Ben de 5 yıl evli kaldım ama gel gelelim bana sorsanız 50 sene gibi.eşimde dayak, sorumsuzluk, tembellik, aldatma, ilgisizlik.yani bi evliliği bitirebilecek ne varsa hepsi vardı.Bunlara rağmen kızım var ve boşanmaktan korktuğum için o cesaretim yoktu.Ama insana deli cesareti geliyo ve 1 gece dayağı yedikten sonra ertesi günü boşandım.İnanın üstünkörü anlatıyorum.Daha yaşanan o kadar çok şey varki.Evimde yakın arkadaşımla aldatılmamdan tutun da benim yatak ilişkimin dışa yansımasına kadar...Neyse boşandık adamın memleketi farklı bana gel birleşelim falan dedi tabi ben çok seviyorum en ufak bi ışıkta güvenmek istiyorum ama tuttum kendimi hayır dedim.
1 ay önce bana gene dedi birleşelim falan ve ben istemiyorum dedim hemen bi kızla tanışmış.22 yaşında ve 5 yaşında bi oğlu var onunla evlenecek.Fadece mutluluk resimleri paylaşıyo falan..
Şimdi soruyorum size bu dam nasıl mutlu olur?
Kendi çocuğuna sorumsuz 100 tl nafakasını vermeyen elin çocuğuna nasıl bakar?
Ve benim içim neden yanıyo benle yaşamadıklarını onla yaşar ve mutlu olursa ben kahrolurum.Onun ilahi adalette yargılandığını görmek istiyorum.Bu arada kızım benimle ve babası 6-7 aya bi gelip 2-3 ti-şört alıp gidiyo....