Boşanmış kadına bakış açısı farklılığı, nasıl davranmalıyım?

Yıllarca istanbulda yaşadım kim kime dum duma sizin anlattığınız gibi şeyler hiç olmazdı. Ama ıspartanın küçük bir ilçesinde yaşıyorum birkaç yıldır tam da anlattığınız gibi. İnsanların zihniyetini değiştiremezsiniz ama kulağınızı kapatıp yolunuza devam edebilirsin öyle olduğunda konuşacak lafları da tükenir zaten

Çoğu Eee neredeyse bütün kadınların durumu bu zaten.milyonlarcamız bu şekilde.kim hakettiği seviyede bir ilişki bulabiliyor.bazen ben de kafayı yiyecek gibi oluyorum.saatlerce ağlıyorum, isyan ediyorum.sonra eski tas eski hamam devam ediyorum.yapacak birşey yok ki.bomboş ömür tüketiyoruz işte.bir tek kadınların mı ilişki yaşamaya ihtiyacj var anlamıyorum ki.ee biz erkeklerle ilişki yaşayacağımıza göre.onların düşünce yapısının da bizim gibi olması gerekmez miydi ?.yaz geldi her taraf düğün dolu.kim kiminle nasıl tanışıyor da evleniyor hem aklım almıyor hem de deliriyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…