Boşanmış Hanımlar ve Boşanmayı Düşünen Hanımlar Hadı Hep Beraber Sohbet Edelim

bende hatasını çok yakaladım hep şans verdim keşke bende vermeseydim şans şuan bende daha önce yapsaydım diye hayıflanmıyorda değilim

ama aslında hıc sans vermeyeceksın hemen koparacaksın ıpler bır kere kopunca evlılk bır daha rayına oturmuyo ay dıyer ıllerde 1 2 haftada bosanılıyo ama malesef ıst surunduruyo ben ta mayıs 26 verdım eylul 24 mahkeme tarıhı

canım çok yeni evlenmişsin oysa ki allah yardımcın olsun çok üzüldüm

Allah razı olsun canım. her evlilikte sorunlar oluyo bunun farkındayım.isterdim ki eşimle sorunları giderelim.çünkü daha yeni evliydik sonuçta ama olmadı işte. ya inanır mısın,hastanede yattım karnım acıkmıştı.eşimde o sıra eşyalarımı almak için eve gidecekti.gelirken poğça falan al da yiyeyim çok acıktım dedim.tamam dedi.sonra kaynanam vardı yanımda,o sıra benim telefonum eşimdeydi(onunki bozulmuştu) aradı annesini sordu bişey lazım mı diye,yok oğlum ben aç değilim dedi. ya bak Allah şahit annesi aç değil diye almadı hiçbişey.halbuki ben ona aç olduğumu söylemiştim. düşüncesiz biriydi anlıcan.

aynen canım ilk hatada yada ikinci hatada hemen koparmak gerekiyor ben 8.5 yıl evli kaldım istanbulun herşeyi geç oluyor zaten

ay cannım kıyamam sana ya daha yenı evlıymıssın bosanmaya kararlısımısın yoksa bekleme asamasındamısın ????

öyle hemen karar vermedim boşanmaya.bazı şeyler oldu.bu 3 ay içinde eşimle görüştüm belki düzeltiriz diye ama o kadar kararsız ki.korkuyo annesinden. yani bana sağlam şekilde ben kararlıyım yuvamızı kurtaralım dese tamam dicem ya bu adamdan baba da olur koca da.ama yok işte o düşünce onda.

ayy ınanmıyorum ne dusuncesızmıs ondan sonra dunyaları getırse serse gozun gormez dımı ısde daha cok cahıl evlılıgın esın sorumluluklarını bılmıyo

ayy ınanmıyorum ne dusuncesızmıs ondan sonra dunyaları getırse serse gozun gormez dımı ısde daha cok cahıl evlılıgın esın sorumluluklarını bılmıyo

evet malesef bilmiyodu. aslında annem babam dahil olmak üzere bazı şeyleri en başından beri görmüşler,bana da söylüyolardı ama ben düzelir,beni çok seviyo diye evlendim. ama olanla ölene çare yok.demek ki ben bunları yaşıcakmışım.

aynen oyle evlılk tek taraflı degıl ıkı kısıde yerı gelınce tasın altına elını koyacak ve ıkısıde gerekırse tavızlerını vercek bır taraf sureklı allat alıp dıyerı sureklı uste cıkıyosa olmuyo yanı bu yola ıkı kısı cıkıyosun herkes ustune dusenı yapmalı bır hep yapıcı onlar hemep yıkıcı oluyor malesef

evett ısde hep cahıllık edıp aılelerımız dınlemıyoz degısırmıs ya kım degısmıkı can cıkmayınca huy cıkmazmıs ısde sevgı gelıp gecıcı ahh ahh ((

Yorumlarınızı okudum hepinize çok geçmiş olsun arkadaşlar..
Boşanmak eminim çok zordur...
Yeni evli arkadaşa da çok üzüldüm..
Ben de yeni evliyim hemen hemen o arkadaşla aynı zamanlarda evlenmişiz...
Çok üzüldüm ama boşanmak da insanlar için..
Bazen o düşünce aklıma gelmiyor değil,, özellikle de kv ile ilgili sorunlarda..
Allah var eşim güvenilirdir ama sonuçta belli de olmaz evlendik değişir endişesi de var bende...
Bazen çok şiddetli kavga ediyoruz ve boşanmak hiç uzak gelmiyor öyle durumlarda..
İnşallah olmaz ama olursa da hayırlısı yapacak bişey yok tabii...
Evlilik kumar gibi bişey..

sağol tatlım geçti bitti.çok doğru söylüyorsun evlilik kumar gibi umarım sen aynı şeyleri yaşamazsın allah mutluluk versin

sağol tatlım geçti bitti.çok doğru söylüyorsun evlilik kumar gibi umarım sen aynı şeyleri yaşamazsın allah mutluluk versin
İnşallah olmaz canım, inşallah sizler de çok iyi güzel insanlarla daha mutlu olursunuz...
Sizlerin yaşadığı şeyleri ben de yaşayabilirim hiç belli olmaz tabi ki..

ınsallh olmaz cannım

İnşallah olmaz canım, inşallah sizler de çok iyi güzel insanlarla daha mutlu olursunuz...
Sizlerin yaşadığı şeyleri ben de yaşayabilirim hiç belli olmaz tabi ki..

ınsallh cannım ama ılk baslarda kendını cok sorguluyosun neden benım basıma geldı dıyosun ama dıyardakı ınsanalar bakıyosun evlı cocouklu ne guzel gezıp tozuyolar neden bız boyle olmadık dıyosun mesala ben 4 yıllık evlıgımız boyunca cocougumuz olmadı ve ben 3 kez tup bebek denemsı yaptım en sonuncu tuttu ama dustu cok agladım dunyalar basıma yıkıldı ama rabbımden hep hayırlısıni ıstedım cocouk cok farklı bırsey yanı tarıfı mumkun degıl ama rabbım nasıp etmedıkten sonra otesı yok ya 1 sperme bır yumurtaya can veren rabbım ıstese olmazmıydı yanı olmadı dıye sızlandıgın duaya gun gelır olmadı dıye sukredersın
evlat cok farklı bır duygu ama bosanan aıler ıcın cok zor bır durum ...
Onun ıcın herseyde bır hayır var kumar olayına katılıyorum ama allah kımsenın basına vermsın kımsenın evını yuvasını yıkmasın...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…