Boşanmış kadına avlanacak antilop muamelesi yapan erkekler

Canim namusu bacak arasinda arayanlar evlenip ayrilinca da namusu gitti nasilsa diye bakiyorlar pis zihniyetleriyle. Malesef ulkemizde bu erkeklerin sayisi cogunlukta. O yuzden adamligina cok cok guvenmedigin kimsenin selamini dahi alma. Ben olsam atarim eslerine hatta sikayet et rezil et israrla yazanlara. Susmamak lazim. Taciz bu ya. Bosandi diye kadina cinsellik sorma ne curet ugras valla esine ailesine et rezil buyuk ihtimal bosanmazlar ama baslari agrisin yeter.
Benim kocam yapmaz diyip
Birde konu sahibine sarmasinlar...
Olmayacak sey değil...

Etrafınız iğrenç pisliklerle dolu gerçekten üzüldüm sizin için.
Eşlerine göndermek de çok iyi fikir bu arada.
Paylaşın gitsin, rahatlarsınız.

Ben şunu anlayamıyorum açıkçası.
Günümüzde boşanmış kadın olması gerekmiyor evlilik öncesi cinsellik gayet yaygın çünkü..

Yani boşanmış kadın avı bekleyecek kadar darda kalmıyordur bu akbabalar eminim.

Kadınların boşanmış bayanları evlilikleri için tehlike olarak görmeleri de ayrı bir komedi.
Kendine evli adam aşkını reva bulan bir ton bekar kız var.
Hiç evlilik yapmamış pek çok çıtır çocuklu adamla aşka, evliliğe gayet cesurca yaklaşıyor.

Cidden şu zamanda nedir bu boşanmış kadın olayı anlayamıyorum..
Çok aptalca..
Evliyken de böyle erkeklere denk geldiğim oluyordu. Ama uzun zamandır tanıdığım, dürüst ve ahlaklı olduğunu düşündüğüm insanların yapması beni çok kızdırıyor. Evli erkek sevdası olan çok bekar kız var. Bu kızlar yüzünden boşanan çok erkek var. Evli olup kaçamak yaşamak isteyen kadınlar da var. Var da var. Ama bu düzende ben yokum... Ben bu tekere çomak sokarım...

Ben şimdi ne yapayım bu adama? Siz söyleyin.

IMG_7332.webp

Hicbisey yapmayin engelleyin gitsin bence.evet bosanmis olmak zor ama bosandim boyle yapiyorlar ders vereyim de gereksiz.muhatap olmayin baska mecralardan surdururse sikayet edersiniz..wnerjinize yazik dusunmeyim bu insanlari
Yo gerekli. Nasıl olsa başıma bi iş gelmiyor diyerek başkalarına da yaparlar.

Eki Görüntüle 2033028

Ay ben başlarım hakkına hukukuna ona haklı davranacağım diye kendi hakkımı yedirtmem. Atarım karısına mesajları, "Ne yapıyorsanız yapın kocanızı alın benim başımdan yoksa dava açarım uğraşır durursunuz" derim. Pislik şeref yoksunları, kendi karısına kızına yapsalar namus bekçisi kesilir.

Ay ben başlarım hakkına hukukuna ona haklı davranacağım diye kendi hakkımı yedirtmem. Atarım karısına mesajları, "Ne yapıyorsanız yapın kocanızı alın benim başımdan yoksa dava açarım uğraşır durursunuz" derim. Pislik şeref yoksunları, kendi karısına kızına yapsalar namus bekçisi kesilir.
Hikmet Benol ismi. Fake hesap. Bir roman karakteri. Psikolojik sorunları olan bir karakter ve gerçek hayatta kim acaba?

Hikmet Benol ismi. Fake hesap. Bir roman karakteri. Psikolojik sorunları olan bir karakter ve gerçek hayatta kim acaba?

Dava açılırsa Facebook gerçek IP adresini veriyor diye biliyorum. Savcılık izniyle falandı galiba. Ben olsam uğraşırdım, belki daha önceden size sarkan evli elemanlardan biri bu fake hesap.

Sizi takdir ettim güçlü durusunuz dan sayginliginizdan dolayı.önemsemeyip hatta egonuzu bile tatmin edebilirdiniz bu durumlardan.

Eki Görüntüle 2033028
Bosandigim icin boyle oluyor diyip canini sikma. Ne alakasi var facebooktan instagramden evli bekar her kadina bu msjlardan onlarca geliyor.
Herkes napiyorsa onu yap. Engelle gitsin. Beni bu durumda asil yaralayan yillardir taniyip bildiklerimin bana goz koymasi olurdu sanirim. Sosyal medya sapiklarini kaniksadik artik cunku.

Annem bile bunaltıyor. Akşam 7 de arayıp "bu saatte dışarda mısın hala? Sen boşanmış kadınsın. Laf söz olur." diyor. Ben nerde nasıl davranacağımı biliyorum zaten. Ama boşanmış olduğumu sürekli hatırlatmasına kızıyorum. Anne işte.

Neyse ki ben ailemde bunu yaşamadım en azından. Sevgilimin de hiçbir kısıtlama çabası olmadı.. o tür baskılar insanın kendine güvenini kırıyor en başta, çok yanlış ... en azından iyiliğimizi düşünenler buna dikkat etse keşke...

Sosyal medya kullanmıyorum. Boşanmakla alakası yok çok sıkılıyorum. Burdan ulaşan olmuyor.
Bunun dışında normal hayatımda her zaman sunu söylerim insan boşanınca bence daha seçici oluyor. Kendi adıma ciddennmutlu olacağıma inanmadığım hiç kimse için parmağımı bile kıpırdatmam.
Birde birisinin sizi rahatsız edeceğini hissetmişseniz baştan küçük gördüğünüzü belirtin. Örnek: arabanın motoru 1.2 mi? Az yaksın diye mi aldın? Ben 1.6 dan küçüğünü alacağıma yürümeyi tercih ediyorum. Yada sadece alnına bakın. Bir süre sonra hızursuz olur :) gibi gibi....

Back
X