Boşanmış olmak...

Hissiz123

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2016
11
12
8
Merhaba hanımlar :) 4 yıl önce boşandım şuan ailemle birlikte yaşıyorum.Allah'a şükür hem maddi anlamda hemde manevi anlamda ailem yanımda hiç bir sıkıntım yok.Ama eksik hissediyorum...Daha önce evlilikte hayal kırıklığı yaşadığım için ayrıldıktan sonra evlenmeyi düşünmedim ama son bir kaç aydır acaba yeni bir yuva kursam hayatım da birisi olsa vs. diye düşünmeye başladım.. Ama hayatıma kimseyi alamıyorum..Kimseye güvenmiyorum, sanki karşıma çıkan kişiler benim boşanmış olmamdan faydalanmak isteyecek , benimle ileriye dönük ciddi anlamda ilişki kurmak istemeyecekmiş gibi hissediyorum..Evlenirsem yine aynı şeyleri yaşayıp mutsuz olmaktan korkuyorum.Daha önce boşanmış olup ikinci evliliğinde mutlu olan hanımların tavsiyelerine ihtiyacım var galiba.Siz nasıl üstesinden geldiniz ? Fikirlerinize ihtiyacım var..

Eger hayatiniza yeni birini almayi düşünmeye basladiysaniz iyilesmeye baslamissiniz demek ki.. :)
Kalbiniza sifa olacak biri nasip olur inşallah..
Korkular elbette duyuluyor ilk evlilikte de korkuyor insan. Çünkü insanlar cok degisti güven duymakta zorlaniyoruz hepimiz. boşanmış olmanizdan faydalanma niyeti olan insan (karsilikli istek/düşünce olmadiktan sonra )zaten yanlis bir insan oldugu icin elemeniz bir tık daha kolaylaşıyor isiniz aslinda.

- kuzenim bosanmisti, hic evlenmemis bir beyle evlendi. su an bir cocuklari var ve cok mutlu huzurlular.

İnsanlar çok kötü ben bile hiç evlenmemiş olmama rağmen birine güvenip nasıl aynı çatının altına girerim diye düşünüyorum...
İnsanlar güven bırakmadı..

Haha sanki ben yazmisim konuyu :) ben de 4 yil once bosandm 2 aylik berbat bi evlilik yasadim. adam erkek bile degildi. ailemleyim 4 yildir.

Evet insanlara guvenmek kolay olmadi ama hep sinirlarmi bastan cizdm. evlenip ayrildigmi en basinda soyledim gorustgm kisilere ki yalan soylems olmayayim diye. ama niyetleri sadece ciddiyse goruseblcegmi belirttm ve ilk hafta ailemle tanistrdm. aile icinde tanidim. gorusmeye kiz kardesimle gitim. yalnz da gitsem taviz vermedm. bu 4 yilda elimi bile tutabilen olmadi yani.

Yararlanmaya calisan da oldu. cocukluk arkadasm yan gozle bakti. evine cagirdi film izlemeye. sadece sarilcaz dedi. niye sorunun mu var diye alay etmeyi de ihmal etmedim evine gitmedim diye kanserim bile dedi beni elde edemedi. nasil biri oldugumu da bildigi halde curet etti. ona namusumu bekarken kizim diye korumadigimi belirttim. simdi de evlendim ayrildim diye salamayacagimi belirttim.

Ah kimseye guvenemicek miyim daha da evlenmek istemiyorum biri karsima ciksin beni koparip alsn yoksa istemiyorum dedigm anda karsima nisanlim cikti.

Hic evlenmemis. her halti yedim benim icin evlenip ayrilmanin bi onemi yok dedi ve hayatima giris o giris.

Ailesini beni hic yormadan ikna etti zaten anlayissiz insanlar degiller. nisanlim da cok iyi bi cocuk. daha once niye karsima cikmadi diye uzuluyorum bazen ama. ona da dedim o kotu evliligi yasamasaydim senin kiymetini bilmezdm dedim.

Artk beni kimse bekar ogluna layik gormuyo diye uzulurken simdi el ustunde tutuluyorum masallah. nisanlm da cok deger veriyo. ha tek kotu yonu sorumsuzuz simdi ise girdi calisiyo. ayaklari yara bere icinde oyle de zor bi iste calisiyo. ama eli mahkum artik.

Istersen hayatmdan cikablrsn diyorum hani calismak agir geliyosa filan. gitmiyo da

Bunlar benim icin hep hayaldi. karsima oyle biri cikmaz derken Allahima bin sukur cikip butun yaralarimi iyilestirdi.

Ben basta uzulurdm hani ben evlendm ayrildm senle yapamam derdm. kendine bunu sakin yapma derdi. cok gozyaslarimi silmisligi var.

Velhasili elhamdulillah. 4 yil onceki zevata sesleniyorum. hassssssektör :))) 4 yil onceki kaynana. hani bana taktigin uc bes bilezigi almak icin depar atiyodunuz da ben onlari aldim zene goturdum hahahahahah

Bende 2 ay evli kaldım, hatta 1 ay aynı evde yaşadık onun dışında ayrıydık hep.Sizin adınıza çok sevindim , nişanlınız boşanmış olmanızı sorun etmemiş bu güzel ama bu konuda ailesini ikna etmesi çok daha güzel :) Çünkü benim görüştüğüm kişi ailem seni istemezse devam edemeyiz demişti bende madem öyle ayrılalım dedim , şuan başkasıyla nişanlı Ailenin ne düşündüğü de önemli gerçekten, siz bu konuda şanslısınız.Allah mutluluğunuzu daim etsin..

Amin Allah im sizi daha mutlu etsin. benim de basima geldi aynisi. bosaninca uni.de beni terk eden buyuk bi ask besledgm cocuk karsima cikmisti. evlencez ailemi ikna etcem demisti. ben istemezler dedikce isterler dedi. bana mobilya bile sectirmisti zorla. sonra ailesi istemeyince vazgecti benden. altina cektikleri araba ev daha tatli geldi. benle evlenseydi vermiceklerdi hicbisey. bi arabaya eve beni satti. meslegi de vardi alirdik herseyimizi.

Simdi evlendi cocugu bile var.

Tam evlilign travmasini atlatamamisken bi de o travmayi yemistm ben. sonra ayaga kalkmayi ogrendim.

Oyle ki daha nisanlanmamisti gelip bidaha baslamak istemisti ama ben vurdm tekmeyi o kadar severken. cunku yine ailesini sececekti.

Sonra gorecegm yerlere gozume soka soka evliyim mutluyum tarzi seyler yaziyodu hepsini gormezden geldm sökup attm hayatmdan.

Sizi cok iyi anliyorum o yuzden. hiiiiic kendinizi kotu hissetmeyin sakin. bunlarla evlenseydik de aileleri icin ezerlerdi. boylelerine ailelerine birakmak lazim.
Ben her sey bitti dedgm anda her sey basladi.

Hep pozitif olun. karsiniza hakettgnz biri ciktignda gecmis toz olup ucar

[QUOTEt, post: 49142536, member: 415325"]Cinsel isteksizlgi vardi ve beni surekli reddediyodu. basim agriyo diyodu. giyin de anneme gidelm annemi ozledm deyip reddediyodu [/QUOTE]
Belki muayyen gunundedir

her insan biriyle hayat yoluna cikarken bu yolun butun engebelliler icerisinde dahi ilelebet var olmasini arzu eder.
kimi insanlar ne yazik ki yolda kalir.
ben de zamaninda yolda kalmis biriyim.
tekrardan devam karari aldigimda onume omur boyu guvenle sirtimi yaslayabilecegim biri cikti.
hicbir gun gecmiste birine daha guvenmis olmami sorun etmedi, elimi onumuzdekinin bizim yolumuz oldugunu vurgulayarak tuttu; bir yolu devralmis gibi yuze vurarak degil.
boyle insanlar var.
hayriniza olan yollarda, hayriniza olan kisilerle menzile varmaniz temennisiyle...

Sizin adınıza çok sevindim :) İyi dilekleriniz için teşekkürler..

Zaten olmadığı için şükrediyorum , nişanlısını tanıma dönemindeyken bana mesaj attı ama bende sizin gibi yüz vermedim çünkü nişanlanmaya karar verdiği zaman bana mesaj atıyorsa benimle birlikteyken de başkalarına mesaj atardı büyük ihtimalle :) İnşallah , Allah hayırlısını nasip etsin..

Ya kızlar ne var boşanmış olmanızda. Boşanmak çocuklu bayanlar için zordur. Çocuk yoksa kendinizi hiç kasmayın. Tabiki kötü niyetlilere karşı kendinizi koruyun ama boşanmak çocuklar ve çocuklu bayanlar için zor. Tekrar evlenseniz bile çocuklarınızın babası ile davamlı görüşmek zorundasınız.

katiliyorum, cocuk yoksa evlilik de hic olmamis sayılıp herseye sıfırdan başlanabilir.

Kötü niyetli insanlar için çocuk olup olmaması fark etmiyor inanın.İnsanlar o kadar ön yargılı ve acımasız ki...Ama tabiki çocuklu olan bayanlar için ekstra zor , Allah yardımcıları olsun..

Kötü niyetli insanlar için çocuk olup olmaması fark etmiyor inanın.İnsanlar o kadar ön yargılı ve acımasız ki...Ama tabiki çocuklu olan bayanlar için ekstra zor , Allah yardımcıları olsun..

Kötü niyetli insanlar için bekar olmanızda bir şey farkettirmez. O yüzden hiç evlenmenizi kafanıza takmayın. Çocuklu bayanlar için ise şundan zor. Hem kendini hemde çocuklarını düşünmek zorunda. İki kere sorumluluk alacak. 1 yerine 4 düşünecek ki çocukları zarar görmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…