Ne kadar arabesk bir kafanız var.ne güzel işte talep görüyorsunuz.evet güleryüz insanı çok daha çekici yapıyor, ve insanların sizden etkilenmesini kolaylaştiriyor.ben de bana sıcak davranan erkeklerden hoşlanıyorum ve şansımı denemek istiyorum.bunun kadın olmakla bile ilgisi yok.güler güz sinyal olarak algılanmayacaksa başka ne sinyal olarak algılanacak ki zaten?. O kadar şikayetçiyseniz çok güler yüzlü olmamak zor birşey değil. insanlar neye göre işi ilerletecek yani.genç kadınsın, teklif alman kadar doğal bir durum var mı ? dedikleriniz çok çağdışı ve geçerliliği kalmamış durumlar.saçma sapan şeylere inanmaktan vazgeçin.bir kişiden yaa hoşlanırsın ya da hoşlanmazsın.olay bu.ötesi yok.hem kadın için hem erkek için.hâlâ nasıl bu safsatalara inanan insanlar var aklım almıyor.Merhabalar. Boşanmış çocuksuz 28 yaşına doğru yol alan bir kadınım. Bir yıldan az evli kaldım. Bosanali da bir sene oluyor. Takıntılı bir insandan boşandım. Beni etrafımda küçük düşürmek rencide etmek için çok uğraştı. Ortalığa yaydı, beni tehdit etti. Takip etti kısaca zor bir dönem geçirdim. Şimdi yeni yeni hayatımı yoluna koyuyorum gibi.
Artık kendimi biraz serbest bıraktım ve etrafıma odaklandım. Sosyalleşme ye çalışıyorum. Çalışan bir kadınım. Sevdiğim sevildigim saygı duyuldugum bir ilişkim olsun isterim. Evlilik hemen düşünmem ama yanımda bir insan olsun ve güzel vakit geçirelim isterim. Genel olarak guleryuzlu konuşkan eğlenceli birisiyim. Uyumlu bir insanım. İş çevremde vs de hep söylerler bunu. Fakat şöyle bir durum var. Boşanmış kadınlara halen daha farklı bir imajla bakılıyor. Sorunluymus gibi ya da her yola gelir her istediğimi soylerim her istediğimi yapabilirim gibi. Erkeklerin kafasında bu ayrım hep var gibi. Çok üzülüyor bazen ağlıyorum. Neden düzgün birisiyle tanışamıyorum diye. Eski yaşadıklarımı yaşamaktan, yine hayal kırıklığına uğramaktan üzülmekten korkuyorum. Konuşkan ve güleryuzlü olmamı bile yanlış anlayanlar oldu. Nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım bilmiyorum. Hayatıma istediğim gibi birini alabilecek miyim bilmiyorum. Yerimde olsaydınız ne yapardınız? Ya da bana ne tavsiye edersiniz?
nasıl mutluysan hayatına öyle devam et başkaları için yaşamıyoruz . sevecek değerini bilecek biri illa karsına çıkar kimse boşanmak için evlenmiyor gayet doğal bır duurumMerhabalar. Boşanmış çocuksuz 28 yaşına doğru yol alan bir kadınım. Bir yıldan az evli kaldım. Bosanali da bir sene oluyor. Takıntılı bir insandan boşandım. Beni etrafımda küçük düşürmek rencide etmek için çok uğraştı. Ortalığa yaydı, beni tehdit etti. Takip etti kısaca zor bir dönem geçirdim. Şimdi yeni yeni hayatımı yoluna koyuyorum gibi.
Artık kendimi biraz serbest bıraktım ve etrafıma odaklandım. Sosyalleşme ye çalışıyorum. Çalışan bir kadınım. Sevdiğim sevildigim saygı duyuldugum bir ilişkim olsun isterim. Evlilik hemen düşünmem ama yanımda bir insan olsun ve güzel vakit geçirelim isterim. Genel olarak guleryuzlu konuşkan eğlenceli birisiyim. Uyumlu bir insanım. İş çevremde vs de hep söylerler bunu. Fakat şöyle bir durum var. Boşanmış kadınlara halen daha farklı bir imajla bakılıyor. Sorunluymus gibi ya da her yola gelir her istediğimi soylerim her istediğimi yapabilirim gibi. Erkeklerin kafasında bu ayrım hep var gibi. Çok üzülüyor bazen ağlıyorum. Neden düzgün birisiyle tanışamıyorum diye. Eski yaşadıklarımı yaşamaktan, yine hayal kırıklığına uğramaktan üzülmekten korkuyorum. Konuşkan ve güleryuzlü olmamı bile yanlış anlayanlar oldu. Nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım bilmiyorum. Hayatıma istediğim gibi birini alabilecek miyim bilmiyorum. Yerimde olsaydınız ne yapardınız? Ya da bana ne tavsiye edersiniz?
Kim bu ona buna kulp takan insanlar.biz başka dünyada mı yaşıyoruz anlamadim ki.kimsenin kimseyi yargıladığı eleştirdiği falan yok.kendi kendinzie gelin güvey mi oluyorsunz hala acaba ?bizim millet o yaştaki evlenmemiş kadına da bunda bir sorun var yoksa bu yaşa kadar evlenirdi olarak bakıyor. Yani her şekilde kadınlara bir kulp takılıyor. Siz şu an bu konuda biraz hassas olduğunuz için böyle hissediyosunuz bence.
Sen başka dünyada yaşıyorsun ferhansKim bu ona buna kulp takan insanlar.biz başka dünyada mı yaşıyoruz anlamadim ki.kimsenin kimseyi yargıladığı eleştirdiği falan yok.kendi kendinzie gelin güvey mi oluyorsunz hala acaba ?
Nasıl insanlarla muhattap oluyorsunuz anlamak mümkün değil.bir boşanma haberine şok olmak da ne biliyim.ben mi çok modern ve elit kişilere denk geliyorum anlamadim ki.sanki üyeler 1940 yılından bağlanıyorBoşanan arkadaşım büyük şehirde yaşadığı halde, çalıştığı ortamlarda asla bosandigini söylemedi. Bireysel olarak Duyanlar şok oldu o derece..
Yoo vandayım.teklif alıyorum.tabi ki alacağim.genç kadinim.bana teklif eden niye kötü niyetli olsun.o erkek ben kadinim.bana teklif etmeyecek de kediye köpeğe mi teklif edecek? Bunun meselesi mi olur, istemiyorsan biter gider.bu yani.derdiniz mi yok?Sen başka dünyada yaşıyorsun ferhansistanbul’da falan mısın. Hem seni eleştirseler sanki önemseyecek misin
Şok olma sebepleri, boşanmış olması değil. Bekar bilmeleri.Nasıl insanlarla muhattap oluyorsunuz anlamak mümkün değil.bir boşanma haberine şok olmak da ne biliyim.ben mi çok modern ve elit kişilere denk geliyorum anlamadim ki.sanki üyeler 1940 yılından bağlanıyor
Yaşı çok mu gençti ki?Boşanan arkadaşım büyük şehirde yaşadığı halde, çalıştığı ortamlarda asla bosandigini söylemedi. Bireysel olarak Duyanlar şok oldu o derece... Burda sallayan bı kısım insan toplumun ya
Şok olma sebepleri, boşanmış olması değil. Bekar bilmeleri.
Bosandiginda evet ama süreç uzundu. Yıllarca sürdü. Kendi yaşına yakın kardeşleri de olunca, bekar olmasını garip karşılamadı insanlar.. bireysel iletişim kurdukları insanlar, şaşırdı söylememiş olmasına. Kendi açısından çok haklı sebepleri vardıYaşı çok mu gençti ki?
28'de bazı insanlar okuldan yeni mezun oluyor. Çok geri bir yer değilse kimsenin hiç evlenmedi diye böyle diyeceğini sanmıyorum.bizim millet o yaştaki evlenmemiş kadına da bunda bir sorun var yoksa bu yaşa kadar evlenirdi olarak bakıyor. Yani her şekilde kadınlara bir kulp takılıyor. Siz şu an bu konuda biraz hassas olduğunuz için böyle hissediyosunuz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?