bosanmis mutsuz-umutsuz bir bayandim,(bir zamanlar...)

ekinelif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
336
18
118
Antalya
Sevgili kk uyeleri;

uzun bir aradan sonra guzel haberlerimi vermek icin yaziyorum sizlere.eski konularimdan hatirlarsaniz bundan tam 9 ay once bosanmis bosandiktan 1 ay sonra da isimden ayrilmistim.eski esim bosandiktan birkac ay sonra pisman olup benimle yeniden evlenmek istedigi zamanlarda da sizlerden fikir almak adina konu acmistim.o gunlerde sizlerin de yardimi ile donmeme karari aldim ve yoluma devam ettim.aylardir tek sorunum issizligimdi.cok zor ve sıkıntılı bir 9 ay gecirdim.
Ve nihayet bu ay ise basladim :) aslina bakarsaniz bu isi alacagima dair hic umudum yoktu.cunku sektore yabanciydim.ben turizmciydim basvurdugum sektor saglik sektoruydu :)
kotu gunlerim geride kaldi hamdolsun...simdi cok rahat ve iyi bir isim var...
iyi ki bosanmisim,iyi ki donmemisim geriye,iyi ki kendi yoluma devam etmisim guzel arkadaslarim...
Rabbim verdigimiz karalardan utandirmasin..!
zorda ve sıkıntıda olan tum arkadaslarimin duacisiyim bunu bilin...Allahim benim yuzume baktigi gibi tez zamanda da hepinizin yuzune gulsun,hayirli kapilar acsin insallah...
NOT:heyecandan yanlis veya devrik cumleler kurmus olabilirim kusura bakmayin lutfen :)

SevgiyLe kaLiniz...

böyle güçlü,kararlı,kendine güvenen ve ne istediğini bilen kadınlara bayılıyorum..

yeni işinde ve hayatında başarılar,tüm güzellikler seninle olsun :)

İşte ben böyle güçlü kadınları seviyorum :12:
Yolunuz daima açık olsun, yeni işiniz de hayırlı uğurlu olsun :10:

böyle güçlü,kararlı,kendine güvenen ve ne istediğini bilen kadınlara bayılıyorum..

yeni işinde ve hayatında başarılar,tüm güzellikler seninle olsun :)

kadesa tesekkur ederim canim :)
ilk birkac ayim cok fena gecti.aglama krizlerim,yersiz guluslerim oldu.
sonralari yavas yavas toparladim.10 yillik ehliyetim oldugu halde yillardir araba kullanmayan korkan;ben hirs yaptim ve tekrar araba kullanmayi ogrendim.baktim kendime bir ozguven gelmeye basladi :) isime de girdim ya simdi tam oldu :)))

tebrikler malesef her bayan sizin gibi güçlü ve kararlı olamıyor malesef
iş hayatınızda başarılar her karanlığın ardında mutlaka bir aydınlık vardır :34:

canım merhaba
çok sevindim gelmene tekrar...

yazdıklarını okuyunca ilk yazışmaya başladığımız zamanlar aklıma geldi......
çok sevindim iyi olmana. inan bana zamanla daha da iyi olcak herşey..

bu bir sınavdı yaşandı ve bitti.
iyi düşünelim iyi olsun inş herşey :16::16::16:

kadesa tesekkur ederim canim :)
ilk birkac ayim cok fena gecti.aglama krizlerim,yersiz guluslerim oldu.
sonralari yavas yavas toparladim.10 yillik ehliyetim oldugu halde yillardir araba kullanmayan korkan;ben hirs yaptim ve tekrar araba kullanmayi ogrendim.baktim kendime bir ozguven gelmeye basladi :) isime de girdim ya simdi tam oldu :)))

oh ne güzel,kendine gelmişsin be canım :) sen yazdıkça nasıl mutlu oluyorum anlatamam o pskolojiyi atlatıp herşeye yeniden başlaman çok güzel..ve daha da iyi olacak bence.

canım merhaba
çok sevindim gelmene tekrar...

yazdıklarını okuyunca ilk yazışmaya başladığımız zamanlar aklıma geldi......
çok sevindim iyi olmana. inan bana zamanla daha da iyi olcak herşey..

bu bir sınavdı yaşandı ve bitti.
iyi düşünelim iyi olsun inş herşey :16::16::16:

turkuaz ben seni,destegini hic unutamam hakkini odeyemem guzel arkadasim.
evet bu dunyadaki sinavlarimdan biri buydu ve ben o gunleri geride biraktim.hatirlamak bile istemiyorum artik.
hersey guzel olacak Allah'in izniyle...

turkuaz ben seni,destegini hic unutamam hakkini odeyemem guzel arkadasim.
evet bu dunyadaki sinavlarimdan biri buydu ve ben o gunleri geride biraktim.hatirlamak bile istemiyorum artik.
hersey guzel olacak Allah'in izniyle...

canım arkadaşım o nedemek öyle. bende o yollardan geçtim seni çokkk iyi anlıyorum.

Rabbim inş bundan sonra hep hayırlarla hayırlı insanlar ile karşılatırsın cümlemizi.
ben şuna çok inanıyorum; Rabbim olayları yani yyaşadıklarımızı o kadar iyi ölçüp biçip ayarlamış ki insan şöyle bir hayatına yaşadıklarına bakınca şaşırıyor.

bazı olaylar bizim güçlenmemizi, sabırlı olmamızı, anlayışlı olmamızı, sakin olmayı öğrenmemizi vs öğretiyor. önemli olan artık umutla aynı ataları tekrarlamadan önümüze bakıp, hayırlısı için Rabbim' e el açıp dua etmek. aldığımız her nefes için sağlıklı olduğumuz için vs hamd ve şükretmek gerekiyor.

oh ne güzel,kendine gelmişsin be canım :) sen yazdıkça nasıl mutlu oluyorum anlatamam o pskolojiyi atlatıp herşeye yeniden başlaman çok güzel..ve daha da iyi olacak bence.

kadesa inan bende cocuklar gibi mutluyum bir o kadar da heyecanliyim canim :)
Daim olsun insallah...

canım arkadaşım o nedemek öyle. bende o yollardan geçtim seni çokkk iyi anlıyorum.

Rabbim inş bundan sonra hep hayırlarla hayırlı insanlar ile karşılatırsın cümlemizi.
ben şuna çok inanıyorum; Rabbim olayları yani yyaşadıklarımızı o kadar iyi ölçüp biçip ayarlamış ki insan şöyle bir hayatına yaşadıklarına bakınca şaşırıyor.

bazı olaylar bizim güçlenmemizi, sabırlı olmamızı, anlayışlı olmamızı, sakin olmayı öğrenmemizi vs öğretiyor. önemli olan artık umutla aynı ataları tekrarlamadan önümüze bakıp, hayırlısı için Rabbim' e el açıp dua etmek. aldığımız her nefes için sağlıklı olduğumuz için vs hamd ve şükretmek gerekiyor.

biliyorsun o gunlerde maneviyata daha da cok yoneldim canim.
binlerce hamdolsun bugunume...
darisi diger zorda olan kardeslerimin basina...

ben de çok zor günler geçiriyorum, beklediğim gelişmeler var. dilerim o gelişmeler olur da ben de buradan aktarırım en kısa sürede. moral verdiniz bana da...

Ne mutlu size güçlü olmak böyle bir şey işte...

Allahım yolunuza ışıklar saçsın inş...

Back
X