- Emoji Skoru
- 15.837
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi siyahkulkedisi
-
Kendisini kaz gibi yolduruyor Allah akıl fikir versinSonra buraya gelip konu açıp saç baş yoluyorlar. Eski eş bir daha evlenmez, evlilik adamı değil, olsaydı benle evli kalırdı diye düşünüyorlar. Adamlar başka kadını sevip sevilince maalesef çocuğu bile gözleri görmüyor. Hem yeni eşi hem eski eşi hem de çocuğu aynı anda mağdur etme becerileri var. Evlenir başka çocuğu çocukları olur, bu çocuğun ödemesi nafakası kuşa döner. Çocuk annesiyle ailesinin yanında sokakta değil, başlarında çatı var, aile ortamında yiyip içiyor besleniyor bakılıyorlar diyip gözden uzak gönülden uzak kafası yaşıyorlar.
Belki şahane babadır, yemez yedirir giymez giydirir ama bu riski almaya değer mi? Sen işini kış tut yaz çıkarsa bahtına diye boşuna dememişler. Onu istemem bunu istemem, tenezzül etmem gerek yok... Anne baba tabi kızlarına destek olsun sahip çıksın ama bu çocuğun masraflarını karşılaması, geleceğini garantilemesi gereken kişiler anneanne dede değil kendi anne babası. Ev alınmış kredisini ödemişler ama tapusu kayınvalidenin üstünde ve devir yapmamışlar.
Bu aslında o kadar sıkıntılı ki… eşiniz vefat etse ne sizin ne çocuğunuzun hiçbir hakkı olmuyor. Arada kardeş varsa bir alt soya kalmıyor o ev….Yerinizde olsam bunun değişmesini isterdim. Boşandıktan sonra kayınvalidenin malı üzerinde bir hakkınız olmaz. Vermiyoruz deseler vermezler. Evi satıp parayı bölüşün yada tapu ortak olsun.
Eger kızınızı düşünüyorsanız evi satın siz ailenizin yakınında 1+1 ev alın kendinize.hem çocugu garantiye alırsınız hemde ailenizle bile belli mesafede ilişkiniz olur sığıntı gibi gözükmezsinizOrtak bı evimiz var. Evimizi kiraya verelim dedik gelirini çocuğa artı nafaka diye düşündük. Ev de kendi üstümüze değil annesinin üstüne. . Ailemin yanına gitme sebebim en çok kızım için . Yani tek olarak devam etmek istemediğim için. Ailemde tek bırakmaz çünkü. Ailemin evine gittiğimde evet kızıma ait bir oda var. Şuan dolu oda ama dönüştürüruz odayı. Buda sorun değil. İşte ben kendimden ziyade en çok çocukla ilgili isteklerde bulundum . Dediğiniz gibi okul hayatı, aktiviteler vs çocuğun tüm maddi giderleri açısından isteklerde bulundum. Kendim zaten işe girip calisicam. Evde duramam . Eşim ve ailesi kötü insanlar değil torunlarina da düşkünler. Yani umarım kotu sonuxlanmaz . İnsanoğlu bu şaşar beşer demişler ama hiç öyle durumlarimiz olmadı. Kotu de olmadım ailesiyle. Ailesinin bana maddi açıdan destek olacağını da biliyorum torunları açısından . Karışık işler ve açıkçası ne yapacağımı kestiremiyorim süreç icersiinde
Yada ortak evinizi satın 1+1 cocugunuzun adına ev alın ailenizin yanında ama amaç cocugunuuz u garantiye alınOrtak bı evimiz var. Evimizi kiraya verelim dedik gelirini çocuğa artı nafaka diye düşündük. Ev de kendi üstümüze değil annesinin üstüne. . Ailemin yanına gitme sebebim en çok kızım için . Yani tek olarak devam etmek istemediğim için. Ailemde tek bırakmaz çünkü. Ailemin evine gittiğimde evet kızıma ait bir oda var. Şuan dolu oda ama dönüştürüruz odayı. Buda sorun değil. İşte ben kendimden ziyade en çok çocukla ilgili isteklerde bulundum . Dediğiniz gibi okul hayatı, aktiviteler vs çocuğun tüm maddi giderleri açısından isteklerde bulundum. Kendim zaten işe girip calisicam. Evde duramam . Eşim ve ailesi kötü insanlar değil torunlarina da düşkünler. Yani umarım kotu sonuxlanmaz . İnsanoğlu bu şaşar beşer demişler ama hiç öyle durumlarimiz olmadı. Kotu de olmadım ailesiyle. Ailesinin bana maddi açıdan destek olacağını da biliyorum torunları açısından . Karışık işler ve açıkçası ne yapacağımı kestiremiyorim süreç icersiinde