- 9 Haziran 2025
- 37
- 2
- 1
- 32
- Konu Sahibi siyahkulkedisi
-
Yani şöyle ki evet bunları da biliyorum. Bizim mevzumuz hiç bı zaman para olmadı. Eşim şuan bile diyor istediğini al diye. Ben istemiyorum. Çocuğu için vereceği nafaka olacak sadece. Bunu istiyorum. Sadece kendime bişey istemiyorum.Asla asla demeyin haklarınızı talep edin şöyle bi yazı okumuştum. Babasına düşkün olmasa da tabikide etkilenecek bütün düzeni değişecek çocuğun iş konusunu düşünmeyin illa ki bi iş bulunur
Neden hemen iş bulamayabilirsiniz nafakalar çok düşük yani çocuk ıcın aldığınız okula falan başlayınca yeterli gelmeyebilir kendınız ıcınde alın zaten zamanla görürsünüz ikisi birden çocuğun ihtiyaçlarına anca yetecek .hatta siz çalışırken okula verseniz asla yetmıcek ..Yani şöyle ki evet bunları da biliyorum. Bizim mevzumuz hiç bı zaman para olmadı. Eşim şuan bile diyor istediğini al diye. Ben istemiyorum. Çocuğu için vereceği nafaka olacak sadece. Bunu istiyorum. Sadece kendime bişey istemiyorum.
Nafakadan ziyade eşim nafakanin üstünü verir. Maddi açıdan çocuğunu mağdur etmes. Bu konuda gerçekten güveniyorum ona. Biz evliliğimiz boyunca da maddi hiç bı sorun yaşamadık. Yokken de var ederdi yani. Para konusunda eşimden gerçekten böyle igrenclikler beklemiyorum. Yeni bı hayat Kursad çocuğunu mağdur etmes yani maddi olarak. Benim en büyük avantajim ailemin yanimda olmasi. Eşimin ailesi de çok iyi insanlardır. 11 yıldır hayatimdalar bir tek kotu sozlerini davranislarimi ısıtıp duymadım. Yoktan var eden insanlar. Gel gör ki eşimle hiç bı zaman uyusamadik. Tamamen kişisel problemlerimizden ötürü bu noktaya geldik. Ne o ne ben yansın isterim bu saatten sonra. Çünkü artık kendimi taniyamayacakckadar kotu noktaya geldim.Neden hemen iş bulamayabilirsiniz nafakalar çok düşük yani çocuk ıcın aldığınız okula falan başlayınca yeterli gelmeyebilir kendınız ıcınde alın zaten zamanla görürsünüz ikisi birden çocuğun ihtiyaçlarına anca yetecek .hatta siz çalışırken okula verseniz asla yetmıcek ..
Şuan böyle eşiniz bir düzen kurmaya kalktığında ikinci planda bile olmayabilirsiniz . Komşum cok güveniyordu kocasının babalıgına ama adam bi kadın buldu ve ameliyat olan çocuğunu arayıp sormadı bile daha dün yaşandı taze olay …
Benım komşu da öyle diyordu şimdi çocuk bin tl isteyınce telefonu kapatıyormuş yeni karısı istemıyormus . Burda ne konular açılıyor bi okusanız anlarsınız . Herkes aynı die bisey yok tabi ama Beklemediğiniz taş baş yararmış hanfendi dünyanın binbir türlü hali var madem sorun edecek adam değil yazdırın siz dilekçenize söz uçar yazı kalır . O yine vermek istediği kadar versin çocuğunaNafakadan ziyade eşim nafakanin üstünü verir. Maddi açıdan çocuğunu mağdur etmes. Bu konuda gerçekten güveniyorum ona. Biz evliliğimiz boyunca da maddi hiç bı sorun yaşamadık. Yokken de var ederdi yani. Para konusunda eşimden gerçekten böyle igrenclikler beklemiyorum. Yeni bı hayat Kursad çocuğunu mağdur etmes yani maddi olarak. Benim en büyük avantajim ailemin yanimda olmasi. Eşimin ailesi de çok iyi insanlardır. 11 yıldır hayatimdalar bir tek kotu sozlerini davranislarimi ısıtıp duymadım. Yoktan var eden insanlar. Gel gör ki eşimle hiç bı zaman uyusamadik. Tamamen kişisel problemlerimizden ötürü bu noktaya geldik. Ne o ne ben yansın isterim bu saatten sonra. Çünkü artık kendimi taniyamayacakckadar kotu noktaya geldim.
Evet dünyanın binbirturlu halı vsrm teşekkür ederim böyle yazdığımız için uzun uzadıya. Ama ne isteyeceğimi bile bilmiyorum desem. O kadar uzak kaldım ki inanın ne isteyeceğimi bilmiyorum.Benım komşu da öyle diyordu şimdi çocuk bin tl isteyınce telefonu kapatıyormuş yeni karısı istemıyormus . Burda ne konular açılıyor bi okusanız anlarsınız . Herkes aynı die bisey yok tabi ama Beklemediğiniz taş baş yararmış hanfendi dünyanın binbir türlü hali var madem sorun edecek adam değil yazdırın siz dilekçenize söz uçar yazı kalır . O yine vermek istediği kadar versin çocuğuna
Eşiniz yıllar yıllarca bekar kalacak değildir daha çocuğunuz çok küçük eşiniz dünya iyiside olsa yeni düzen kurunca önceliği evdeki eşiyle huzuru olacak %70 lik kısım bu şekilde çok çok guvendıkleri kocaları çocukları ihmal ediyorlar . %30 luk kısımda iyi bir adamsa o zaman da yeni eşi zaten parmağında oynatır . Siz bilirsiniz haklarınızı talep edin bence , bisey istemıyorum diyip gidip babanızın evınde bi odaya bi çocukla sığındıktan sonra pişman olmayın .
Ev araç varsa evlilik birliği süresince alınan yarı yarıya sizde hak talep edebilirsiniz yada evde çocuğunuzla oturum talep edebilirsiniz dediğiniz gibi iyi biriyse kabul eder çocuğun duzenı bozulmasın die . Zaten vermek istemesse ben çalıştım ben aldım modunda çirkinleşir . Sonuçta sizde evde çalıştınız . Miras kalıp alındıysa olmuyor die biliyorum tabi .Evet dünyanın binbirturlu halı vsrm teşekkür ederim böyle yazdığımız için uzun uzadıya. Ama ne isteyeceğimi bile bilmiyorum desem. O kadar uzak kaldım ki inanın ne isteyeceğimi bilmiyorum.
Sizi yoran şey ne oldu anlayamadım doğrusu ama bence siz boşanmadan evvel önce TEK BAŞINIZA BİR TÂTİLE GİDİP (şöyle 3-4 hafta) KAFAYI TOPLAYIN!Nafakadan ziyade eşim nafakanin üstünü verir. Maddi açıdan çocuğunu mağdur etmes. Bu konuda gerçekten güveniyorum ona. Biz evliliğimiz boyunca da maddi hiç bı sorun yaşamadık. Yokken de var ederdi yani. Para konusunda eşimden gerçekten böyle igrenclikler beklemiyorum. Yeni bı hayat Kursad çocuğunu mağdur etmes yani maddi olarak. Benim en büyük avantajim ailemin yanimda olmasi. Eşimin ailesi de çok iyi insanlardır. 11 yıldır hayatimdalar bir tek kotu sozlerini davranislarimi ısıtıp duymadım. Yoktan var eden insanlar. Gel gör ki eşimle hiç bı zaman uyusamadik. Tamamen kişisel problemlerimizden ötürü bu noktaya geldik. Ne o ne ben yansın isterim bu saatten sonra. Çünkü artık kendimi taniyamayacakckadar kotu noktaya geldim.
Neden bosaniyoruz soyleyeyimm . Bı sorun yokmuş gibi görünen ama biten bir evlilik. Aynı evin içinde yalnız hissetme. İnan bana 6 yıllık evliliğimizde bir kere olsun sahilin dibinde oturuyorum. Beraber bı sahile gitmedik. Diyorum ki çok bunaldim hadi gel bı yürüyüş yapalım. Benimle bir kere bile yürümedi. Bı yere gidelim diyorum gitmedi hep bahaneler sundu. Ben gideceğim her yere tek gittim. Çocuk doğdu bir kere sen uyu ben ilgileneyim demedi. Çocuğumuz için bı plan yapıyorum. Hiç bı zaman o plana katilmadi. Cocugumu tek başına buyuttum aynı evin içinde diyebilirim sana. Çocuk ağladı mi hep ben ilgilendim. Çocuk parka mi gitmek istedi hep ben götürdüm. Hiç bı zaman eşim cocugunu alıp bı yere gitmesi. Zorla ittirdigim zaman, oda zoraki bı şekilde çocuğunu goturdu. Gel diyorum çocuğu denize götürelim bı kere suya girsin çok istiyor gitmek. Bana dediği ben yüzme bilmiyorum. Ama o çocuk gitmek istiyor. Ben götürdüm çocuğumu tek başına heryere herşeye. Hiç bı zaman varlığını yanımda hissettirip bana destek olması. Manevi açıdan. Bana olarak da maddi harici bı katkısı olmadi. Kızım o kadar akıllı bir çocuk ki inanamazsin görsen herkes öyle güzel şeyler söylüyor ki kizimizla ilgili. Aynı evin içinde yabanciydik. Zaten artık komple birbirimizden uzaklastik. Benimle denize gitmeyen adam ben memlekete gidince arkadaşlarıyla denize gitti. Bana müsait olmayan insan arkadaşlarına yada başkalarına hep müsait oldu her işini gördü. Ben bişey istediğim zaman hep reddedildim. Yapamayacağı için değil yapmak istemediği için böyle oldu. Bende artık tükendim. Öfkeye dönüştü ruh halini bozdu sürekli kendimde kusur aramaya başladım. Donustufum kişiliğim hakkında da sürekli eleştiriye uğradım. Çünkü artık şuan duygularimin yok olduğu bı duruma dustum . İnan daha çok şey var ama yazıp bunaltmak istemem belki okumayi yarıda kesersin diteBacım niye boşanıyorsun,ortada bi sorun da yokmuş,çocuk biraz büyüyene kadar her evlilikte oluyor bunlar..Boşanmak kolay mı sanıyorsun? Hele ki kadın için,bi işin ,mesleğin de yokmuş..çocuklu ,işsiz bir kadın için hayat kolay mı olacak?sen boşanınca hemen de bulur evlenir,bu hep böyle olur..sen çocuğunla hayatın zorluklarıyla başbaşa kalırsın...
Bu adam başkasıyla evlenebilir çocukları olabilir. Ömür boyu yalnız kalmayacaktır. Şimdi her şeye dolu dolu evet yaparım ederim diyen adam aile kurarsa işi yokuşa sürecektir. Evlenirse her kararı eşine danışacak. Olur da o evlilikten çocukları olursa sizin çocuğunuza yağdıramayabilir. Ailenizin yanına niye gidiyorsunuz, evinizde kalsanıza. Çocuğun düzeni niye değişsin? Aileniz de olsa bu çocuğun özel alanı odası olacak mı? Madem iki tarafın ailesi de çok iyi o halde destek olsunlar evinizden çıkmayın, eşiniz gitsin. Çok pişman olursunuz bence.
Hiç bir ortak noktanız olmayan fikir ayrılığı yaşadığınız adamla boşanma garantili evlenmişsiniz. Bari bu saatten sonra onu istemem bunu istemem demeyin. Bu çocuğun eğitim hayatı olacak, sağlığı gıdası sporu, kursu ... yani bu masrafla sadece nafaka alarak başa çıkamazsınız. Yazılı anlaşma sözleşme yapmanızı tavsiye ederim. Biz artık bekar anne baba olarak hayatımıza devam edeceğiz garantiniz mi var? Evlilik boyunca hiç ortak birikim ev araba vs alınmadı mı?o
Çok teşekkür ederim yazdığınız için bunları da düşünüyorum evet. Dediğim gibi biraz ne yapacağımı bilmedigim için akıl almak benimkisi yanlış kararlar da vermek istemiyorumEv araç varsa evlilik birliği süresince alınan yarı yarıya sizde hak talep edebilirsiniz yada evde çocuğunuzla oturum talep edebilirsiniz dediğiniz gibi iyi biriyse kabul eder çocuğun duzenı bozulmasın die . Zaten vermek istemesse ben çalıştım ben aldım modunda çirkinleşir . Sonuçta sizde evde çalıştınız . Miras kalıp alındıysa olmuyor die biliyorum tabi .
Eşinizin kazanç tablosu dahilince nafaka yazıyorlar diye biliyorum kendısınden talep edin yazdırın dilekçeye öbür türlü mahkemeler 5-7 arası nafaka çıkarıyor ve inanın hıc bısey yani . Özel kolejde okutmayı düşünüyorsanız okul taksitlerinin en azından yarısını talep edebilirsiniz . Şöyle düşünün bundan sonra bütün sorumluluğu sizde olacak bi çocuk evet evliykende sizde ama boşandıktan sonra daha farklı konumda olacaksınız.
Maddi durumu çok çok iyiyse yılda iki kez çocuğun tatil masraflarına kadar isteyenleri duymuslugum var .
Evliliğinizi kurtarma şansınız varsa azıcık özleyin birbirinizi ayrı kalın birazcık mola verin kendınıze oda bi baksın çocuğundan ayrı nasıl sizde bi bakın aile evinde çocukla gün geçecek mi dieÇok teşekkür ederim yazdığınız için bunları da düşünüyorum evet. Dediğim gibi biraz ne yapacağımı bilmedigim için akıl almak benimkisi yanlış kararlar da vermek istemiyorum
Sizi yoran şey ne oldu anlayamadım doğrusu ama bence siz boşanmadan evvel önce TEK BAŞINIZA BİR TÂTİLE GİDİP (şöyle 3-4 hafta) KAFAYI TOPLAYIN!
Bu kadar güvenilir, maddi kaygı yaşatmayan ve ilgili bir adam târif ediyorsunuz. Ailesi deseniz muhteşem. Belki sadece çok yorgundunuzdur. Hem kızınızda babasıyla vakit geçirir.
Akabinde kesin kararlıysanız da ‘ben nafaka istemiyorum’ falanları geçin bence. Anlaşmalı boşansanız bile ‘iş bulana değin’ gibi bir ibâreyle talep edin en azından.
S siyah Palto’nun bütün anlattıkları çok doğru ve hiç de ender rastlanan durumlar değil. Gözden uzak gönülden ırak olunuyor hızlıca.
Yani şöyle ki evet bunları da biliyorum. Bizim mevzumuz hiç bı zaman para olmadı. Eşim şuan bile diyor istediğini al diye. Ben istemiyorum. Çocuğu için vereceği nafaka olacak sadece. Bunu istiyorum. Sadece kendime bişey istemiyorum.Asla asla demeyin haklarınızı talep edin şöyle bi yazı okumuştum. Babasına düşkün olmasa da tabikide etkilenecek bütün düzeni değişecek çocuğun iş konusunu düşünmeyin illa ki bi iş bulunur
Neden hemen iş bulamayabilirsiniz nafakalar çok düşük yani çocuk ıcın aldığınız okula falan başlayınca yeterli gelmeyebilir kendınız ıcınde alın zaten zamanla görürsünüz ikisi birden çocuğun ihtiyaçlarına anca yetecek .hatta siz çalışırken okula verseniz asla yetmıcek ..Yani şöyle ki evet bunları da biliyorum. Bizim mevzumuz hiç bı zaman para olmadı. Eşim şuan bile diyor istediğini al diye. Ben istemiyorum. Çocuğu için vereceği nafaka olacak sadece. Bunu istiyorum. Sadece kendime bişey istemiyorum.
Nafakadan ziyade eşim nafakanin üstünü verir. Maddi açıdan çocuğunu mağdur etmes. Bu konuda gerçekten güveniyorum ona. Biz evliliğimiz boyunca da maddi hiç bı sorun yaşamadık. Yokken de var ederdi yani. Para konusunda eşimden gerçekten böyle igrenclikler beklemiyorum. Yeni bı hayat Kursad çocuğunu mağdur etmes yani maddi olarak. Benim en büyük avantajim ailemin yanimda olmasi. Eşimin ailesi de çok iyi insanlardır. 11 yıldır hayatimdalar bir tek kotu sozlerini davranislarimi ısıtıp duymadım. Yoktan var eden insanlar. Gel gör ki eşimle hiç bı zaman uyusamadik. Tamamen kişisel problemlerimizden ötürü bu noktaya geldik. Ne o ne ben yansın isterim bu saatten sonra. Çünkü artık kendimi taniyamayacakckadar kotu noktaya geldim.Neden hemen iş bulamayabilirsiniz nafakalar çok düşük yani çocuk ıcın aldığınız okula falan başlayınca yeterli gelmeyebilir kendınız ıcınde alın zaten zamanla görürsünüz ikisi birden çocuğun ihtiyaçlarına anca yetecek .hatta siz çalışırken okula verseniz asla yetmıcek ..
Şuan böyle eşiniz bir düzen kurmaya kalktığında ikinci planda bile olmayabilirsiniz . Komşum cok güveniyordu kocasının babalıgına ama adam bi kadın buldu ve ameliyat olan çocuğunu arayıp sormadı bile daha dün yaşandı taze olay …
Genişletmek için tıkla...
Benım komşu da öyle diyordu şimdi çocuk bin tl isteyınce telefonu kapatıyormuş yeni karısı istemıyormus . Burda ne konular açılıyor bi okusanız anlarsınız . Herkes aynı die bisey yok tabi ama Beklemediğiniz taş baş yararmış hanfendi dünyanın binbir türlü hali var madem sorun edecek adam değil yazdırın siz dilekçenize söz uçar yazı kalır . O yine vermek istediği kadar versin çocuğunaNafakadan ziyade eşim nafakanin üstünü verir. Maddi açıdan çocuğunu mağdur etmes. Bu konuda gerçekten güveniyorum ona. Biz evliliğimiz boyunca da maddi hiç bı sorun yaşamadık. Yokken de var ederdi yani. Para konusunda eşimden gerçekten böyle igrenclikler beklemiyorum. Yeni bı hayat Kursad çocuğunu mağdur etmes yani maddi olarak. Benim en büyük avantajim ailemin yanimda olmasi. Eşimin ailesi de çok iyi insanlardır. 11 yıldır hayatimdalar bir tek kotu sozlerini davranislarimi ısıtıp duymadım. Yoktan var eden insanlar. Gel gör ki eşimle hiç bı zaman uyusamadik. Tamamen kişisel problemlerimizden ötürü bu noktaya geldik. Ne o ne ben yansın isterim bu saatten sonra. Çünkü artık kendimi taniyamayacakckadar kotu noktaya geldim.
Evet dünyanın binbirturlu halı vsrm teşekkür ederim böyle yazdığımız için uzun uzadıya. Ama ne isteyeceğimi bile bilmiyorum desem. O kadar uzak kaldım ki inanın ne isteyeceğimi bilmiyorum.Benım komşu da öyle diyordu şimdi çocuk bin tl isteyınce telefonu kapatıyormuş yeni karısı istemıyormus . Burda ne konular açılıyor bi okusanız anlarsınız . Herkes aynı die bisey yok tabi ama Beklemediğiniz taş baş yararmış hanfendi dünyanın binbir türlü hali var madem sorun edecek adam değil yazdırın siz dilekçenize söz uçar yazı kalır . O yine vermek istediği kadar versin çocuğuna
Eşiniz yıllar yıllarca bekar kalacak değildir daha çocuğunuz çok küçük eşiniz dünya iyiside olsa yeni düzen kurunca önceliği evdeki eşiyle huzuru olacak %70 lik kısım bu şekilde çok çok guvendıkleri kocaları çocukları ihmal ediyorlar . %30 luk kısımda iyi bir adamsa o zaman da yeni eşi zaten parmağında oynatır . Siz bilirsiniz haklarınızı talep edin bence , bisey istemıyorum diyip gidip babanızın evınde bi odaya bi çocukla sığındıktan sonra pişman olmayın .
Ev araç varsa evlilik birliği süresince alınan yarı yarıya sizde hak talep edebilirsiniz yada evde çocuğunuzla oturum talep edebilirsiniz dediğiniz gibi iyi biriyse kabul eder çocuğun duzenı bozulmasın die . Zaten vermek istemesse ben çalıştım ben aldım modunda çirkinleşir . Sonuçta sizde evde çalıştınız . Miras kalıp alındıysa olmuyor die biliyorum tabi .Evet dünyanın binbirturlu halı vsrm teşekkür ederim böyle yazdığımız için uzun uzadıya. Ama ne isteyeceğimi bile bilmiyorum desem. O kadar uzak kaldım ki inanın ne isteyeceğimi bilmiyorum.
Sizi yoran şey ne oldu anlayamadım doğrusu ama bence siz boşanmadan evvel önce TEK BAŞINIZA BİR TÂTİLE GİDİP (şöyle 3-4 hafta) KAFAYI TOPLAYIN!Nafakadan ziyade eşim nafakanin üstünü verir. Maddi açıdan çocuğunu mağdur etmes. Bu konuda gerçekten güveniyorum ona. Biz evliliğimiz boyunca da maddi hiç bı sorun yaşamadık. Yokken de var ederdi yani. Para konusunda eşimden gerçekten böyle igrenclikler beklemiyorum. Yeni bı hayat Kursad çocuğunu mağdur etmes yani maddi olarak. Benim en büyük avantajim ailemin yanimda olmasi. Eşimin ailesi de çok iyi insanlardır. 11 yıldır hayatimdalar bir tek kotu sozlerini davranislarimi ısıtıp duymadım. Yoktan var eden insanlar. Gel gör ki eşimle hiç bı zaman uyusamadik. Tamamen kişisel problemlerimizden ötürü bu noktaya geldik. Ne o ne ben yansın isterim bu saatten sonra. Çünkü artık kendimi taniyamayacakckadar kotu noktaya geldim.
Neden bosaniyoruz soyleyeyimm . Bı sorun yokmuş gibi görünen ama biten bir evlilik. Aynı evin içinde yalnız hissetme. İnan bana 6 yıllık evliliğimizde bir kere olsun sahilin dibinde oturuyorum. Beraber bı sahile gitmedik. Diyorum ki çok bunaldim hadi gel bı yürüyüş yapalım. Benimle bir kere bile yürümedi. Bı yere gidelim diyorum gitmedi hep bahaneler sundu. Ben gideceğim her yere tek gittim. Çocuk doğdu bir kere sen uyu ben ilgileneyim demedi. Çocuğumuz için bı plan yapıyorum. Hiç bı zaman o plana katilmadi. Cocugumu tek başına buyuttum aynı evin içinde diyebilirim sana. Çocuk ağladı mi hep ben ilgilendim. Çocuk parka mi gitmek istedi hep ben götürdüm. Hiç bı zaman eşim cocugunu alıp bı yere gitmesi. Zorla ittirdigim zaman, oda zoraki bı şekilde çocuğunu goturdu. Gel diyorum çocuğu denize götürelim bı kere suya girsin çok istiyor gitmek. Bana dediği ben yüzme bilmiyorum. Ama o çocuk gitmek istiyor. Ben götürdüm çocuğumu tek başına heryere herşeye. Hiç bı zaman varlığını yanımda hissettirip bana destek olması. Manevi açıdan. Bana olarak da maddi harici bı katkısı olmadi. Kızım o kadar akıllı bir çocuk ki inanamazsin görsen herkes öyle güzel şeyler söylüyor ki kizimizla ilgili. Aynı evin içinde yabanciydik. Zaten artık komple birbirimizden uzaklastik. Benimle denize gitmeyen adam ben memlekete gidince arkadaşlarıyla denize gitti. Bana müsait olmayan insan arkadaşlarına yada başkalarına hep müsait oldu her işini gördü. Ben bişey istediğim zaman hep reddedildim. Yapamayacağı için değil yapmak istemediği için böyle oldu. Bende artık tükendim. Öfkeye dönüştü ruh halini bozdu sürekli kendimde kusur aramaya başladım. Donustufum kişiliğim hakkında da sürekli eleştiriye uğradım. Çünkü artık şuan duygularimin yok olduğu bı duruma dustum . İnan daha çok şey var ama yazıp bunaltmak istememBacım niye boşanıyorsun,ortada bi sorun da yokmuş,çocuk biraz büyüyene kadar her evlilikte oluyor bunlar..Boşanmak kolay mı sanıyorsun? Hele ki kadın için,bi işin ,mesleğin de yokmuş..çocuklu ,işsiz bir kadın için hayat kolay mı olacak?sen boşanınca hemen de bulur evlenir,bu hep böyle olur..sen çocuğunla hayatın zorluklarıyla başbaşa kalırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?