Boşanmış kadına avlanacak antilop muamelesi yapan erkekler

Vayy be. Anlaşılan siz evlenirken çok ağlamış bunlar.
Ne fikir vereceğimi bilemiyorum zira sizin gibi bu kadar erkek tarafından arzulanan bı kadın olmadım hıc :-)

Valla arzulanmakla falan hiç alakası yok. Boşandığı için "Daha önceden cinsel hayatı varmış daha rahat benimle birlikte olur" gibi iğrenç bir mantık var. Şu durumdan zevk alan kadın çevresi tarafından fahişe olarak görülmekten de zevk alır. Rezalet bir durum, hiç arzulanıyorum diye ego tatmin edilecek bir şey değil.

Konu sahibi, bu kaderin acıklı cilvesi maalesef. Böyle pis insanlar evlenmemiş kadına da "Bu saatte niye sokaktaymış, o saatte orada ne işi varmış?" diyor. Bu tipler süngünüzü düşürmesin, hepimizin hayatında var bu tipler maalesef. Allah güzel ve karakterli insanlarla karşılaştırsın sizi dilerim. Sevgiler. :)

Canınızı sıkmayın lütfen. İnsanlıklarından utansınlar. İğreniyorum erkek milletinden. Bu kadar zavallılaşmalarından. Bu kadar çukursuz olmalarından.

Bu sefer de işin ucunda 'kişi huzurunu bozmak' suçu var. Hukuken seni rahatsız eden kişiyi savcılığa şikayet etmelisin, eşine değil. Bazılarını ettim zaten ama tabii eşlerinin haberi yoktur.

Beğenen üyelere ben de baktım ve üzüldüm. Ben de sıkça ılımlı yorumlarına denk geliyordum.
Hukuken senin iç huzurun olmuyor mu madem? Onlara gelince iç huzur sana gelince iç huzuru bozan kişi. Bu mudur yani?

Konu sahibi burada bile konudaki üçüncü yorum 'ay biz hic böyle çekici olmadık herhal' gibi sığ bir yorum ve beğenen kişi sayısına bakın, sonra devamında başka bir yorum 'benim çevremde de boşanmış insanlar var ama böyle olmuyor' yorumu ve direkt sizi suçluyor aslında ve beğenen sayısına bakın...

Yani ülkenin kadın profilinin bir kısmı bile bu zihniyetteyse erkeklerden çok fazla bir şey beklemeye gerek yok şaşırmamak lazım. o hanzolari da yetiştiren bu tip zihniyette ki kadınlar işte

Kadın olmak zor,evli boşanmış bekar hepsi zor.
Kaleminize saglik...
Tam da durum bu ulkemizde.

Ayrica begenen uyelerde yorumlarini begendiklerim vardi suan hayal kirikligi bende o kisiler.
Yazik !

Bu sefer de işin ucunda 'kişi huzurunu bozmak' suçu var. Hukuken seni rahatsız eden kişiyi savcılığa şikayet etmelisin, eşine değil. Bazılarını ettim zaten ama tabii eşlerinin haberi yoktur.

Beğenen üyelere ben de baktım ve üzüldüm. Ben de sıkça ılımlı yorumlarına denk geliyordum.
Hep tek taraflı oluyor bu adalet senin huzurunu niye göz ardı ediyorlar anlamıyorum..

Üstelik sen şikâyetçi oluyorsun dava açıyorsun bunların evine gitmiyor mu bu dava dilekçeleri??

Sen dogru egri cezasini bulur. Bu tur pislikler icin bekar olman, evli olman farketmiyor. Peygamber efendimiz de dul ve kendnden kac yas buyuk hanimla evlenmis. Bu bakis acisiyla bakanin kendi ayibi. Engelle ve karilarina da gonder en azindan bir ikisine. Iki kere dusunurler boylece.

Ne fikir vereceğimi bilemiyorum zira sizin gibi bu kadar erkek tarafından arzulanan bı kadın olmadım hıc :-)
Kara cahillik her yerde karşımıza çıkıyor. Bi nefes aldırın insana bir kadın bari yapmasın bunu ya. Ömür dediğin uzun bi gün bakmışsın sen de aynı zorlukları yaşıyorsun, o zaman anlarsın, yani anlarsın herhalde empati yeteneğin o kadar da kör değildir.

Ne alaka şimdi bekarken bile bir çok tacize uğruyoruz ki bizim toplumumuzda boşanmış kadınlara kötü gözle bakıyorlar..
Bana göre yanlış bişey..

Ozaman bende senin bu sözünün üzerine senin gibi küçümseyici bir yorum yapayım sana "Sen çirkin oluşundan ötürüdür kimsenin sana bakmaması" :-)

B Bones and Stones ben boşanmış olmamı bir felaket eksiklik kusur gibi gören biri değilim daha doğrusu ailem beni bu kafaya soktu yoksa bu hayal kırıklığını daha ağır yaşayabilirdim bilmiyorum. Ama ona rağmen sosyal ilişkilerimde içimde açık açık bir korku var, kadın olsun (gördük buradaki yorumları da) erkek olsun önce iyi bi gözlemleyip sonra duruma göre samimi oluyorum eskiye göre daha temkinliyim. Sen kendini bilsen bile karşındaki bilmiyor bazen. Eskiden bu kadar irdelemezdim insanları. Anlıyorum seni insan yoruluyor bazen, ben de zaman zaman aynı hissediyorum. Sonra normalde dönüyorum banane yahu kendimi biliyorum ben sağlam insanım herkes kendine baksın deyip geçiyorum. Zor yaw hagaten.

En iyisini yapmışsın. Bu kadınlar yüzünden bu hale gelmiş ortalık. Biricik kocalarına duymadıkları güveni başka kadınları suçlayarak buluyorlar. Umarım uzlaşmazsınız o kadınla da. ... yerine koyarken kolay , sonra "ay bana dava açtı ben öyle demek istememiştim" ha sktr ordan
Aynen oyle, burnunu iyice sürt B Bones and Stones
Ne kadar yaraladiklarini, incittiklerini göremeyecek kadar canavarlasmis bazilari..

B Bones and Stones ben boşanmış olmamı bir felaket eksiklik kusur gibi gören biri değilim daha doğrusu ailem beni bu kafaya soktu yoksa bu hayal kırıklığını daha ağır yaşayabilirdim bilmiyorum. Ama ona rağmen sosyal ilişkilerimde içimde açık açık bir korku var, kadın olsun (gördük buradaki yorumları da) erkek olsun önce iyi bi gözlemleyip sonra duruma göre samimi oluyorum eskiye göre daha temkinliyim. Sen kendini bilsen bile karşındaki bilmiyor bazen. Eskiden bu kadar irdelemezdim insanları. Anlıyorum seni insan yoruluyor bazen, ben de zaman zaman aynı hissediyorum. Sonra normalde dönüyorum banane yahu kendimi biliyorum ben sağlam insanım herkes kendine baksın deyip geçiyorum. Zor yaw hagaten.
Hic evlilik yapmamis olup kasi gozu ayri oynayanlar var, elin kocasina isve yapanlar var ama onlar bosanmis, kudurmus!, erkek delisi! olmadıkları icin hic lafi olmuyor.. Tertemiz, namusuna duskun bir boşanmış kadin birine bi soru sorsa, "aa şuna bak, pis dul, kancayi takacak adama".. Bu ne aci bi tablodur ya..
Yok mu bosanmis olup elin kocasina goz dikenler, elbet vardir ama bu onun "bosanmis" olmasindan kaynaklanmiyor, bilenler bilir, aciklama yapmayayim daha fazla..

Bunu yapan adamların eşlerine haber verince,"benim kocam yapmaz, karşı taraf aklına girmiştir" türevi zırvalarla sinir bozacağı yüksek ihtimal.İnanır inanmaz o karısının problemi.Ama bunların böyle gizli gizli her gördüğü kadına yıvşımalarının bi bedeli olmalı.Hiç değilse biraz başları ağrımalı.
Yani ne güzel kimse duymadan,sinsi sinsi bi kadını rahatsız edecek.Adam diye piyasada gezecek.
Böyleleri eşe dosta,karısına ifşa olmalı.Bu pisliklerin az da olsa rezil olmaları lazım ki,bu cesareti bir daha bulamasınlar.

Hep tek taraflı oluyor bu adalet senin huzurunu niye göz ardı ediyorlar anlamıyorum..

Üstelik sen şikâyetçi oluyorsun dava açıyorsun bunların evine gitmiyor mu bu dava dilekçeleri??
Savcılık aşamasında tebligat yapılmıyor. Arayıp ifadeye çağırıyorlar genelde. Davalar açılınca yer yerinden oynayacak muhtemelen. Eşleri de beni bulacak ve suçlayacaklardır kesin.

Savcılık aşamasında tebligat yapılmıyor. Arayıp ifadeye çağırıyorlar genelde. Davalar açılınca yer yerinden oynayacak muhtemelen. Eşleri de beni bulacak ve suçlayacaklardır kesin.
Tasmalarını gevşek bağlamasınlar o zaman.

Konu sahibi böyle pislikler her yerde var. Siz güçlü durdukça vazgeçeceklerdir. Eşlerine şikayet etmeyin; sizi suçlarlar ama hukuki yollardan hakkınızı arayın derim.

Maalesef böyle insanlar da yaşıyor aramızda. En iyisi her yerden engellemek ve bütün ilişkiyi kesmek.
Zamanla da dik duruşunuzun farkına varıp kolay av olmadığınızı anlarlar mutlaka.
Çünkü arayıp küfretmek bile onlar için bir geri dönüş bahanesidir.
Eşlerine göstermenin de bir yararı olacağını sanmıyorum. Bazı kadınlarda da boşanmış kadınlara karşı ön yargı var ne yazık ki. Sizi suçlayabilirler.

Etrafınız iğrenç pisliklerle dolu gerçekten üzüldüm sizin için.
Eşlerine göndermek de çok iyi fikir bu arada.
Paylaşın gitsin, rahatlarsınız.

Ben şunu anlayamıyorum açıkçası.
Günümüzde boşanmış kadın olması gerekmiyor evlilik öncesi cinsellik gayet yaygın çünkü..

Yani boşanmış kadın avı bekleyecek kadar darda kalmıyordur bu akbabalar eminim.

Kadınların boşanmış bayanları evlilikleri için tehlike olarak görmeleri de ayrı bir komedi.
Kendine evli adam aşkını reva bulan bir ton bekar kız var.
Hiç evlilik yapmamış pek çok çıtır çocuklu adamla aşka, evliliğe gayet cesurca yaklaşıyor.

Cidden şu zamanda nedir bu boşanmış kadın olayı anlayamıyorum..
Çok aptalca..

Back
X