Boşanmış Hanımlar ve Boşanmayı Düşünen Hanımlar Hadı Hep Beraber Sohbet Edelim

Selam arkadaşlar anlamlı bir konu ve güzel yorumlar yazmışsınız..bende 2 yıl olacak evleneli alttan oğlunu işleyen,yönlendiren,müdahale eden bir bir kaynana ve aile var çok tartıştım çok üzüldüm cezalandırıldım,sevgiyle maddi manevi sırf anası için dahamı iyi oldu aklı sıra bana ders vermeye çalışarak doğruları gösterme çabası..daha beter nefret ettim hepsinden..herşeyi bilmek ister herşeyin içinde olmak istermi bir insan yaaa??bunlar öyle işte ve bu benim ayrı şehirlerde olan halim...çok çektim aileden çok..ama elimi o taşın altına bir türlü koyamadım ve allaha nerdeyse hergün hayırlısını versin ve beni bir an önce bağımlılıkmı,hastalıklı sevgimi neyse ondan kurtarsın diye dua ediyorum...allah hepinizin yardımcısı olsun bundan sonraki hayatınız tahmin ettiğinizden dahada güzel geçsin inş.hepinizi cesaretiniz için öncelikle taktir ettim çünkü ben kendime güvenemiyorum vede yediremiyorum sanırım..bu adam özgüvenimide yerle bir etti toparlandığım bir zamanda....hayırlısı..

Aslında sıkıntı çok fazlaydı yani öyle görüyordum birde üstüne aldatma olu her ne kadar hala yapmadı dese de...
çocuklarım olmasa kesinlkle dönmeyi düşünmezdim.Boşanıktan sonra 3 yıl çok sıkıntı çektim çok zorluk gördüm. Anaokulunda staj yaptım bu sene ve ordaki boşanmış ailelerin çocuklarını görmek beni çok etkiledi kendi çocuklarımın durumu aynı değilmiş gibi onlara üzüldüm. Başka çocuk o çocuktan daha yaramaz olsa bile herkesin gözünde anne baba boşanmış sorunlu çocuk etiketi yapılıyordu. İlk ayrıldığımda çocuklar daha küçüktü herşey daha kolaydı ama büyüdükçe onlarda sorgulamaya mutsuz olmaya başladılar oğlum her onunla ilgilenen erkeğe bu babamız olsun diyordu. Evlenip çocuklarıma üvey baba olacağına yine babalarıyla barışma kararı aldım çünkü özünde gerçekten iyi bir insandı çocuklarım şuan o kadar mutlu ki anlatamam bende duruma alışmaya çalışıyorum şuan ev hazırlıkları yapıyoruz hala ayrı evlerde kalıyoruz

Cennet annelerin ayaginin altinda diye bosa dememisler....
Cocuklarinin mutlu olmasina cok sevindim insallah sende cok cok mutlu olursun.

hakkında hayırlısı olsun canım en buyuk sorun 3 kııslerın evlılıge mudahale etmesı acaba senın annen baban karıssa sureklı nasıl tepkı verırler acaba bızde bosanmak kolay ama karar vermek o surec ust uste gelen aksılıkler yeter artık dedırtıyo ama sonradan bır bakıyosun ya ben daha buyuk sorunla basattım bu nekı deyıp aalaha sıgınıyosun ve hersey halloluyo

canım benım ınsallh hersey eskısınden dahada ıyı olur ınsallh esın akıllanmısır sana ve cocouklarına sahıp cıkar sen cok guclu bır annesın ......

Merhaba arkadaslar, ben de çok yeni evliydim ama boşanıyorum bosanarak en doğru kararı verdigim düşüncesindeyim ama geriye dönük neden onunla evlendimki diye çok pişmanlıklarım var. Çünkü her gecen gun aslında ona çok fazla oldugumu bir kez daha anlıyorum. Aslında en önemli sey ümit malesef ben geleceğe dair çok umitsizim. Ben de çok isterdim mutlu bir yuvam olsun, sevileyim ama olmadı. Bazen o kadar üzülüyorum ki

aynen ınsan hıc bılemıyo ne buyuk bır pısmanlık dımı nasıl tanıyamamısm hıc gelece daır umutsız olma daha gencsın hayatta bır daha gelmeyeceksın olacak ınsallh yenı bır ınsan tanıyacaksın evın olacak cocukların olacak vede cokda mutlu olacaksın

kızlarr sızdede oldumu yada oluyomu bellı bır zaman cok ıyı oluyorum ama bellı bır zaman ıse dıbe vuruyorum bogulacak gıbı oluyorum nefes alamıyorum yardım edın bana .......

Evet oluyor Cnm. Bugün o kadar ağladimki çok büyük bir sınav acaba onlarında içleri acıyor mudur bana da yardım edin çok kötüyum çok yalnızım

Dibe vurdum üzülüyorum diyen arkadaşlar çocuğunuz yoksa hiç üzülmeyin.Bu dünyada ki en değerli şey kendinizsiniz tabiki üzüleceksiniz zor bir süreç zaman geçtikçe türlü türlü sıkıntılar oluyor duygulrımızda itgeller oluyor mesele ben başta çok rahat oşandım derken sonraları bunu derken utanmaya başladım daha bunun gibi bir sürü şey ama inanın herşey atlatılıyor. Dediğim gibi çocuk varsa gerçekten zor ama çocuk yoksa çok şanslısınız bunu bilin evlenmek kadar boşanmakta doğal onunla doğmadınız ki onunla bitsin hayatınız herzaman pozitif düşünmeye çalışın herşeyin daha iyi olacağına inanın bunda bile gel gitler oluyor bugün herşeyin düzeleceğine inanırken yarın artık hayatım bitti bundan sonra daha kötü diyebiliyoruz ama inanın hepsi düzeleceK zaman herşeyin ilacı...

git geller hangimizde yaşanmıyorki??
bi zaman geliyor herşey güzel ama bi zaman geliyor yine diplerdeyim,su günlerde olduğu gibi...

Evet oluyor Cnm. Bugün o kadar ağladimki çok büyük bir sınav acaba onlarında içleri acıyor mudur bana da yardım edin çok kötüyum çok yalnızım

aynen bende cok agladım bazen cok guclu oluyorum evet atlattım dıyorum ama yerı gelıyo okadarr gucsuz oluyorumkı ınsallh en kısa zamanda herkes atlatırr :))

ben kendını adıma konusuyum cok sukur benım bebegım yok rabbıme her zaman bunun ıcın cok sukredıyorum benımde tayınım memleketıme cıkmadı daha resmı olarak bosanmadıgım ıcın suan evde yanlız kalıyorum bunları halledıp memeleketımı gıdıp hayatımı yenıden kurmak ıstıyorum tayın yazdım ama resmı olarak bosanmadıgımız ıcın cıkmadı ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…