Boşanmış kadına avlanacak antilop muamelesi yapan erkekler

Yabancı biri olsa çok zoruna gitmez insanın. Şansını denedi der geçersin. Ama tanıdık biri olunca insan kendisinde de kusur arıyor. Ben şimdiye kadar ne hata yaptım da kendimi yanlış tanıttım dedim. Onlara bu cüreti ben mi verdim dedim. Ama hayır. Onlar hep böyle ahlaksızmış. Başımda bir koca olduğu için susmuşlar. Erkeksiz kadın gözlemişler. Senin adına sevindim. Darısı başıma.

Onceleri hic yasamazdim haliyle zoruna gidiyor yasamaya basladigin zaman.

O pisliklerden her yerde var. Sana yine arkadaşlar yavşamış. Bana hala oğlu teyze oğlu amca oğlu hepsi yanaştı. Üstelik evliler. Adiler. Hiç muhatabım olmayan dayı oğlu bile "bişeye ihtiyacın olursa beni arayabilirsin" dediya la. Nuri Alço kılıklılar. Abimin bi lafı vardı. Boşandığın için herkes seni kolay kadın önü açık baş ağrıtmaz diye görecek. Sen bu tür şeylere maruz kalmamak için evden dışarı adımını bile atmasan bu seferde "Zehra eve erkek alıyo" diyecekler dedi. Ne kadar doğruymuş. O zamanlar bilmiyordum. O kadar kötü birşey ki o abimin 15 yıllık arkadası bile bana yazıldı işyerinde. Lanet ettim. Çok zor. Sende ayağına takılan taşları ezerek fırlatarak yürüyeceksin bu yolda. Dimdik dur.

Bosanmamis diger kadinlarin basina hic gelmeyecek cunku o mukemmel yuvalarin dagilma ihtimali hic yok o kocalar ölmeyecek ölümsuz birakip gidemezler baskalarina asik olamazlar

Bana gore kadinin kadina bu bakis acisi eziklikten guclu kadinin durusunu kendine gururuna verdigi onemi ayakta kalma mucadelesini cekememezlikten hepsinden onemlisi basarmasini cekememezlikten
Okuyoruz her gece bir koyundan topladigi adami kocam ayol diyeni veya 3posta kemik kirilma asamasina gelene kadar dayak yiyip kocam diyeni calisip son kurusuna kadar onun eline sayip ailesine hizmet edip birde assagilanip ama cocuklarim babasizmi buyusun diyeni
Ustune cocuk yapani duzelir diye

Nerden cikacak bu kadar eziklik kompleks psikolojik sorun bosanmis kadinlardan tabiikiiii!sorsan zerre kadar o cesareti gosteremezler
Bekar biri olarak bu yorumu yapabiliyorsam demekki olay bakis acisiyla vicdanla alakali,Kadin olmakla alakali degil yada tamamen cehaletle alkalidir kim bilir

Uzulmeyin konu sahibi dunyanin civisi cikti siz birazda bosanmis oldugunuz icin farkindaliginiz daha yuksek

Artik kadini,erkegi evlisi bekari kalmadi bu isin
İnsanlar haysiyet seref yoksunu oldu ortamda malumunuz yani size bosandiniz diye asilan o mahlukat evli baska bir is arkadasinada yuruyordur emin olun
Ulke damacanaya hallenenlerin ulkesi

Sanırım çevreniz kötüymüş. Ben çok şükür hiç böyle birşey yaşamadım. Herkes bana evlenmeden önce ki halimle davranıyor.

Maalesef bizim ulkemizde boşanmis kadinlara baki
maalesef bizim ulkemizde boşanmis kadinlara karşi bakiş açisi oldukça cirkin kullanmaya hazir malzeme gibi goruyorlar..
Hele birde tek basina bir evde kaliyorsan sen seyret o zamn gor iti kopugu ..
Gercekten bizim memlekette cok cahil insanlar var akli uckurundan baska birseye calismayan serseri tipler sürüyle..

maalesef bizim ulkemizde boşanmis kadinlara karşi bakiş açisi oldukça cirkin kullanmaya hazir malzeme gibi goruyorlar..
Gercekten bizim memlekette cok cahil insanlar var akli uckurundan baska birseye calismayan serseri tipler sürüyle..

Gercekten bizim memlekette cok cahil insanlar var akli uckurundan baska birseye calismayan serseri tipler sürüyle..bu sebepten
Bana gore erkekten arkaş olmaz .ya eş
Olur ya da sevgili ötesi bana gore saçmalik

Gercekten bizim memlekette cok cahil insanlar var akli uckurundan baska birseye calismayan serseri tipler sürüyle..bu sebepten
Olur ya da sevgili ötesi bana gore saçmalik

erkeklerden arkadaş olmaz!!ya eş olur ya da sevgili ötesi bana gore saçmalik

Sanırım çevreniz kötüymüş. Ben çok şükür hiç böyle birşey yaşamadım. Herkes bana evlenmeden önce ki halimle davranıyor.
Calisiyor musun ?is yerin biliyor mu?Ben aile cevremden yasamadim sukur aile cevrem iyi o konuda .Isyerinden ve taliplerden gordum.

Kendinde hata arama
Erkekler çok kötü niyetli ve aç gözlüler
Bir tanesi aylarca peşimden kostu
Dısarıda bulustuk sonunda
İlk bulusma sonrası beni evine davet etti
Sıcak şarap hazırlayıp ikram edecekmıs
Gitmek istemedim ve sonrasında o da birdaha aramadı:)
İnşallah doğru insan zamanı gelince karsına cıkacaktır
Benim eşim de zamanında hızlı yasamıs
Ve hiç evlenmemiş biri ama biz sevgili olduktan snr yanlıs anlar ya da rencide olurum diye bana aylarca yaklasmadi.
Onu ilk zaman sevme sebebim hep buydu
Allah sana da nasip etsin cnm

Hayir can tabiki kizlarin kaderi annelrine çekmiyor.Bosuna dememisler kadin en buyuk düsmani yine kadindir diye.Kendileri butun kotuluklere marus kaliyor kocalari tarafinda ama cesaretleri olmadigi icin senin gibi ancak ahkam kesiyorlar.Esin neden ugrasiyor seninle olmus bitmis.Bence kimseyi takma isin var saglikta olsun güclu olduktan spnra hersey sana kolay gelir emin olun.

Çok mu güzelsin ya da farketmeden xok mu sıcak davranıyorsun. Çevremde bi dünya boşanan kadın var kimseden böyle bi şikayet duymadım. Bence insanları bu şekilde korkutmaman Lazım.bu yazıları okuyup bosanmakan korkan kadınlar var. Lütfen bu konuları arkadaş sohbetlerinde paylasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…