Boşanmış olmak :(

Kaderinbenimlderdine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2017
482
74
13
34
Merhaba arkadaşlar benim başımdan kötü bir evlilik gecti herkesin başına gelebilir ama ben cok üzüldüm o kişiyi cok sevmiştim o da beni sevdi zannettim ama sevmemiş ailesinin yanına gidince değişti ve bana verdiği sözlerde durmadı normalde ayrı evde yaşayacaktık konuştuğumuz da yaşıyordu kda ama ailesi beni istemedi kendi bulduk ları biriyle evlendirme k istemişler bazı farklılıklar vardı ailesini n yanına gidince burda yaşıcaksın dedi ailesi cok kalabalık ve aynı evde cok kişi ve bana şiddet uyguladı haklıolduğum halde şiddet uyguladı yine de Özür diledi m ailesi beni suçladı o kadar üzüldüm ki hiç mutlu olamadım şu hayatta bir de cevre baskısı hatta ailem bile sığıntı gibi hissediyorum ; ((( çok korkuyorum geleceğim için hayatım hep böyle mi Olacak diye

Çalışmıyorsanız bi işe girin, onlar koloni halinde yaşamaya devam etsinler.
Ayrıca şiddet görüp özür dilemek nedir? Azcik dik durmalısınız.

Ne demek ne zaman Darda kalırsanız açın konu ben güzel yorum yaparım.Allah yüreğinize ferahlık versin.
Cok tesekkur ederim :) içim cok dolu daha cok konu açarım inşallah nasip olursa size bir şey sormak istiyorum konuyla ilgili değil ama bir insan a karşı cok dikkatli olmak ne demek kimse ye açık vermemek

Öncelikle hayatınızın kötü bölümlerini atlattığınız için tebrik ediyor geri kalan iyi bölümlerde başarılar diliyorum korkmayın, önünüz düzlük. Kendinize yepyeni bir hayat kurabilirsiniz. Yeter ki isteyin, inanın, çalışın. Başaracaksınız :)

Cok tesekkur ederim :) içim cok dolu daha cok konu açarım inşallah nasip olursa size bir şey sormak istiyorum konuyla ilgili değil ama bir insan a karşı cok dikkatli olmak ne demek kimse ye açık vermemek
Tam adamına sordun ha,valla bilmiyom zira herkes benim bütün sirlarimi bilir ama şöyle herhalde diye aciklayacaktim yok valla hiç bilmiyomusum noldu ki

Çoğu insanın yapmakta zorlandığı bişeyi yapmışsın. Üzülme. Şöyle düşün o evde kalsan daha mı mutlu olucaktın? Önünde kocaman bi hayat var bundan sonra daha iyi seçimler yaparak mutlu olabilirsin. Bunu sana verilmiş ikinci bir şans olarak düşün. Unutma canım beterin beteri var. Her şey gönlünce olsun

Tam adamına sordun ha,valla bilmiyom zira herkes benim bütün sirlarimi bilir ama şöyle herhalde diye aciklayacaktim yok valla hiç bilmiyomusum noldu ki
Aynen benim de bilir ondan çok zarar ya hani derler ya öyle bir ine karşı dikkat li oy falan diye ondan dedim

Ne kadar güzel yazmışsınız gercekten cok doğru buna şükür ama yine de üzülüyorum

Ne kadar güzel yazmışsınız gercekten cok doğru buna şükür ama yine de üzülüyorum
♥♥♥
Amin inşallah hepimizin sizin de ♥♥♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…