- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki tam olarak öyle bile sayılırArada çocuk yoksa ha sevgilinden ayrılmışsın ha imza attığın birinden ne farkeder ? Boşandık diye başka bir boyuta mı geçiyoruz ki ? Tek farkı tabi iki kişide boşanma konusunda aynı fikirleri taşımıyorsa resmi bağ olduğundan kurtulması zor. Aksi halde o da kolay. Bende boşandım ama hissiyatta sevgiliden ayrılmışım ya da kocadan bi farkını göremiyorum ben . Boşandım mı boşandım kime ne yav .
MantıklıAynı kişiye sevgilim var de o haberi yaysın iş yerineSonra haber sana gelince seni denemek için söyledim beni şaşırtmadın dersin
erkekleri de uzak tutmuş olursun
![]()
Evet işte ben istersem anlatırım zatenTerbiyesızlık yapmış .Onamı düşmüş .Utanılacsk bişey yok .Bende boşandım .Şu bir gerçek boşanmış bir bayan oldugunda ınsanlar çok guzel ıftıra atabılıyorlar .Mesela gecen bir konu açtım .12 yıldır tanıdıgım ve bana ılgısı olan bır erkek 4 yıl once benım boşandıgımı duymuş .Ben evlendıgımde o kendı yoluna ben kendı yoluma gıtmıstım.Ben evlendıkten sonra oda evlenmıs .Ama bolandıgımı duydugunda tekrar bir sekılde bana ulaştı .Evlı oldugunu da soylemedı bana .Bebde araştırmadım .Çünkü beynım o kadar doluydukı .Sonra bı ara sevgılı olduk .Bişeylerı oturtamadım beynımde ayrıldık .Ama sureklı yazdı baglantıyı hiç koparmadı .Bende evlı oldugunu ogrendım calıştıgım iş yerınde sistemlerımden.Kadına anlattım durumu .Burada benım be psıkolojımın bozuklugu kaldı ,Ne nıyetımın kotu oldugu .Bırde guzelce benı şikayet ettı karısı işımden olmak uzereyım.Cunku nasıl ogrendıgımı tahmın ettı o pislık kocası .Yaptıgım suc bılıyorum.7 yıllık emegımden tazmınatsız cıkacagım .Kadın once kocasının koktugunu ,çalışmadıgını yıllarca kendının ona bsktıgını soyledı .Sonra bana sen dulsun tabi senınle konuşur ,psıkolojın bozukmuş dedı .Yani boşanmanı anlatmak ıstemeyebılırsın.Insanlarımızın aklı degısık çalıştıgı ıcın .Sen anlatmak ıstersen anlatırsın .O ınsanın suratına bıle bakma .Bazıları bakar ama suratına pişkin pişkin hiç bir şey olmamış gibi ole ınsanlarla devam eder .Benım yapımda yok mesela .
Hayır kendim için söyledim onuBosanan insan yarali insan mi oluyor?
Elimde kanıtım yokik ya dilekçe yazıp şikayet et ne hakla özel hayatını anlatır senin
Hiç takılma kardeşim, ben de boşandım çocuğum yoktu, 2 ay önce tekrar evlendim. Her yerde de söylerdim evlenip ayrıldığımı. Fahişelik yapmadık, evli adamların kapatması olmadık, namusumuzla evlendik olmadı boşandık. Sen de hazır olduğunda tekrar evleneceksin. Allah iyilerle karşılaştırsın.
Elimde kanıtım yokik ya dilekçe yazıp şikayet et ne hakla özel hayatını anlatır senin
Ben kendim paylaşmak istemedim onun paylaşması sinir ettiKadın çok ayıp etmiş söyleyerek. Ama boşandığınızı bilseler ne olacak ki? Boşanmak ayıp bir şey değil, bence saklanması da gerekmiyor. Herkes evli olacak diye bir şey kafaya taktığınıza değmez bence.
muhatap olma o zaman canımElimde kanıtım yokPersonel işlerindeki kişi de soyadı değişikliği olduğu zaman duymuştu. Bu kişi personel işlerindeki kişi söylemiştir dedi daha önce sorduğumda. Ama eski mahallemizde falan da duydum anlattığını yani eminim ama ispatlayamıyorum durumu
Çok içimde kaldımuhatap olma o zaman canım
Yürü beeeeeeeee yemin ederim her yer böyle güçlü ayakları yere basan kadınlarla dolsun inşallah aminnnn
Açıkçası kim olursak ne yaparsak yapalım insanlar bir şekilde dedikodumuzu yapacaklardır, bu kadar takılmayın. Üzülünecek bir durum değil, boşanmış olmak da gayet normal ayrıca, çok hassas bir konuymuş gibi üstünde durursanız durumu fazla ciddiye almış olursunuz.Çok içimde kaldı![]()
Düşündüm aslında ama sağolsun onu da yumurtlamışErkeklerden çekiniyorum demişsiniz ya nacizane yüzük falan takip görüştüğüm biri var imajımı çizseniz kendinizi belki daha rahat hissedersiniz .
O da doğruAçıkçası kim olursak ne yaparsak yapalım insanlar bir şekilde dedikodumuzu yapacaklardır, bu kadar takılmayın. Üzülünecek bir durum değil, boşanmış olmak da gayet normal ayrıca, çok hassas bir konuymuş gibi üstünde durursanız durumu fazla ciddiye almış olursunuz.
AminYorumuma verdiğiniz destek için tüm güçlü kadınlar adına teşekkür ederim. İlk evliliğimi 31 yaşında yaptım, 2,5 yıl sürdü. Çok aşık olarak evlendim, eski eşim camiada bilinen bir yöneticiydi. Kül kedisi masalı yaşayacağımı sandım, evimde yardımcılarım, limitsiz kredi kartlarım vardı. Ama evliliğim boyunca psikolojik şiddet gördüm, anlatmakla bitmez. 34 yaşında boşandım, ne nafaka ne tazminat istemedim, hepsini bir tarafına sok dedim, baba evine döndüm, kendime ait bir odam bile yoktu, salonda uyuyordum, tam 5 yıl “dul” kaldım. Bu süreçte beni yoklamayan adam kalmadı! Bana ilgisi olan herkese baştan ciddi ilişki şartı koydum, “en fazla 2 ay tanıma süresi veririm, evlilik potansiyeli görmezsem sürdürmem” dedim. Çoğu kaçtı :) şimdi neredeyse 40 yaşındayım, yaklaşık 4 ay önce eşimle tanıştım. Eşim İngiliz, benden 3 yaş küçük ve daha önce hiç evlenmemiş. İlk görüşte aşık oldum ama 5 yıl boyunca Türk erkeklerinden gördüğüm muamele yüzünden umutsuzdum. Pandemi sürecinde evlendik, ailesi Londra’dan apar topar yetişti. İlk eşim bana “sende prenses sendromu var” derdi, şimdiki eşim “sen prensessin” diyor. Birine bekaretimi, en güzel yıllarımı, hayallerimi verdim, yaranamadım. Diğerine hiçbir şey veremedim, beni sadece ben olduğum için sevdi. Yıkılan her hayalde kendime şunu dedim “50 katlı binan yıkılsa 55 katlısını yapacaksın, düştüğün yerden avuç dolusu toprakla kalkacaksın” Bir de çok dua ettim, Rabbim beni terk etmedi, unutmadı çok şükür. Canı gönülden dilerim, hayat hepimize gülsün![]()
Ben boşanmış olduğumu lafı geçerse eğer söylüyorum, çünkü bu durum benim için taşınmak gibi, iş değişikliği gibi bir olay sadece. zayıf noktam, yaralanabileceğim bir şey değil. hayıflanmak için evliliğimde yaşadığım sorunlardan falan bahsederim hatta. siz de kafanızda normalleştirirseniz daha az üzülürsünüz. insanlara dedikodu olsun, bu gün boşanmanı konuşurlar yarın başka şeyi.O da doğru