Derkenadam erkek bile degildi.
Derken
Bende 2 ay evli kaldım, hatta 1 ay aynı evde yaşadık onun dışında ayrıydık hep.Sizin adınıza çok sevindim , nişanlınız boşanmış olmanızı sorun etmemiş bu güzel ama bu konuda ailesini ikna etmesi çok daha güzel :) Çünkü benim görüştüğüm kişi ailem seni istemezse devam edemeyiz demişti bende madem öyle ayrılalım dedim , şuan başkasıyla nişanlı Ailenin ne düşündüğü de önemli gerçekten, siz bu konuda şanslısınız.Allah mutluluğunuzu daim etsin..
Merhaba hanımlar :) 4 yıl önce boşandım şuan ailemle birlikte yaşıyorum.Allah'a şükür hem maddi anlamda hemde manevi anlamda ailem yanımda hiç bir sıkıntım yok.Ama eksik hissediyorum...Daha önce evlilikte hayal kırıklığı yaşadığım için ayrıldıktan sonra evlenmeyi düşünmedim ama son bir kaç aydır acaba yeni bir yuva kursam hayatım da birisi olsa vs. diye düşünmeye başladım.. Ama hayatıma kimseyi alamıyorum..Kimseye güvenmiyorum, sanki karşıma çıkan kişiler benim boşanmış olmamdan faydalanmak isteyecek , benimle ileriye dönük ciddi anlamda ilişki kurmak istemeyecekmiş gibi hissediyorum..Evlenirsem yine aynı şeyleri yaşayıp mutsuz olmaktan korkuyorum.Daha önce boşanmış olup ikinci evliliğinde mutlu olan hanımların tavsiyelerine ihtiyacım var galiba.Siz nasıl üstesinden geldiniz ? Fikirlerinize ihtiyacım var..
Belki muayyen gunundedir[/QUOTE][QUOTEt, post: 49142536, member: 415325"]Cinsel isteksizlgi vardi ve beni surekli reddediyodu. basim agriyo diyodu. giyin de anneme gidelm annemi ozledm deyip reddediyodu
saft .!.:Belki muayyen gunundedir
Sizin adınıza çok sevindim :) İyi dilekleriniz için teşekkürler..her insan biriyle hayat yoluna cikarken bu yolun butun engebelliler icerisinde dahi ilelebet var olmasini arzu eder.
kimi insanlar ne yazik ki yolda kalir.
ben de zamaninda yolda kalmis biriyim.
tekrardan devam karari aldigimda onume omur boyu guvenle sirtimi yaslayabilecegim biri cikti.
hicbir gun gecmiste birine daha guvenmis olmami sorun etmedi, elimi onumuzdekinin bizim yolumuz oldugunu vurgulayarak tuttu; bir yolu devralmis gibi yuze vurarak degil.
boyle insanlar var.
hayriniza olan yollarda, hayriniza olan kisilerle menzile varmaniz temennisiyle...
Cinsel isteksizlgi vardi ve beni surekli reddediyodu. basim agriyo diyodu. giyin de anneme gidelm annemi ozledm deyip reddediyodu
Zaten olmadığı için şükrediyorum , nişanlısını tanıma dönemindeyken bana mesaj attı ama bende sizin gibi yüz vermedim çünkü nişanlanmaya karar verdiği zaman bana mesaj atıyorsa benimle birlikteyken de başkalarına mesaj atardı büyük ihtimalle :) İnşallah , Allah hayırlısını nasip etsin..Amin Allah im sizi daha mutlu etsin. benim de basima geldi aynisi. bosaninca uni.de beni terk eden buyuk bi ask besledgm cocuk karsima cikmisti. evlencez ailemi ikna etcem demisti. ben istemezler dedikce isterler dedi. bana mobilya bile sectirmisti zorla. sonra ailesi istemeyince vazgecti benden. altina cektikleri araba ev daha tatli geldi. benle evlenseydi vermiceklerdi hicbisey. bi arabaya eve beni satti. meslegi de vardi alirdik herseyimizi.
Simdi evlendi cocugu bile var.
Tam evlilign travmasini atlatamamisken bi de o travmayi yemistm ben. sonra ayaga kalkmayi ogrendim.
Oyle ki daha nisanlanmamisti gelip bidaha baslamak istemisti ama ben vurdm tekmeyi o kadar severken. cunku yine ailesini sececekti.
Sonra gorecegm yerlere gozume soka soka evliyim mutluyum tarzi seyler yaziyodu hepsini gormezden geldm sökup attm hayatmdan.
Sizi cok iyi anliyorum o yuzden. hiiiiic kendinizi kotu hissetmeyin sakin. bunlarla evlenseydik de aileleri icin ezerlerdi. boylelerine ailelerine birakmak lazim.
Ben her sey bitti dedgm anda her sey basladi.
Hep pozitif olun. karsiniza hakettgnz biri ciktignda gecmis toz olup ucar
katiliyorum, cocuk yoksa evlilik de hic olmamis sayılıp herseye sıfırdan başlanabilir.Ya kızlar ne var boşanmış olmanızda. Boşanmak çocuklu bayanlar için zordur. Çocuk yoksa kendinizi hiç kasmayın. Tabiki kötü niyetlilere karşı kendinizi koruyun ama boşanmak çocuklar ve çocuklu bayanlar için zor. Tekrar evlenseniz bile çocuklarınızın babası ile davamlı görüşmek zorundasınız.
Kötü niyetli insanlar için çocuk olup olmaması fark etmiyor inanın.İnsanlar o kadar ön yargılı ve acımasız ki...Ama tabiki çocuklu olan bayanlar için ekstra zor , Allah yardımcıları olsun..Ya kızlar ne var boşanmış olmanızda. Boşanmak çocuklu bayanlar için zordur. Çocuk yoksa kendinizi hiç kasmayın. Tabiki kötü niyetlilere karşı kendinizi koruyun ama boşanmak çocuklar ve çocuklu bayanlar için zor. Tekrar evlenseniz bile çocuklarınızın babası ile davamlı görüşmek zorundasınız.
Kötü niyetli insanlar için çocuk olup olmaması fark etmiyor inanın.İnsanlar o kadar ön yargılı ve acımasız ki...Ama tabiki çocuklu olan bayanlar için ekstra zor , Allah yardımcıları olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?