Boşanmış kadına avlanacak antilop muamelesi yapan erkekler

Eminim sen daha alımlısındır üzülme Benden de 9 yaş gençsin.

Kadinsiniz, canlisiniz,nefes almaniz yeter. Yuzunuze bakinca sizi vajina olarak goren erkekler var maalesef. Ve biz bu erkeklerle calisiyoruz,arkadas oluyoruz,toplumda bir sekilde karsi karsiya geliyoruz. Kafaniza takmamaya calisin,basin engeli alayina. Umarim bundan sonra mutlu olursunuz.

gerçekten taktir ettim sizi asla taviz vermeyin lütfen bu kadar arzu edildiginize göre cok alimli bi hanim olmalisiniz
Canım alımlı olmak, güzel olmak değil mesele. Benim yaş grubum hep evli, orta yaş depresyonuna ha girdi ha girecek adamlar. Hepsinin de maddi durumu, kariyeri çok iyi. Biraz da paralarına güveniyorlar. Eleklerini duvara asmadan çapkınlık yapma derdindeler. Ee ben de iş gereği çok sayıda erkekle muhattap oluyorum yıllardır. Yani iş yaptığım camiadan kaynaklı. Durum bu.

Eminim sen daha alımlısındır üzülme Benden de 9 yaş gençsin.
Valla gençlikle ilgisi yok bunun...
Yok üzülmüyorum iyi böyle, 3 senedir hayatımda biri war zaten ihtiyacım yok olmasına da...
Espiri yaptım ben tripe girdim vs diye...
Sen ağızının payını veriyosun sonuçta... Öküz cok maalesefff..

Size bu tarz imalarda bulunanlara asla taviz vermeyin. Hatta eşlerine yazışmalarınızı gönderin. Namussuz insanlar bunlar! İnşallah gönlüze göre bir insan bulursunuz....

Size bu tarz imalarda bulunanlara asla taviz vermeyin. Hatta eşlerine yazışmalarınızı gönderin. Namussuz insanlar bunlar! İnşallah gönlüze göre bir insan bulursunuz....

Sevgili B Bones and Stones sizi ilk kez okuyorum ama ne kadar düzgün ve donanımlı bir hanım olduğunuz seçtiğiniz sözcüklerden, yazımınızdan, tarzınızdan belli. Size alttan alttan saldıran hanımlar ve o yorumları beğenenler bunu fark etmiş olmalılar ki "fırsat, bu fırsat" deyip; kendilerinden geçmiş, günlerini kurtarmışlar.

Yukarıda sizinle ilgili izlenimlerimi belirttim, buna ek olarak herkesten farklı olarak şunu demek isterim ki: sizi her beğenen erkek, sizden faydalanmak istiyor diye bir şey de olmayabilir. Bu önyarginizi kırın lütfen; belli ki sevilmeyi, sayılmayı, hayatı paylaşmayı hak edecek bir kadınsınız. Tedbiri elden bırakmamak kaydıyla, bunu da göz ardı etmeyin; kendinizi küçümsemeyin. Sevgiler

Canım güzel sözler için teşekkür ederim. Tabii ki her erkek bana ilgi duymuyor, aurası o kadar yüksek bir kadın değilim. Ve ilgi duyan her erkek de art niyetli değildir. Zira ben de hayatımda yeni biri olsun isterim. Ama yaşadığım nahoş olaylar beni böyle bir konu açmaya sevk etti. Biraz da üst üste geldi.

Tıpkı benim annem. Babam öldüğünden beri bir defa makyaj yaptığını görmedim. Bana da karışır, laf sokar. Makyaj yapma, eve geç gitme, topuklu ayakkabı giyme vs.

malesef öyle canım bende sendenimmmm

baş edebiliyormyum bazen bazende çileden çıkarıyorlar

geçen başıma geldiiii

adama dediğim laf sen evli barklı çoluk çocuklu adamsın dediğim zaman

adamın lafı ne o nikahına mı alacaksın benı dedi

biri yazar eşimi çocuğumu yazlığa gönderdim 2 ay bekarım buna benzer neler nelerrr

Evli olanlara karına söyleyeceğim alçak köpek de
Aslında yapacak çok şey var da beni bekleten bir mesele var. Eski eşim, onu eve sokmadığım için ve sevgilim olduğu paranoyasıyla velayet davası açtı. İlk duruşmada reddedilecek bir dava zaten. Ama o zamana kadar beklemedeyim gibi. Olayları çarpıtmasından çekiniyorum. Gerçekte neler yaşadığımı bilmiyor ki.

Ya evet bana da oldu böyle birşey. Boşanma davası için biri gelmişti. Sonra barıştılar eşiyle. Okul tatil olunca msj attı. Eşimle çocuğu İstanbul' a gönderdim. 1 ay yalnızım yazmış. Bana neyse!! Yani!! Böyle şeyler yaşamayanlar da varmış. Şans işte

Daha iyi bir fikriniz varsa söyleyin lütfen. Benim yorumum bu.

Kesinlikle size katılıyorum. Ne münasebet kendini kısıtlayacak? Sanki kabahati varmış da kendine çeki düzen veriyor gibi...

Anladığım kadarıyla özel hukuk alanında avukatlık yapıyorsunuz, haliyle aile davaları hariç zaten bir kadın için oldukça yorucu bir alan. Tabii ki bu sebepten kendi alanınızı değiştirecek haliniz yok. Ben sizi takdir ettim, ne istediğinizi biliyorsunuz zira şu söylediklerinize kalıcı çözüm yok onu da biliyorsunuz. Şimdilik mesaj atan evli kesimin eşlerine ulaşmak en kestirmesi ve fayda sağlayanı gibi geldi bana. Yapın lütfen, içim soğusun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…