Boşanmış kadın olmak

Erkeğin de dedikodu yapanı hiç çekilmiyor. Bende boşandım değil yaşadıgım sehırde uzayda anlatılsa umrum olmaz. Takılmayın

ben de eşimin beni aldattığını elbet bilmek isterim. Ama konu sen ben değiliz.

Bir kadının zaten aldatıldığını anlamaması için aptal olması lazım.

aldatılan kadın eşini affetmeyi tercih etmiş olabilir, boşanmak istemiyor olabilir ama sizinle yüz yüze geldiğinde kendini kötü hissetmiş, evliliğine devam edeceği için de sizi silme planına girişmiş. Bunu tahmin etmeniz lazımdı bence. Ben ilk kez aldatılan kadın görmüyorum. Annem, kayınvalidem, konu komşu, çok hikaye gördüm hepsi oturmaya devam ediyor. Bunu yapabilmek için de diğer kadını suçlayarak içlerini soğutuyorlar.

sizin adamın evli olduğundan haberiniz bile yokmuş. Ama kendi içinde kadın eşine inanabilmek için buna bile inanmamayı tercih edecektir.

Size dul kelimesini hakaret olarak kullanabilecek zihniyette bir kadın elbette dul olmamayı tercih edecektir.

Beni tepki şaşırtmadı yani. Klasik türk kadını.

ben bu sebeple sizin yerinizde olsam, olayı deşmezdim. Sessizce uzaklaşır daha fazla milletm çamurlu hayatına bulaşmazdım.

tekrar söylüyorum bu yaşadıklarınızın sebebi boşanmış bi kadın olmanız değil, adamın ahlaksız olması. Siz yıllar sonra hiç evlenmemiş bir kadın olarak da bu adamla karşılaşsanız size ben boşandım diyecekti.
Allaha havale ettım.Aslında aynını o kadınada yaparımda dava surecım olacak .

Herkese iyi akşamlar diliyorum. Sorunum şu ki önceden tanıştığımız biriyle aynı firmada çalışıyoruz. Benim boşandığımı biiliyordu kimseye söylememesi konusunda uyarmıştım. Ancak anlatmadığı kimse kalmamış. (Duyulmasını istememe sebebim daha önce aynı durumda olan bir kadına kafayı takan bir personel olmuş bu firmada. Adamı başka şubeye göndermişler ancak çekindim işte) Anlatan kişi de 5 yıllık evli 2 çocuğu var. Herkesin dedikodu edeceğini bile bile anlatmış bir de ben kimseye anlatmadım deyip yüzüme gülüyor. Yani yapacak bir şey yok sonuçta herkesin başına gelebilir neler okuyoruz,neyine güvenip de yaralı bir insanı dedikodu malzemesi yaptı anlamıyorum

Emin misiniz peki onun söyledigine?
Ise baslarken verdiyseniz nufus kayit orneginde, sektore gore istenen diger belgelerde falan bu durumlar gozukuyor. Belki baskasi konusmustur.

Korku ve tereddutunuze bir sey diyemem ama bu cok normal bir durum. Siz büyütmeyin ki onlar da buyutmesin.

Emin misiniz peki onun söyledigine?
Ise baslarken verdiyseniz nufus kayit orneginde, sektore gore istenen diger belgelerde falan bu durumlar gozukuyor. Belki baskasi konusmustur.

Korku ve tereddutunuze bir sey diyemem ama bu cok normal bir durum. Siz büyütmeyin ki onlar da buyutmesin.
Eminim. Çünkü eski mahallemizde 7 kat ele bile anlatmış sağolsun

Back
X