- 27 Ocak 2016
- 1.181
- 1.845
- 133
- 31
- Konu Sahibi Bones and Stones
-
Eminim sen daha alımlısındır üzülmeKonu sahibi çok alımlı bir kadınsınız sanırım çekiyorsunuzz beyleri üzerinize istemsizce.
Bende boşandım 29 yaşındayım ama bu tarz bana olmadı hiç böyle şeyler.. (olmasında zaten)
Güzel olduğumuda söyler çevrem.. Bak tripe giricem şimdi
Canım alımlı olmak, güzel olmak değil mesele. Benim yaş grubum hep evli, orta yaş depresyonuna ha girdi ha girecek adamlar. Hepsinin de maddi durumu, kariyeri çok iyi. Biraz da paralarına güveniyorlar. Eleklerini duvara asmadan çapkınlık yapma derdindeler. Ee ben de iş gereği çok sayıda erkekle muhattap oluyorum yıllardır. Yani iş yaptığım camiadan kaynaklı. Durum bu.gerçekten taktir ettim sizi asla taviz vermeyin lütfen bu kadar arzu edildiginize göre cok alimli bi hanim olmalisiniz
Valla gençlikle ilgisi yok bunun...Eminim sen daha alımlısındır üzülmeBenden de 9 yaş gençsin.
Dün üniversiteden bir sınıf arkadaşım aradı. İşleri için Türkiye' ye geldiğini ve vaktim varsa yarım saat görüşüp üniversite anılarını canlandırmak istediğini söyledi. Bu arkadaş erkek, evli ve çocuklu. Gittim. Sohbet sırasında "boşandıktan sonra cinsel eksiklik yaşıyor musun?" Diye bir soru sordu. Sinirlendim. Ağzının payını verdim. Üstüne bir de " ne var bunda kızacak? Güzel ve seksi kadınsın. Heyecan yaşamalısın' diyince nevrim döndü. Belli ki derdi eski arkadaş sohbeti değil. Bir gecelik macera. Canım çok sıkıldı.
Geçen hafta da staj hocam mesaj attı. " uzun zamandır facebook fotoğraflarına bakıyorum, eşin yok. Sanırım boşandın." Dedi. Ben de evet dedim. Hemen üslubu değişti. O günden beri kaç defa mesaj attı "Şurdayım, sen de gel, yemek yiyelim, ben de evliliğimde mutsuzum" diye.
15 yıldır iş yaptığım meslektaş eski işyerimi aramış. Boşandığımı ve işyerinden ayrıldığımı söylemişler. Bunu öğrenince bana yıllardır X hanım diye hitap eden adam, Xcim canım diye diye hitap etmeye başladı. " sıkılırsan yanıma gel, ben seni gezdiririm. Ya da ben atlar gelirim" dedi. Yuhhh. Cevap bile yazmadım. Hemen engelledim.
Yemek davetlerinden, iltifatlardan, saçma bahanelerle iletişim kurmaya çalışan erkeklerden bıktım. Daha yazmaya üşendiğim bir sürü olay, bir sürü adam var. Engelle engelle bitmiyorlar. Kızıyorum, tepki veriyorum, siliyorum. Yoruldum, sıkıldım, üzülüyorum. Yahu boşandık diye herşeye açık mıyız? Kolay kadın mıyız? Ne bu cüret? Hiçbirinizle samimiyetim yok. Bu edepsizlerden korunmak için illa tekrar mı evlenmeliyim? İşi mişi boşverip telefon numaramı mı değiştirmeliyim? Mesajlaşma görüntülerini eşlerine mi göndermeliyim? Şu an arayıp hepsine küfür mü etmeliyim?
Yakacam gemileri. Artık o dereceye geldim.
Dün üniversiteden bir sınıf arkadaşım aradı. İşleri için Türkiye' ye geldiğini ve vaktim varsa yarım saat görüşüp üniversite anılarını canlandırmak istediğini söyledi. Bu arkadaş erkek, evli ve çocuklu. Gittim. Sohbet sırasında "boşandıktan sonra cinsel eksiklik yaşıyor musun?" Diye bir soru sordu. Sinirlendim. Ağzının payını verdim. Üstüne bir de " ne var bunda kızacak? Güzel ve seksi kadınsın. Heyecan yaşamalısın' diyince nevrim döndü. Belli ki derdi eski arkadaş sohbeti değil. Bir gecelik macera. Canım çok sıkıldı.
Geçen hafta da staj hocam mesaj attı. " uzun zamandır facebook fotoğraflarına bakıyorum, eşin yok. Sanırım boşandın." Dedi. Ben de evet dedim. Hemen üslubu değişti. O günden beri kaç defa mesaj attı "Şurdayım, sen de gel, yemek yiyelim, ben de evliliğimde mutsuzum" diye.
15 yıldır iş yaptığım meslektaş eski işyerimi aramış. Boşandığımı ve işyerinden ayrıldığımı söylemişler. Bunu öğrenince bana yıllardır X hanım diye hitap eden adam, Xcim canım diye diye hitap etmeye başladı. " sıkılırsan yanıma gel, ben seni gezdiririm. Ya da ben atlar gelirim" dedi. Yuhhh. Cevap bile yazmadım. Hemen engelledim.
Yemek davetlerinden, iltifatlardan, saçma bahanelerle iletişim kurmaya çalışan erkeklerden bıktım. Daha yazmaya üşendiğim bir sürü olay, bir sürü adam var. Engelle engelle bitmiyorlar. Kızıyorum, tepki veriyorum, siliyorum. Yoruldum, sıkıldım, üzülüyorum. Yahu boşandık diye herşeye açık mıyız? Kolay kadın mıyız? Ne bu cüret? Hiçbirinizle samimiyetim yok. Bu edepsizlerden korunmak için illa tekrar mı evlenmeliyim? İşi mişi boşverip telefon numaramı mı değiştirmeliyim? Mesajlaşma görüntülerini eşlerine mi göndermeliyim? Şu an arayıp hepsine küfür mü etmeliyim?
Canım güzel sözler için teşekkür ederim. Tabii ki her erkek bana ilgi duymuyor, aurası o kadar yüksek bir kadın değilim. Ve ilgi duyan her erkek de art niyetli değildir. Zira ben de hayatımda yeni biri olsun isterim. Ama yaşadığım nahoş olaylar beni böyle bir konu açmaya sevk etti. Biraz da üst üste geldi.Sevgili B Bones and Stones sizi ilk kez okuyorum ama ne kadar düzgün ve donanımlı bir hanım olduğunuz seçtiğiniz sözcüklerden, yazımınızdan, tarzınızdan belli. Size alttan alttan saldıran hanımlar ve o yorumları beğenenler bunu fark etmiş olmalılar ki "fırsat, bu fırsat" deyip; kendilerinden geçmiş, günlerini kurtarmışlar.
Yukarıda sizinle ilgili izlenimlerimi belirttim, buna ek olarak herkesten farklı olarak şunu demek isterim ki: sizi her beğenen erkek, sizden faydalanmak istiyor diye bir şey de olmayabilir. Bu önyarginizi kırın lütfen; belli ki sevilmeyi, sayılmayı, hayatı paylaşmayı hak edecek bir kadınsınız. Tedbiri elden bırakmamak kaydıyla, bunu da göz ardı etmeyin; kendinizi küçümsemeyin. Sevgiler
Tıpkı benim annem. Babam öldüğünden beri bir defa makyaj yaptığını görmedim. Bana da karışır, laf sokar. Makyaj yapma, eve geç gitme, topuklu ayakkabı giyme vs.Babam 2 yıl once vefat etti,Annem gecen hafta bana tatile sehir dışindan gelmisti,Anne bu kollarının hali ne gel ada yapalim dedim.Kızım ne adası simdi elalem diyecek dul kadinin kollarina bak:)Bu durumu biraz da biz mimliyoruz ve abartiyoruz sanirim...
Aslında yapacak çok şey var da beni bekleten bir mesele var. Eski eşim, onu eve sokmadığım için ve sevgilim olduğu paranoyasıyla velayet davası açtı. İlk duruşmada reddedilecek bir dava zaten. Ama o zamana kadar beklemedeyim gibi. Olayları çarpıtmasından çekiniyorum. Gerçekte neler yaşadığımı bilmiyor ki.Evli olanlara karına söyleyeceğim alçak köpek de
Ya evet bana da oldu böyle birşey. Boşanma davası için biri gelmişti. Sonra barıştılar eşiyle. Okul tatil olunca msj attı. Eşimle çocuğu İstanbul' a gönderdim. 1 ay yalnızım yazmış. Bana neyse!! Yani!! Böyle şeyler yaşamayanlar da varmış. Şans iştemalesef öyle canım bende sendenimmmm
baş edebiliyormyum bazen bazende çileden çıkarıyorlar
geçen başıma geldiiii
adama dediğim laf sen evli barklı çoluk çocuklu adamsın dediğim zaman
adamın lafı ne o nikahına mı alacaksın benı dedi
biri yazar eşimi çocuğumu yazlığa gönderdim 2 ay bekarım buna benzer neler nelerrr
Daha iyi bir fikriniz varsa söyleyin lütfen. Benim yorumum bu.Ben de diyorum neden bir süre kullanmasın? Neden kendini sosyal medyadan kısıtlasın? Daha doğrusu kadın neden kendini kısıtlasın? Bu iğrenç zihniyetin çözümü kadının kendini kısıtlaması mı?
Kesinlikle size katılıyorum. Ne münasebet kendini kısıtlayacak? Sanki kabahati varmış da kendine çeki düzen veriyor gibi...Ben de diyorum neden bir süre kullanmasın? Neden kendini sosyal medyadan kısıtlasın? Daha doğrusu kadın neden kendini kısıtlasın? Bu iğrenç zihniyetin çözümü kadının kendini kısıtlaması mı?
Kesinlikle size katılıyorum. Ne münasebet kendini kısıtlayacak? Sanki kabahati varmış da kendine çeki düzen veriyor gibi...
Kadın kadına yapmayacak kötülüğü. Kadın "birazcık hesaplarını kappatıp uzak dur" demeyecek. Bende de böyle. Beğenmeyen gözardı etsin birbirimizin mesajlarını görmeyelimDaha iyi bir fikriniz varsa söyleyin lütfen. Benim yorumum bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?