Boşanmış Hanımlar ve Boşanmayı Düşünen Hanımlar Hadı Hep Beraber Sohbet Edelim

cok zor bır donem gecırmıssın ve cok sukur bosanmmıssın daha dur hersey daha yenı baslıyor hersey toz pembedır bır ınsan 7 de ne ıse 70 dede aynıdır zaman herseyın ılacı merak etme eden bulur vede oda cezsını cekecek gonlun rahat olsun ...

evet canım çok zorluklar geçirdim ama hala da geçiriyorum.tek inandığım ilahi adalet şimdi mutluluk pozları paylaşıyo ama ilerisi nasıl olur bilmem.kızı yanında olmadan nasıl mutlu olabilir onu da anlamış değilim.ama tabi bi adam uşkurunun peşinde olursa mutluolur...Allah bildiği gibi yapsın şu mübarek günlerde ben de göreyim en kısa zamanda inşallah...çocuğu için bişi olsa arayamıyorum çünkü gerekmedikçe arama dedi.sanki gerektiği zamanlarda yanımızda koca gibi baba gibi durabildi de şimdi elinkine bakacak...

gorceksın ınsallh allahın adaleetı cok buyuk kendı coocuguna bana lık yaptıkıımı baskasına yapacak sadece cıcım ayları sen gonlunu ferah tut aslında o hıc ıyı degıldı sen ıyıydın sende artık tahammul sınırını asınca hersey bıttı allaha havale et bır kula ne kadar ceza verebılırkı ne kadar agır olabılır rabbımın cok buyuk kımsenın yaptıgını yanına koymuyor...

Canım ya okudukça kendimi gördüm.Benim çocuklarımda erkeklere o kadar düşkün olmuşladı ki hatta oğlum çok ilgilenen biri olduğunda bu bizim babamız olsun mu derdi. Geçenlerde ailemle pikniğe gitmiştik dönerken dayısına dayı sen hepimizin babasısın değil mi dedi o da yok oğlum dayınızım dedi olsun babamız sayılırsın dedi o an o kadar üzüldüm ki anlatamam.Sonrasında eşimle tekrar denemeye karar verdim zaten büyükler için herşey ne kadar zor olursa olsun bi şekilde atlatılıyor ama çocukların küçücük dünyasında öyle olmuyor.Çocuklarım şuan o kadar mutlu ki herkese annem babam barıştı biliyor musunuz diyorlar..Ben onlar kadar mutlu olmadığımı düşünüyorum kırgınlıklarım var hala ama zamanla düzelecek inşallah....

Dışardan boşanmak o kadar kolay gibi gözüküyor ki ama aslında yaşayan insanlar için çok zor. kimse ne çektiğini ne yaşadığını anlamıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun ....

aynen söylediğin gibi kendin her şeyi kaldırıyorsun ama iş evlat olunca akan sular duruyor.
benim kızım ilk defa benden ayrılıp babasına kalmaya gitti, o kadar kötü geldi ki geri 4 gün oldu hala sakinleşemedi.
anlatmaya çalışıyorum anlayamıyor; babamla uyumayı da sevdim, ama seninle uyumayı daha çok seviyorum diyor.
insanın nutku tutuluyor o ağlarken.
ama elden gelen bir şey yok.

üzülmeyelim inşallah mevla mazlumlarla birlikte. bende her gün yeni birşey ogreniyorum dun ogrendimki eski şerefsiz arkadaşlarını aramaya başlamış. vah vah ne üzücü. ben nasıl bir adamla evlenmişim diye kafamı cook duvarlara vurasım geliyor.

amınnn cannım ammın rabbım sanada sabır ve guc kuvvet versın herseyın hayırlısı olsunn

sağolasın canım , hepimize inşallah ..
hafta sonu aldım eşyalarımı , tabii çok zor oldu benim için ne umutlarla yerleştirdiğin eşyalarını tekrar ne için geri toplamak ..
ama böylesi daha hayırlı olacak benim için inanıyorum ..kader de bunu yaşamakta varmış , Rabbim herşeyin en iyisini bilir elbette ..
çalışıyorum , toplayacağım kafamı ve hayatımı zamanla tabiiki de ..
hiç birimiz ayrılmak için evlenmedik kesinlikle ama hayat insanın karşısına neler neler çıkarıyormuş gördük .

ammınnnnnnn cocouklarınadaa cok uzuldum ozellıklede cocukların bır erkegı gordu zaman bu bızım babamız olsunmu lafı ((((((( rabbım evınıze huzur versın

Merhaba bende dilekce verdim. Anlasmali amma çok mutsuzam və umutsuz yikilmis korkuyorum ya unudamazsam ya toparlanamassam

Merhaba bende dilekce verdim. Anlasmali amma çok mutsuzam və umutsuz yikilmis korkuyorum ya unudamazsam ya toparlanamassam

Ben dilekçe vermedim henüz ama bende boşanmak üzereyim. Boşandıktan sonra ne olur bilmiyorum ama bence unutamazsam veya toparlanamazsam diye düşünme aynı evde iki kişilik mutsuzluktansa tek başına mutsuzluk daha iyidir düşünüyorum ve yeni mutluluğu yakalama şansın olabilir hayat bi insanın kahrini boşa çekmek için çok kısa bence. Bende üzülüyorum tabiki de ama insan bazen öyle şeyler yaşıyor ki sevginin çok üzerine geçiyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…