Bosanmis kadın olmak zor..!

patronun hırkasını giymen çok yanlış olmuş. ben asla patronun, müdürün eşyasını kullanamam. hatta kardeşim, eşim , çocuğum, annem dışında kimsenin eşyasını kullanmam. bildiğin onalrı haklı duruma sokmuşsun resmen.
ama onun haricinde sen de sorun yok gibi. çıkman iyi olmuş. bunlar sana oynuyormuş belli ki. Allah muhafaza iftiraya kadar gidebilirdi sonu.

Aldatılan kadın hak eder diye bir cümle kurmadım ki.
Kimse hak etmez.
Hayır efendim yanlış biliyorsunuz.
Bazı kadınlar aldatılmaya mahkumdur..
Nereden mi biliyorum, aile mahkemesi duruşma salonu.
Hikayeler hep aynı...
O yüzden ben yine aynı tezi savunacağım. Kompleksli kadınlar aldatılırlar.

Ama burada kompleks yok ki bence.
Hırka ceket giymek biraz daha romantik klişelerin baş kahramanıdır.
Şimdi ben kıskanç bir kadın değilimdir mesela. Ama ona rağmen biri eşimin ceketini giyip otursa bu durumdan rahatsız olurum doğruya doğru. Çok samimiyet gerektiren bir şey çünkü ve çalışan patron ilişkisinde bu kadar samimiyetin yeri olmamalı bence.
Ben de rahatsız olurdum.
Eminim konu sahibi de boşandığı eski eşiyle böyle bir durum yaşasa kadına neler sayardı burada.
Yani erkek yada kadın çok samimi olmadığı birinin hırkasını giymemeli ya. Çok laubali geldi bana.
Diyorum ya ben yurttaki oda arkadaşımın parfümü siniyor diye giymesine izin vermezdim bu bir de patron yani.
Yani insan nerede nasıl davranacağını bilmezse yaşar bunları.

Patronun ceketini donsam da Almam ben yerinde olsaydım .boşanmış kadını toplum sanki kocasını elinden alıyormuş gibi davranabilir ama ben de çalışıyorum erkeklerle tek kelime muhabbet etmem umutlum olmazlar çünkü art niyetli insanlar mesafe iyidir her zaman

Bu yaşadıklarınızın boşanmanızla hiç alakası yok.Patronun hırkasını giymemeliydiniz.Devlette de özel de de her yerde art niyetli insanlar var maalesef.Olabileceklere karşı daha dikkatli davranmalısınız.

Ama burada kompleks yok ki bence.
Hırka ceket giymek biraz daha romantik klişelerin baş kahramanıdır.
Şimdi ben kıskanç bir kadın değilimdir mesela. Ama ona rağmen biri eşimin ceketini giyip otursa bu durumdan rahatsız olurum doğruya doğru. Çok samimiyet gerektiren bir şey çünkü ve çalışan patron ilişkisinde bu kadar samimiyetin yeri olmamalı bence.
Ben de rahatsız olurdum.
Eminim konu sahibi de boşandığı eski eşiyle böyle bir durum yaşasa kadına neler sayardı burada.
Yani erkek yada kadın çok samimi olmadığı birinin hırkasını giymemeli ya. Çok laubali geldi bana.
Diyorum ya ben yurttaki oda arkadaşımın parfümü siniyor diye giymesine izin vermezdim bu bir de patron yani.
Yani insan nerede nasıl davranacağını bilmezse yaşar bunları.
Ben rahatsız olmazdm açıkçası eşimin de kendi ofisi var. Patronun hırkası olduğunu bilmiyordum diyor, kaldı ki kimin diye sormuş, izin almış.

Benim kompleksli dediğim yer kızın resmini çekip kadına göndermeleriydi. Resme çekene sen ne yapıyorsun dememiş.
Kıza mobbing yapmış.
Komplekstir bu.

Eğer gelip de rbnm Resmimi çekiyorsa haberm yokken bn orada bir dur derim..ki bn hep saygıyla sevgiyle bakıyordum onlara. .ne güzel bir aileniz var diyordum. Cocuklariniz çok tatlı maşallah diyordum. .

Şimdi içi fesat olan kıskanç olan bn miyim bir söyleyin Allah aşkına. ..keşke kendim gibi olsa tüm çevremdekiler. .

Çok şükür Rabbim e...

Eğer gelip de rbnm Resmimi çekiyorsa haberm yokken bn orada bir dur derim..ki bn hep saygıyla sevgiyle bakıyordum onlara. .ne güzel bir aileniz var diyordum. Cocuklariniz çok tatlı maşallah diyordum. .

Şimdi içi fesat olan kıskanç olan bn miyim bir söyleyin Allah aşkına. ..keşke kendim gibi olsa tüm çevremdekiler. .

Çok şükür Rabbim e...

Ben rahatsız olmazdm açıkçası eşimin de kendi ofisi var. Patronun hırkası olduğunu bilmiyordum diyor, kaldı ki kimin diye sormuş, izin almış.

Benim kompleksli dediğim yer kızın resmini çekip kadına göndermeleriydi. Resme çekene sen ne yapıyorsun dememiş.
Kıza mobbing yapmış.
Komplekstir bu.

Fotoğraf konusunda haklısın o hoş değil ama en başından ben o hırka mevzusuna takıldım ya.
Ben soğuktan titresem ölsem çok samimi olmadığım birinin hırkasını giyemem. Pis midir kokusu var mıdır üstünde bilemem yani. Daha ciddi iş ilişkilerini seviyorum ben sanırım.

Hirkayi giymeniz iyi olmamis.kiskanc degilim ama daha bir kac ay tanidigi kizin üstünde esimin hirkasini gormek beni de rahatsız ederdi galiba .ortada bir sey yoksa bile o kiza takardim kesin.

İs konusunda da zaten baştan istenmemissiniz.oradaki şımarık insanlarin hirsi yüzünden .özür diliyorum "dul" olmanızla alakası yok bence.boyle düşünerek kendinize acımayin.evli ya da bekar insanlariz ama burda okuyoruz hepimizin basina geliyor ve size uygulanan şey mobbing.siz "bekar" bir insansiniz.bosanmis olmaniz hic bir sey degistirmez.hem boşandıginizi söylemeyin işyerinde ne gerek var.başvuru yapılırken sorulur mu bilmiyorum. gerci ben ögretmenim bu yüzden daha önce is görüsmesi yapmadim bilmiyorum.ama eger sorulmuyorsa insanlarin sizin özel hayatinizi bilmesine gerek yok.bekarim demeniz yeterli......sizin de bundan suçluluk duymaniza başiniza gelen her kötü olayı buna bağlamanıza gerek yok.

Hem boşverin bu kadar sorunlu bir iş yerinde calismayin.umarim gönlünüze gore huzurla çalışacağiniz bir iş bulursunuz.havalar sicak belki para atmissinizdir bir kenara.bir kac günlüğüne gidin bir güzel tatil yapin.acilirsiniz

Ya yabancı bir erkeğin nasıl hırkasını giydiniz
3 aylık tanıdığınız insana sürekli yuvaniz şahane dediniz
Bence boşanmakla değilde
Sizin aşırı samimiyetinizden dolayı olmuştur
Şahsen bana yeni tanıdığım biri sürekli ayy ne kadar güzel evliliğin var ay söylesiniz böylesiniz dese
Üstüne üstüne suratı düşse
Ben söylediklerinin ve hissettiklerinin aynı olmadığını düşünürüm
Süreakli övgü de ne gereksiz

Malesef eşini kiskanmis patronun eşi.evli olmayan her kadin boyleleri icin kiskanma sebebi.bir de giydiginiz hirka kadinin dikkatini cekmistir.sosyal medyada eklenmesi de tuz biber olmus.mesafeli olmakta fayda var diyorum.benimde annemle babam ayrıldı.annem calisan biri.arkadaslari eslerinden kisksndi gorusmek istemediler neler neler oldu.o hep cok resmi mesafeli ve ciddi durdu.simdi herkes onun cok iyi bir dost ve evliliklerine tehdit olmadigini anladi.ama 25yil gecti.sakin samimi olmayin insanlarla içleri fesat

Olayi cinsiyete indirgemek cok yanlis.

Kadin patronunuzun, hem de 3 aylik patronunuzun hirkasini da giymeyi teklif etmemelisiniz.

Bu ne kadar laubali bir tavir?

Sizi kimin uyarip durdugunu ise yazmamissiniz. Bekar olsaniz uyarmayacaklarini saniyorsaniz kafayi bosanmaya takmissiniz.

Bir kadin da gelip mesela kocamin sirketine her gittigimde sekreteri agliyor tuvalete gidip, ustunde de kocamin hirkasi oluyor yazsaydi gorurdunuz tantanayi.

Isin komigi sizin zihniyetiniz de belli ki bunu kaldirmaz. Takmissiniz bosandim da bosandim, kime ne yahu bosanmanizdan. Bosanmak bir daha evlenememek mi demek de benim cocuklarim yok diye gidip tuvalette falan agliyorsunuz.

Yani bu hikaye fazla drama ve laubalilik iceriyor. Bu hareketlerinizi duzeltirseniz kimse 16 cocugunuz mu var, 7 kocali hurmuz musunuz umursamaz.

Yaşadıklarınızın boşanmış olmanızla alakası yok bence.
Anladığım kadarıyla patronunuza eşinin tavrından rahatsız olduğunuzu söylemişssiniz: "Kocası bnm esim çok kıskanç dedi ..Genel şikayetlerimi dile getrrken ben esinin bana karsi olan tavrindan rahatsız olduğumu soylemistm o da böyle bir açıklama yapmıştı. ." Bu çok gereksiz bir tavır, patronun eşi beni sevse ne olur sevmese ne olur asla umursamam.
İş yerinde de olsanız kadın kadındır, erkek erkektir kimseyle kanka olmazsınız kazağını giymezsiniz.
Birde hayatının bir dönemini boşanmış birisi olarak geçirdim. (5-6 yıl kadar) . Hiç kimseye ne güzel bir aileniz var muhteşem bir yuvanız var falan demedim. Duygusal ilişkiye gerek yok iş yerleri para kazanmak içindir, kimseyle samimi olmam. (Çok uzun bir zaman geçirmem lazım o kişi ile)
Bence siz o insanları Allah!a havale etmeyi bırakın, biraz daha temkinli hareket edin. Bunun kadın, erkek, evli, bekar olması ile alakası yoktur. İş yerleri rekabete açıktır ve resmi olmak kaçınılmazdır benim gözümde.

Birde patrona eşini şikayet etmişsiniz.tavırlarını falan.Arkadaşlar dikkat etmemiş okurken herhalde.eşimin hırkasını giyip onu faceten ekleyip,devamlı özeniyormuş gibi ne güzel ailen var deyip, bide üstüne eşime beni şikayet eden bir kadının, iyi niyetli olduğunu düşünmem. Ajitasyon yapıp eşime yaklaşmaya ve içindeki boşluğu onarmaya çalıştığını düşünürüm. Bu sizin verdiğiniz bir msj ama.gereksiz bir mesafesizlik var.hareketlerinizi gözden geçirin. Sonuçta ailesini görüp gidip tuvalette ağlayıp geldikten sonra, o kırmızı ve üzülmüş gözlerinizi görenler, sizin normal olduğunuzu düşünmez. Saçma tavırlar bunlar.yeri gelir hepimiz uzulebiliriz.insanız neticede.bunu herkesin gözüne sokarak yapmayiz da evimizde yalnız kalınca yaparız. Çok abartılı biri gibisiniz.birde kendinizi tamamen masum göstermeyin. Değilsiniz...

İnsanlarla bir mesafe koruma probleminiz olduğu açık. Hemen samimi olmak istiyorsunuz ama yanlış anlaşılmalara sebebiyet verecek davranışlarınız var. Patronunuzun hırkasını giymeniz hiç olmamış. Psikolojiniz de pek sağlam değil.

Mutlaka bir psikologtan yardım alın.

bunların bosanmanizla alakası yok
is yerinde çok laubali olmussunuz
ne demek yani patronun ceketini giymek
bir dahaki iste aynı sorunlar olmasın diye seviyeyi mesafeyi ayarlamalisiniz

Back
X