ben 7 aydır evliyim ama son 3 ayımı babamın evinde geçiriyorum
bende hatasını çok yakaladım hep şans verdim keşke bende vermeseydim şans şuan bende daha önce yapsaydım diye hayıflanmıyorda değilim
canım çok yeni evlenmişsin oysa ki allah yardımcın olsun çok üzüldüm
canım çok yeni evlenmişsin oysa ki allah yardımcın olsun çok üzüldüm
ama aslında hıc sans vermeyeceksın hemen koparacaksın ıpler bır kere kopunca evlılk bır daha rayına oturmuyo ay dıyer ıllerde 1 2 haftada bosanılıyo ama malesef ıst surunduruyoben ta mayıs 26 verdım eylul 24 mahkeme tarıhı
ay cannım kıyamam sana ya daha yenı evlıymıssın bosanmaya kararlısımısın yoksa bekleme asamasındamısın ????
canım sen kac yıllık evlıydın ve cocugun varmı :...
Allah razı olsun canım. her evlilikte sorunlar oluyo bunun farkındayım.isterdim ki eşimle sorunları giderelim.çünkü daha yeni evliydik sonuçta ama olmadı işte. ya inanır mısın,hastanede yattım karnım acıkmıştı.eşimde o sıra eşyalarımı almak için eve gidecekti.gelirken poğça falan al da yiyeyim çok acıktım dedim.tamam dedi.sonra kaynanam vardı yanımda,o sıra benim telefonum eşimdeydi(onunki bozulmuştu) aradı annesini sordu bişey lazım mı diye,yok oğlum ben aç değilim dedi. ya bak Allah şahit annesi aç değil diye almadı hiçbişey.halbuki ben ona aç olduğumu söylemiştim. düşüncesiz biriydi anlıcan.
ayy ınanmıyorum ne dusuncesızmıs ondan sonra dunyaları getırse serse gozun gormez dımı ısde daha cok cahıl evlılıgın esın sorumluluklarını bılmıyo
8.5 yıl evli kaldım 9.5 yaşında oğlum var
öyle hemen karar vermedim boşanmaya.bazı şeyler oldu.bu 3 ay içinde eşimle görüştüm belki düzeltiriz diye ama o kadar kararsız ki.korkuyo annesinden. yani bana sağlam şekilde ben kararlıyım yuvamızı kurtaralım dese tamam dicem ya bu adamdan baba da olur koca da.ama yok işte o düşünce onda.
evet malesef bilmiyodu. aslında annem babam dahil olmak üzere bazı şeyleri en başından beri görmüşler,bana da söylüyolardı ama ben düzelir,beni çok seviyo diye evlendim. ama olanla ölene çare yok.demek ki ben bunları yaşıcakmışım.
evett ısde hep cahıllık edıp aılelerımız dınlemıyoz degısırmıs ya kım degısmıkı can cıkmayınca huy cıkmazmıs ısde sevgı gelıp gecıcı ahh ahh((
doğruvardır bi hayır her şerde. hayırlısı diyorum hep. bakalım Mevla görelim neyler,neylerse güzel eyler.
aynen rabbım hakkında hayırlısını versın eger adam olacaksa sana sahıp cıkacaksa donsun evıne yuvasına sahıp cıksın ama eger adam olmayacaksa senden uzak dursun .....
Yorumlarınızı okudum hepinize çok geçmiş olsun arkadaşlar..
Boşanmak eminim çok zordur...
Yeni evli arkadaşa da çok üzüldüm..
Ben de yeni evliyim hemen hemen o arkadaşla aynı zamanlarda evlenmişiz...
Çok üzüldüm ama boşanmak da insanlar için..
Bazen o düşünce aklıma gelmiyor değil,, özellikle de kv ile ilgili sorunlarda..
Allah var eşim güvenilirdir ama sonuçta belli de olmaz evlendik değişir endişesi de var bende...
Bazen çok şiddetli kavga ediyoruz ve boşanmak hiç uzak gelmiyor öyle durumlarda..
İnşallah olmaz ama olursa da hayırlısı yapacak bişey yok tabii...
Evlilik kumar gibi bişey..
İnşallah olmaz canım, inşallah sizler de çok iyi güzel insanlarla daha mutlu olursunuz...sağol tatlım geçti bitti.çok doğru söylüyorsun evlilik kumar gibi umarım sen aynı şeyleri yaşamazsın allah mutluluk versin
Allah var eşim güvenilirdir ama sonuçta belli de olmaz evlendik değişir endişesi de var bende...
Bazen çok şiddetli kavga ediyoruz ve boşanmak hiç uzak gelmiyor öyle durumlarda..
ınsallh cannım ama ılk baslarda kendını cok sorguluyosun neden benım basıma geldı dıyosun ama dıyardakı ınsanalar bakıyosun evlı cocouklu ne guzel gezıp tozuyolar neden bız boyle olmadık dıyosun mesala ben 4 yıllık evlıgımız boyunca cocougumuz olmadı ve ben 3 kez tup bebek denemsı yaptım en sonuncu tuttu ama dustu cok agladım dunyalar basıma yıkıldı ama rabbımden hep hayırlısıni ıstedım cocouk cok farklı bırsey yanı tarıfı mumkun degıl ama rabbım nasıp etmedıkten sonra otesı yok ya 1 sperme bır yumurtaya can veren rabbım ıstese olmazmıydı yanı olmadı dıye sızlandıgın duaya gun gelır olmadı dıye sukredersın
İnşallah olmaz canım, inşallah sizler de çok iyi güzel insanlarla daha mutlu olursunuz...
Sizlerin yaşadığı şeyleri ben de yaşayabilirim hiç belli olmaz tabi ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?