Boşanmış olmak :(

Ailenin yanında sığıntı olduğunu düşünüp önüne gelen ilk kişiye kurtuluş olarak bakma yani..
Kariyer,eğitim,kişisel gelişim adına hedefler belirle hayat akışını değiştir.. Sonrası gelir zaten..
Önce kendi ayakların üstünde durma vakti

Anladım cok tesekkur ederim :) ♡

Insan sevgilisinden ayrılınca bile uzun süre atlatamaybiliyor,zor bir durum.Biraz zaman alacaktır ama insan herşeye alışıyor gerçekten.Böyle şeylerde güvendiğin kişilerle dertleşmek çok iyi geliyo.Bir süre evli mutlu çiftlerden uzak dur,fotoğraflara bakma,duygusal müzikler dinleme,konuşmalarında konusunu pek açmamaya çalış,anıları düşünmemeye çalış ve zamanını Doldur.Düşünmeye vakit Bırakma.Ailenin yanında sığıntı gibi de hissetme,onlar her zaman ailen,iyi ki varlar.Bolca dua et Allah gönlüne ferahlık versin.Bugünler geçecek.o kişiyle kısmette o kadarmış demekki evliliğin ,önünde kim bilir daha neler var Yaşanacak.Bazen kaderci olmak Lazım

Şöyle oluyor biraz unutuyorum ama birileri bu cevre hatırlatıyor; ((

Öncelikle gelmiş geçmiş olsun, umarım hayatınızın geri kalanında bu kötü anıların yerini mutluluk ve umut dolu hikayeler alır.
Kötü evlilik tecrübesi yaşayan ilk insan siz değilsiniz, son da olmayacaksınız. Günümüzde hala kendine güvenemediği, kocasından bağımsız bir hayat düşünemediği, benliğini tamamlayamadığı için sizin şartlarınızda hatta cok daha kötü şartlarda evliliğini sürdürmeye devam eden, sürdürmek için caba gösteren birçok kadın var maalesef.
Siz güçlü, kendinin farkında bir kadınsınız ki size gösterilen muameleye boyun eğmemişsiniz. Hemcinsim olarak gurur duydum sizinle eminim hak ettiğiniz güzel günler oldukça yakında :)

Inşallah cok tesekkur ederim bekliyorum inşallah:) ♥♥♥

Şöyle oluyor biraz unutuyorum ama birileri bu cevre hatırlatıyor; ((
Bilirim.Bana da eski nişsnlımı unutturmuyorlardı."Evlrnmiş mi Evlrnmiş mi bak bir faceden hadi bak!" Örnekler çoğaltılabilir.soru soranları,hatırlatanları sustur,ya da annen sustursun. Geçmiş olsun atlatacaksın inş

Inşallah cok tesekkur ederim güzel yorumunuz için bazıları susmaktan anlamıyor ama Yaradan görüyor

çok korkuyorum geleceğim için hayatım hep böyle mi Olacak diye
Geleceğinizin nasıl olacağı tamamen sizin elinizde.
Kendi ayaklarınızın üstüne sağlam basın.
Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama çalışmıyorsanız bir iş bulun.
Böylece hem ekonomik özgürlüğünüz olur,hem çevre edinirsiniz, hem de kendinize olan güveniniz artar.
Hangi acı sonsuza kadar sürüp gidiyor ki,her şey düzelir merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…