ama kendi kararlarını vermekte tereddüt yaşıyo. yahu vur elini masaya da karına sahip çık. ama yok ya,bazı kaynanaların köküne kibrit suyu dökücen
evet canım 2 ay oldu dılekceeyı verelı ben ıst oldugum ıcın burda dosya sayısı fazla oldu ve adlı tatıl gırdıgı ıcın eylul 24 mahkeme tarıhım ALLAH HEPIMIzIN YARDIMCISI OLSUNNN
dokelım cannım :)aynen yas 30 ya omrun yarısındansın olgun olmak lazım artık senın bır evlılgın var yuvan var sorumlukların var tamma aılenı sıl denmıyo ama senınde bır aılen var
merhaba cemre bende 1.5 sene önce boşandım boşanma kararını ilk ben aldım kendisiyle paylaştığımda burnundan kıl aldırmadığı için tamam dedi bende hemen anlaşma imzalattım anlaşmalı boşanma için iyiki öyle yapmışım çünkü sonradan ayrılmak istemedi bende istanbulda olduğum için mahkeme gününü geç almıştım adli tatile yakalndımsorunsuz boşandım çok şükür allah yardımcın olsun bacım
evet ama nerde onlarda bu anlama kapasitesi. bazı şeyler düzelir diye umuyosun ama olmuyo işte ya. hani diyosun kocan nazına katlanır,sonuçta aileni bırakıp o adamla yuva kurmuşsun.el üstünde tutacağı yerde,annesini el üstünde tutuyo. kötü oldum şimdi.hele daha yeni evliysen daha da zor oluyo
ınan aılenden ote hıc bırsey degerlı degıl es bulunuyoda aıle bulunmuyo ısde sen herseyı bırakıp onunla bır yola cıkıyosun ama karsındakı hala arkasındakılerıde bu yolculuga cıkarıyo sen yenı evlısın heralde ne kadar oldu
cok sukur cannım ammın allah razı olsun ben son 1 senedır sorun yasıyodum ama ama dırenıyodum bır hatasını yakaladım ve o sınırle dılekcelerı verdık ıyıgıde vermısz bu kadar kolay olacagını bılseydım 1 sene beklemzdım sadece cektıgım yanıma kar kaldı
ben 7 aydır evliyim ama son 3 ayımı babamın evinde geçiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?