Boşanmış kadın-Bekar erkek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yakın çevresinde böyle biri olup yaşadıklarına tanık olanlar da yazabilirse sevinirim. Ailesi istemeyen fakat kendisi iyi bir erkekle bu yola girilmeli mi?
Ablam boşanmış eniştem bekardı hiç bir sorun çıkmadı ne karşı tarafta nede bizde. Zaten ablam sadece 2 ay evli kalmıştı. Eniştemin ailesi doğu' lu olmasına rağmen bir sorun çıkarmadılar ablamı çok sevdiler. Şu an 6 senelik evliler 3 tane çocukları var. Ama ilk zamanlarda eltisi imali konuşuyordu kv si uyardı birdaha olmadı diye biliyorum

Çok yakın arkadaşım yaşadı. Çocuk yoktu o nedenle bekar birisinden farksız sayılır hatta tecrübe olarak öndedir hayat yolunda bence. Bi arkadaşımın ablası yaşadı. Kadın adamdan on üç yaş büyük ve daha önce evlilik yaşamıştı onun da çocuğu yoktu. üç yıl oldu evleneli bebekleri oldu kırk üç yaşındayken kadın. Her anına şahit oldum görüşürüz. Mutlular. Ben kendim hiç evlenmedim sevgilim evlilik yaşamış bir kızı var. Aileler tanıştı yaza düğün var şükür mutluyuz. Aile yapınıza göre güzel iletişim kurun sıkıntı olmuyor. Hatta ben çok üzülüyordum ama ailelerimiz çok iyi anlaştı. Bi an önce düğün olsun istiyorlar. İkiniz arasını bilemem sevgi ve Saygı bağınıza göre hayatın getireceği şeylere göre değişir. Sevgiliniz takmıyorsa siz hiç takmayın. Siz problem ederseniz o nokta büyür ve O da etmeye başlar.

Ben varım.Hiç sorun yaşamadım.Hatta bayağı geleneksel doğu kökenli bi aile eşimin ailesi.
Ailesini bilgilendirme kısmına asla ben karışmadım hiç yansıtmadı eşim bana.
Onlar da zaten bizim için sen daha iyisini bilirsin kim dersen gider üstümüze düşeni yaparız demişler.
Sormuştum öyle laf arasında.
Sonra da kapandı gitti zaten konu.

Ben varım.Hiç sorun yaşamadım.Hatta bayağı geleneksel doğu kökenli bi aile eşimin ailesi.
Ailesini bilgilendirme kısmına asla ben karışmadım hiç yansıtmadı eşim bana.
Onlar da zaten bizim için sen daha iyisini bilirsin kim dersen gider üstümüze düşeni yaparız demişler.
Sormuştum öyle laf arasında.
Sonra da kapandı gitti zaten konu.

Tamamen aile bakış açısına gore şekilleniyor her şey sanırım, bizim dediğimiz olur diyorlarsa su an ki bunu bilmiyorum, o zaman sıkıntı

ben varım :KK54:
eşim ailesiyle tanışmadan önce söyledi. iyi insan olsun gerisi önemli değil demişlerdi. saklamayı pek doğru bulmuyorum ben. hayat bu herkes her şeyi yaşayabilir. ayıp değil bişey değil nedir yani. sadece annesi neden boşandığımı ve ne kadar sürdüğünü sormuş. sonrasında konu hiç açılmadı.
şimdi 2,5 yıllık evliyiz. 5 ay önce benim üzerime araba aldık ve vergi ödenirken ekranda benim eski soyadım çıkmış :olamaz:
eşim eski evliliği unutmuş olcak ki burda farklı bişey çıktı diye ekran fotosu attı. devletin sistemi maalesef böyle bazen sgkda bile karşıma çıkıyor dedim. konu kapandı.

eğer çocuk yoksa boşanmanın sevgiliden ayrılmaktan ne farkı var ki? aynı evde yaşamış ve sonra evleri dağıtmış iki insan gibi görüyorum ben bu durumu. arada bi bağ olsa zaten boşanılmazdı. çok kasmaya gerek yok.

Tamamen aile bakış açısına gore şekilleniyor her şey sanırım, bizim dediğimiz olur diyorlarsa su an ki bunu bilmiyorum, o zaman sıkıntı
Aile bakış açısı bir de eş adayının duruşuyla ilgili.2 tarafın maddi yeterliliğinin elinde olması da çok önemli.Onlar olmasa da olurdu bazı şeyler tabi ki o durum yaşanmadı bizde ama.

ben varım :KK54:
eşim ailesiyle tanışmadan önce söyledi. iyi insan olsun gerisi önemli değil demişlerdi. saklamayı pek doğru bulmuyorum ben. hayat bu herkes her şeyi yaşayabilir. ayıp değil bişey değil nedir yani. sadece annesi neden boşandığımı ve ne kadar sürdüğünü sormuş. sonrasında konu hiç açılmadı.
şimdi 2,5 yıllık evliyiz. 5 ay önce benim üzerime araba aldık ve vergi ödenirken ekranda benim eski soyadım çıkmış :olamaz:
eşim eski evliliği unutmuş olcak ki burda farklı bişey çıktı diye ekran fotosu attı. devletin sistemi maalesef böyle bazen sgkda bile karşıma çıkıyor dedim. konu kapandı.

eğer çocuk yoksa boşanmanın sevgiliden ayrılmaktan ne farkı var ki? aynı evde yaşamış ve sonra evleri dağıtmış iki insan gibi görüyorum ben bu durumu. arada bi bağ olsa zaten boşanılmazdı. çok kasmaya gerek yok.

Sizin adınıza cok sevindim. 🙏 kesinlikle bir farkı yok hatta sağlıklı bi iliski kurulduysa dört yıl beraber yaşamış bi çiftin daha cok paylaşımı olmustur diye düşünüyorum.

Aile bakış açısı bir de eş adayının duruşuyla ilgili.2 tarafın maddi yeterliliğinin elinde olması da çok önemli.Onlar olmasa da olurdu bazı şeyler tabi ki o durum yaşanmadı bizde ama.

Eş adayının duruşu bana sert geliyor cok rest cekiyor ben de bunu dogru bulmuyorum onun bize sahip çıktığı gibi ben ona destek olmuyor muyum acaba diye düşünüyorum sonra da. Sanırım karari son raddede ona bırakıp verdiği kararda destek olacağım. Maddi olarak aileyle hicbir bağları yok ikimizin de durumu yerinde şükür ailelerden ikimiz de uzakta yasıyoruz zaten

Benim böyle bir ilişkim vardı.Görüştüğüm kişi sorun etmeyip evlenmek istiyordu ama aile yapısının bunu kaldırabilecek olduğunu düşünmüyordum.Bana birşey yansıtmadı ama hissetmiştim ailesinin sorun çıkarttığını.Ayrıldım tabi ki,çünkü o tarz şeylerle uğraşacak enerjim yoktu.

Erkek kuzenim geçen sene boşanmış ve çocuklu biriyle evlendi. Yaşları 28 ve 26ydı. Amcamlar ilk duyduğunda istemediler özellikle yengem. Zaten nişan,kına,nikah hepsinde suratı asıkmış ama sanırım yengemin kişiliği o çünkü kızının istemesi oldu geçen onda da suratı asıkmış :)
Nasıl evlenirsen evlen diyen amcam evini verdi. Hatta faturalarını bile ödüyormuş şuan.
Hamile bu arada kuzenimin eşi. Ayrı ev olduğu sürece kapılar kapandıktan sonra herkes dışarıda kalıyor.

Kendisi de söylemek istemiyordu aslında ama benim içime tam sinmiyordu sürekli tedirgin olmak istemiyordum. Söylemiş olumsuz olmuş tepkileri epey evlatlıktan reddederime kadar, bana hemen söylemedi. Simdi sadece zaman verdik bekliyoruz
Ne kadar cahil insanlar
Bence bu insanlardan koşarak siz uzaklaşınn

Evlenip ayrılınca ne oluyor sanki adam mı öldürmüşsünüz

Erkek arkadaşınız gözleyin
Eğer yapamayacak gibi biriyse hiç bulaşmayın.
Direk ayrılın.

Yeğenim evlendi böyle. Hatta peri masalı gibi düğün yaptılar kıza. Sözü, nişanı, kınası, nikahı, düğünü hepsi ayrı ayrı şölen havasında geçti. Hepsi için özel dış çekimler, davetiyeler, nikah şekerleri yaptırıldı. Kıza yeni ev alınıp dayadılar döşediler. Yeğenimi el üstünde tuttular adeta ama bizim kız şımarık. İkinci senede sıkıldı kocasından ve boşandı. bi de kızları var şimdi beş buçuk yaşında. Çocuğa babaannesi bakıyor. Yeğenim istediğinde gidip hâlâ onların (eski kayınvalidenin) yazlığında, evlerinde kalıyor. Hâlâ yeğenime çok iyi davranıyorlar.
Bize böylesi denk gelmez, kimisi şanslı olur kimisi olmaz. Bilemezsiniz yaşamadan.
Gerçekte ne yaşadıklarını bilemezsiniz.
Hangi kadın o imkanlardan üstelik çocukta varken sıkıldım diye ayrılır.
Olmuştur bir şeyler illa ki

Gerçekte ne yaşadıklarını bilemezsiniz.
Hangi kadın o imkanlardan üstelik çocukta varken sıkıldım diye ayrılır.
Olmuştur bir şeyler illa ki
Her şeyini anlatan bir yeğenim var, açık açık sıkıldım dedi. Evlilik, çocuk benlik şeyler değil dedi. Kendi işi var, geliri var gamsız bir şekilde boşandı. Çocuğunu bile umursamıyor desem yeri. Yani sizin düşündüğünüz gibi dramatik bir durum yok. Dram olan, damadın ve ailesinin hayatı. Eşi tekrar barışmaları için neler neler yaptı yok.

Her şeyini anlatan bir yeğenim var, açık açık sıkıldım dedi. Evlilik, çocuk benlik şeyler değil dedi. Kendi işi var, geliri var gamsız bir şekilde boşandı. Çocuğunu bile umursamıyor desem yeri. Yani sizin düşündüğünüz gibi dramatik bir durum yok. Dram olan, damadın ve ailesinin hayatı. Eşi tekrar barışmaları için neler neler yaptı yok.
Yazık
Hayırlısı olsun herkes için

İki tane arkadaşım bu şekilde evlendi.
İkisinde de bekâr erkeğin ailesi başta istemedi. ( Erkekler kızlara söylediği için biliyoruz) birkaç yıl sonra aileler kabullendi ve iki arkadaşım da evlendi. Yalnız bu aileler hiç bir zaman kızların yüzüne böyle bir şey demedi. Başta istemedikleri hep erkeğe olan konuşmalar ve tartışmalardı.
Şimdi ikisinin de güzel evlilikleri var. İkisi de kv ile gidip geliyor.

Burcu ne yeğeninizin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X