Boşanmış kadına avlanacak antilop muamelesi yapan erkekler

Dün bir konu okudum burda, yazacaktım aklıma çok şey geldi ama sustum, konu sahibi pek anlayacak gibi durmuyordu zira. Boşanmamış ayrı yaşıyorlarmış ama bu arada flört etse hatta cinsellik yaşasa olurmuymus diye soruyordu. Demekki erkeklerde böyle saf kadınlarda var , kimi kandırırsak yanımıza kar kalır şeklinde yaklaşıyor, zaten çoğu usta yalancı, hergün neler okuyoruz burda. Boş atıp dolu tutmaya çalışıyorlar. B Bones and Stones sen boşvermeye çalış canım, onlar küçük zekalarıyla yaklaşıyorlar ama bilmiyorlar ki oltaya gelmeyecek senin gibi akıllı kadınlar da var

İsin geregi mecbur muhattap oliyorsun.Baska bir iste yapsaydin yine tek tuk çikiyor.Senin yapacagin ise is disinda kesinlikle konusmamamn
Bakarsin gevşiyorlar direk uzaklas yanlarindan.
Konuyla alakasi yok ama esinizle neden bosandiniz kac yillik evlilikti
7 yıl evli kaldım. 2 yıl önce boşandım. İnatlaşma yüzünden boşandık gibi oldu ama boşandık bitti sonuçta. Eski kocayla zaten ayrı uğraşıyorum. O ayrı bir dert. Diğer erkekler ayrı bir dert. Burda kendimi övmek için konu açtığımı düşünen ve dalga geçenler gibi hemcinslerim ayrı bir dert. Onlar beni çok yaralıyor. İşte böyleleri boşandım diye selamı kesiyor, çocuklarının doğumgününe beni çağırmıyor ya da " hemen evlenmelisin" diye laf sokuyorlar. Yaşamadan, bilmeden konuşmak çok kolay. Babam da çok erken ölmüştü. Annem dul kalınca ona da çektirmişlerdi. İşyerindeki müdür jestler yapmak istemiş, annemi sağa sola davet etmişti. Mahalle komşularımızdan bazılarının eşleri asılmıştı. Bir tanesi beni her gördüğünde annemi sorardı gevrek gevrek gülerek. Kızların kaderi annelerine mi çekiyor ne?

Tepkilerinizde ve kızgınlığınıza hak vermiyor değilim. İlk arkadaş felaket. Fakat bazı düşünceleriniz de sivri göründü.. Her daveti, ilgiyi bu hayvanoğluhayvanlar yüzünden yanlış anlamanız da mümkün. Sizi incitmişler... Ama ön yargılı yaklaşmayın ilerde lütfen. Herkes bir olmaz.

Son düzenleme:
Nasil bir ortamin varmis bacim senin? Etrafimda tonla bosanmis kadin var, hicbiri bu kadar tacize ugramiyor
Ortam diye bayanı üzmeyin lütfen. Ayrıca çalışan kariyeri olan bir bayan belli ki . Haliyle adamlar daha da manyak oluyor. Aklından bu kadın benden bir şey beklemez düşüncesi var pisliklerin. Bir de biz de hala aynı zihniyet namus bacak arasında namus mini etekte namus....
Çok acı çok

(konu sahibi yanlış anlamayın)

böyle yaklaşmalarının güzellikle alakası yok. şerefsiz bu erkekler.
Güzellikle ilgisi yok evet. Babam öldüğünde annem kilolu, bakımsız ve orta halli bir kadındı. Ona bile ne teklifler geldi. Ben çocuk aklımla farketmiyordum ama bir gece arkadaşıyla dertleşmesini duyunca anladım herşeyi. O gece büyüdüm ben.

7 yıl evli kaldım. 2 yıl önce boşandım. İnatlaşma yüzünden boşandık gibi oldu ama boşandık bitti sonuçta. Eski kocayla zaten ayrı uğraşıyorum. O ayrı bir dert. Diğer erkekler ayrı bir dert. Burda kendimi övmek için konu açtığımı düşünen ve dalga geçenler gibi hemcinslerim ayrı bir dert. Onlar beni çok yaralıyor. İşte böyleleri boşandım diye selamı kesiyor, çocuklarının doğumgününe beni çağırmıyor ya da " hemen evlenmelisin" diye laf sokuyorlar. Yaşamadan, bilmeden konuşmak çok kolay. Babam da çok erken ölmüştü. Annem dul kalınca ona da çektirmişlerdi. İşyerindeki müdür jestler yapmak istemiş, annemi sağa sola davet etmişti. Mahalle komşularımızdan bazılarının eşleri asılmıştı. Bir tanesi beni her gördüğünde annemi sorardı gevrek gevrek gülerek. Kızların kaderi annelerine mi çekiyor ne?
Canım keşke seni tanıyor olsam önce gelir tebrik ederdim güçlü olsudugun için. Neden ben deme sakın hele o garip yorumları yazan bayanları dinleme duyma. Öyle bayanların yetiştirdiği erkekler yapıyor bu sapikliklari. Kadın kadının en büyük duzmanı oluyor genelde .
Senin hatan yol aslaa. Sakın başkaları için yaşama. Güçlü kadınsın erkeklere bir mecburiyetinde yok ondan seni istiyorlar zaten. Dert olmaz kafası var pisliklerfe

Ben de bosandigimda aynı şeyleri yaşadım. Hele bir aksam uzaktan bir akraba iki çocuklu bir adam bana şarkılar yolladi. Gözlerin dudakların boynun öyle güzel böyle güzel diye yazdığında acaba hafif bir görüntüm mu var diye çok aglamistim.
Bir gün de üniversiteden kankam sonrası is arkadaşım olan evli arkadaşım proje çizerken birden sarılmaya kalktı.
Ve ne zaman sinirli olsam dul kadınsı n bazı ihtiyaçlarını gidermedigin için stresli sin lafları beni delirtiyor du.
En kötüsü çiftlerin ortamında dışlanma k.kadinlar boşanmış kadınları pek istemiyor. Cok arkadaşımla bosaninca onların tavırlarıyla uzaklasmistim.
Zor gercekten:(

Bones yapma güzel kadınsın, iş gereği de muhatap oluyorsun pek çok kişiyle mecburen. Sen güçlüsün başarılısın, bunları da aşmak zorundasın. Biliyorum söylemek kolay, ama doğrularından taviz vermeyeceksin, kendi bildiğin şekilde yaşamaya dik durmaya devam edeceksin, mecbursun buna , çocuğun için en azından. Akıllı kadınsın, zaten neyin ne olduğunu biliyorsun da bazen insan dışardan tekrar duymak istiyor .dışardaki pisliklere taviz verme, sen doğru ol boşver dünya hep yanlış dolu olsada
Taviz asla vermem. Ama eleye eleye nerdeyse elimde erkek müvekkil kalmadı. Yahu bu adamlarla 10 yıldır iş yapıyorum. Bir yanlışımı görmediler. Ne bu cesaret? Ne bu terbiyesizlik? Bazen ben mi yanlış yorumluyorum diyorum? Ama gecenin 2 sinde, alkollü arayıp bulunduğu yere çağıran adamı yanlış anladığımı sanmıyorum. Off ne bileyim. Darlandım yine.

Ben de bosandigimda aynı şeyleri yaşadım. Hele bir aksam uzaktan bir akraba iki çocuklu bir adam bana şarkılar yolladi. Gözlerin dudakların boynun öyle güzel böyle güzel diye yazdığında acaba hafif bir görüntüm mu var diye çok aglamistim.
Bir gün de üniversiteden kankam sonrası is arkadaşım olan evli arkadaşım proje çizerken birden sarılmaya kalktı.
Ve ne zaman sinirli olsam dul kadınsı n bazı ihtiyaçlarını gidermedigin için stresli sin lafları beni delirtiyor du.
En kötüsü çiftlerin ortamında dışlanma k.kadinlar boşanmış kadınları pek istemiyor. Cok arkadaşımla bosaninca onların tavırlarıyla uzaklasmistim.
Zor gercekten:KK43:
Hele bir iş görüşmesine gittim. Şirket müdürü " burda görüşmeyelim, X otelin terasında hem yemek yer, hem iş görüşürüz" dedi. İş görüşmesi için makamına gelen kadını otelin terasına çağırmak ne? İçelim sonra da aşağı odaya inelim demek bu. Koşarak kaçtım. Eve gelince ben de çok ağlamıştım.

Kadını da erkeği da ayrı ahlak yoksunu. İlk taşı atan, aşağılayan yine kadınlar. Onlar evli, çocukları var ya hiç başlarına gelmeyecek gibi düşünüyorlar. Erkekler zaten aç böyle şeylere...
Güçlülüğünü koru, kolay değil bu devirde boşanıp, çocukla bi hayat sürmek..
Görmesen, cevap vermesen ayrı dert; terslesen ayrı dert.. Allah yardımcın olsun.

Kadın olmak zor iş, güçlü ve ayakları üstünde duran bir kadın olmak da öyle. Ama bir şekilde başarıyoruz biz bunu; o karaktersiz ve dengesiz erkekler ise bunu anlayamıyor bir türlü; ben zamanında çevreme 'ben iyiyim, böyle çok mutluyum' mesajları yağdırdığım halde 'yok yok iyi değilsin, olamazsın, dulsun' laflarını duydum, sözde iyilik etme adı altında... hepsini hayatımdan çıkardım sonra, ama hepsini... ele ele bitirmek zor ama yapacak başka da birşey yok maalesef. Kimseyi eğitemeyiz bu saatten sonra.

Kadını da erkeği da ayrı ahlak yoksunu. İlk taşı atan, aşağılayan yine kadınlar. Onlar evli, çocukları var ya hiç başlarına gelmeyecek gibi düşünüyorlar. Erkekler zaten aç böyle şeylere...
Güçlülüğünü koru, kolay değil bu devirde boşanıp, çocukla bi hayat sürmek..
Görmesen, cevap vermesen ayrı dert; terslesen ayrı dert.. Allah yardımcın olsun.
Vallahi 2 yıldır terslemekten yoruldum, usandım. Yine çok takmıyordum da şimdi adli tatil, iş yok. Herkes ailecek tatilde. Çocuğum da 1 ay babasında kalacak mahkeme kararı gereği. Hassas bir dönemdeyim galiba.

Konu sahibi burada bile konudaki üçüncü yorum 'ay biz hic böyle çekici olmadık herhal' gibi sığ bir yorum ve beğenen kişi sayısına bakın, sonra devamında başka bir yorum 'benim çevremde de boşanmış insanlar var ama böyle olmuyor' yorumu ve direkt sizi suçluyor aslında ve beğenen sayısına bakın...

Yani ülkenin kadın profilinin bir kısmı bile bu zihniyetteyse erkeklerden çok fazla bir şey beklemeye gerek yok şaşırmamak lazım. o hanzolari da yetiştiren bu tip zihniyette ki kadınlar işte

Kadın olmak zor,evli boşanmış bekar hepsi zor.

Yemin ederim nerdeyse hepsini yaşadım, atandığım yerde okul müdürüm bile saçma sapan hareketler yaptı, o durumdan kurtulmak için evlenmekte acele ettim...

boşanmış kadını geceleri şehvetle yanıp tutuşan önüne gelenle sevişme potansiyeline sahip hafif kadın gb lanse ettikleri için, bazılarımız az bir derin nefes alamadan yeniden evlenmek zorunda hissediyor.

Çok şey demek istiyorum...
Gercekten bu psikoloji var, bosandiktan sonra cirkin muamelelere maruz kalmamak icin hemen yeniden evlenmek durumunda hissediyor insan kendini.. Kimi evleniyor kimi evlenmiyor, o ayri ama bu dusunce var genelde ne yazik ki.. Daha o duygusal çöküntüyü, sıkıntıları atlatamadan, baska baskilarla mucadele etmek zorunda kaliyorsun..

Kadın olmak zor iş, güçlü ve ayakları üstünde duran bir kadın olmak da öyle. Ama bir şekilde başarıyoruz biz bunu; o karaktersiz ve dengesiz erkekler ise bunu anlayamıyor bir türlü; ben zamanında çevreme 'ben iyiyim, böyle çok mutluyum' mesajları yağdırdığım halde 'yok yok iyi değilsin, olamazsın, dulsun' laflarını duydum, sözde iyilik etme adı altında... hepsini hayatımdan çıkardım sonra, ama hepsini... ele ele bitirmek zor ama yapacak başka da birşey yok maalesef. Kimseyi eğitemeyiz bu saatten sonra.
Annem bile bunaltıyor. Akşam 7 de arayıp "bu saatte dışarda mısın hala? Sen boşanmış kadınsın. Laf söz olur." diyor. Ben nerde nasıl davranacağımı biliyorum zaten. Ama boşanmış olduğumu sürekli hatırlatmasına kızıyorum. Anne işte.

Konu sahibi burada bile konudaki üçüncü yorum 'ay biz hic böyle çekici olmadık herhal' gibi sığ bir yorum ve beğenen kişi sayısına bakın, sonra devamında başka bir yorum 'benim çevremde de boşanmış insanlar var ama böyle olmuyor' yorumu ve direkt sizi suçluyor aslında ve beğenen sayısına bakın...

Yani ülkenin kadın profilinin bir kısmı bile bu zihniyetteyse erkeklerden çok fazla bir şey beklemeye gerek yok şaşırmamak lazım. o hanzolari da yetiştiren bu tip zihniyette ki kadınlar işte

Kadın olmak zor,evli boşanmış bekar hepsi zor.
"Dişi kuyruk sallamasa erkek pesinden gitmez" kafasi..

Back
X