Boşanmış ve boşanmakta olan arkadaşlar?

lifegoeson_

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
702
344
23
33
Mrblar kzlar bosanmakta olan ya da boşanmş arkadaşlar bu psikolojiden çıkmak için neler yapyosnz acaba?hayat suan nasıl geciyo kendinizi nasil motive ediyosunuz ?deneyimlerinizi ve fikirlerinizi paylaşabilirmsnz.

Çocuk var mı? Birde boşanmanın şiddetine göre değişir. Eğer yüz göz olunmuş ise bence sorun olmaz ancak çocuk meselesi biraz zor.

Ocak 15 de bir yil oldu benim. Bosandigim icin bir kere pisman olmadim ancak yanlizlik xok uzuyor beni haketmedigim seyelri yasadigimi dusunuyorum ve kabul edemiyorum. Onun disinda bir evladim var onunla buyumeye calisiyorum. Mutlu degilim ama evliyken ki gibi mutsuz de degilim.

Ocak 15 de bir yil oldu benim. Bosandigim icin bir kere pisman olmadim ancak yanlizlik xok uzuyor beni haketmedigim seyelri yasadigimi dusunuyorum ve kabul edemiyorum. Onun disinda bir evladim var onunla buyumeye calisiyorum. Mutlu degilim ama evliyken ki gibi mutsuz de degilim.
Benm çocuğum yok aynı seyleri bende çok sölüyorum kendimi yıpratıyorum ama olan oldu. .

Benm çocuğum yok aynı seyleri bende çok sölüyorum kendimi yıpratıyorum ama olan oldu. .
Cocugu maddi yuk olarak gormuyorum ama bir uzulecekken cocugin oldugu icin iki kere uzuluyorsin hatta belki de on kere. Sen kendine uzulme cocugunda yokmus sevin. Yeniden bir duzen kurmak senin icin daha kolay. Bosanamka kotu birsey degil nasil evleniyorsak oyle de bosanabiliriz. Rabbin iyilerini cikarsin karsina. Hala hic birsey icin gec degil

Ben 3 yil once ayrildim.1 yil once dava,3 ay once tamamen bitti. Bir cocugum var,benimle.Cok agir seyler yasadim evliligimde.Disari cikiyorum,oglumla geziyoruz vs.Kendimle bas basa kaldigimda uyuyamiyorum,deliriyorum,cildiriyorum.Uykumdan sicrayarak uyaniyorum. Bir cok seyi gorupte iyi niyetle gormezden gelmisim.Toparlanamadim Bende merakla cevaplari bekliyorum.

Bende geziyorim tozuyorum calisiyorun ama gece olunca dediginiz gibi uyuyamiyorum kabuk edemiyorim. Kitap okumak biraz rahatlatiyor gibi deneyin derim.

Cocuk oldumu bambaska.Babasi yurt disinda cocugumun.arayip sormuyor,cocugum baba diye agladikca ciglik atmak ,aglamak,bogurmek istiyorum..10 yil evli kaldim.Psikologa gidiyorum.Yasadigim kotu seylerin yerine,iyileri yasayip koymadikca bu psikoloji duzelmiyor..

Cocuk oldumu bambaska.Babasi yurt disinda cocugumun.arayip sormuyor,cocugum baba diye agladikca ciglik atmak ,aglamak,bogurmek istiyorum..10 yil evli kaldim.Psikologa gidiyorum.Yasadigim kotu seylerin yerine,iyileri yasayip koymadikca bu psikoloji duzelmiyor..
Haklisinz :( allah yardmcnz olsun...

Zaman herşeyin ilaci derler zaman diyorum..

Ben boşanma aşamasındayım.şöyleki hala aynı evde yaşıyoruz.anlaşmalı olarak ayrılmaya karar verdik.evin satılmasını bekliyoruz. Çünkü herikimizinde borçları var yani yeni bir düzen kurmak için maddi durumumuz elvermiyor.3 tane çocuğum var.yaşları küçük. Ben boşanmayı iple çekiyorum.sanki üzerimden çok büyük bir yük kalkacak oh be diyecekmişim gibi geliyor. Yaşayıp görmek lazım.sanki herşey çok güzel olacakmış gibi hissediyorum tabi yaşayacağım zorlukların farkındayım ama kendimi onsuz daha güçlü daha iyi hissediyorum. Yani tamamen hayatımdan çıkıp gidince bir boşluğa düşermiyim evet ama sanki bu boşanmanın getirileri daha çok benin için .

Ben boşanma aşamasındayım.şöyleki hala aynı evde yaşıyoruz.anlaşmalı olarak ayrılmaya karar verdik.evin satılmasını bekliyoruz. Çünkü herikimizinde borçları var yani yeni bir düzen kurmak için maddi durumumuz elvermiyor.3 tane çocuğum var.yaşları küçük. Ben boşanmayı iple çekiyorum.sanki üzerimden çok büyük bir yük kalkacak oh be diyecekmişim gibi geliyor. Yaşayıp görmek lazım.sanki herşey çok güzel olacakmış gibi hissediyorum tabi yaşayacağım zorlukların farkındayım ama kendimi onsuz daha güçlü daha iyi hissediyorum. Yani tamamen hayatımdan çıkıp gidince bir boşluğa düşermiyim evet ama sanki bu boşanmanın getirileri daha çok benin için .
Sizin durum daha karışıkmış gerci ne yasadgnzi bilemeyiz tabi allah yardmcnz olsunn

Back
X