Boşanmış ve eski eşi çevrenizde olan bi insanla ilişki ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Merhaba sizinle uzun süredir kafamı karıştıran bir konuyu konuşmak istiyorum .
Ben 22 yaşındayım 1 sene önce biriyle tanıştım 28yaşında yeni boşanmıştı benimle görüşmek istedi reddettim defalarca geldi engelledim heryerden yinede karşıma çıktı bi şans istedi . Eski eşiyle küçükken aynı mahallede oturuyorduk uzaktan tanıyoruz birbirimizi küçük bi ilçe burası herkes tanır birbirini. Bu adamın halası bizim karşı komşumuz . Ona eski eşini tanıdığımı ve bunun benim için yanlış olduğunu ve çevremiz çok tanıdık olduğu için bu durumdan ötürü bi ilişkim olamayacağını söyledim . Oda biraz bozulup haklısın " evlenecek birini bulamamışta *** eski kocasıyla evlenmiş derler diye düşünüyosun" dedi aslında benim için hiç önemi yok ama aile ve toplum faktörü kafamı karıştırıyo. Ama herşeye ragmen istemiyosan bile beni bi kere tanı bi çay içelim en azından diyo kafam okadar karışık ki siz olsanız ne yapardınız ?

" evlenecek birini bulamamışta *** eski kocasıyla evlenmiş derler diye düşünüyosun" dedi
Ne alaka, kırk yıl düşünsem aklıma gelmez. Milletin kafa işsizlikten ne konuşacağını şaşırmış hakikaten.
Tek dert edeceğim şey, ne sebeple boşandığı olurdu, onu tanımak isterdim bu anlamda. Tabii diğer faktörlerde uyum sağlıyorsam.

Bi süre konuşulup unutulur, fakat yaşın çok küçük kendi denginde kafanı kurcalamayacak geçmişi olan biriyle bi.ilişki bence daha sağlıklı olur. Boşanma sebeplerini öğrenmeye çalış el altından. Sorun neymiş? Belki yuva kurulacak bir yapısı yoktur.

Dünyada erkek kıtlığı başlamadı korkmayın.
Bu yüzden asla asla asla diyorum.
Hem daha aşık olmamışsın,hoşlanmamışsın bile. Senin yaptığın doğmamış çocuğa don biçmek. Bu durumda en iyisi uzak durmak.

Kendince çok haklı sebepleri var bunları benimle yüzyüze görüşmek istiyomuş
Bi süre konuşulup unutulur, fakat yaşın çok küçük kendi denginde kafanı kurcalamayacak geçmişi olan biriyle bi.ilişki bence daha sağlıklı olur. Boşanma sebeplerini öğrenmeye çalış el altından. Sorun neymiş? Belki yuva kurulacak bir yapısı yoktur.

Niye bosanmis? İste butun mesele bu?

Kendince çok haklı sebepleri var bunları benimle yüzyüze görüşmek istiyomuş

Herkes kendi tarafından anlatır, tarafsız gözle dinlemek lazım. Eski eşini tanıyormuşsun samimi komşun varsa ortak ona bi sordur. Boşanmış insan lanetlenmiş değildir illaki vardır bi nedeni.

Benım 2. evlılıgım
Yenı evlendıgımde yenı esımın dayısının kızının , benım teyzemın kızının eskı kocasıyla evlendıgını ogrenınce beynimden vurulmuşa dondum. Bızler bırbırımızı asla tanımıyoruz. Kuzenım evlıyken o kışı ıle, bende ılk evlılıgıı yapmıştım ve cıft olarak görüşüyorduk.
Sımdı yenı esımle 7 senedır evlıyım , esımın dayısının kızıylada kocasıylada(eskı damat bızım ) yuzyuze gelmeyecek sekılde davrandım benı cok rahatsız ettı bu durum ama kımse buyutmedı bu durumu benden baska

Yaşınız daha çok genç. Aranızda büyük bir aşk veya sevgide olmadığına göre bence hiç gerek yok başınızı ağrıtmaya. Küçük yer diyorsunuz, bir sürü laf söz olacak. Bir de adamın neden boşandığı da çok önemli. Bunlarla uğraşacağınıza kendi yaşlarınızda sorunsuz birini bulun bence.

Zaten siz hiç hoşlanmıyor olsanız kafanız karışmazdı.
Bence siz de epey bir hoşlantı olmuş.
Eğer boşanma sebebinde onun bir suçu yoksa(aldatma , şiddet gibi) belki bir şans vermelisiniz.

Ben de eşimin ikinci evliliğiyim benim ilk evliliğim . Ailem çoook karşı çıktı asla vermem kaç git dedi tabii ki kaçmadım. Ve 7 aylık evliyiz şimdi. Benden çok seviyor ailem :) İyi ki eşimle evlenmişim diyorum. Eşimle tanıştığımda eşim 6 yıl önce boşanmıştı ve evliliği 5 ay sürmüş. Araştırdım tabii eski eşini de. Sadece eşimin anlattıklarıyla hareket etmedim. Tabii ki her iki tarafta da suç vardır. Kadın o zaman eşimle evliyken yakışıksız olaylar yapmış bunu bana eşim bile söylememişti o zaman. Ve başka saçma sapan ilişkileri olmuş kadının. Nasıl araştırdım şöyle, ailesine varana kadar kendi yaşıtım olmayan ve eşimle o zamanlar birlikte olduğumu bilmeyen ve benim tanıdığım olup eski eşini de bir şekilde tanıyan insanlara sordum. Ben isim verdiğim de nasıl biri diye daha sormadan direk anlattılar zaten . Bir kişiden duyarak değil bir çok kişiden öğrenerek araştırdım. Babasına annesine aile yapısına kadar anlattılar zaten. Evet, o zaman, sevgilimin eski eşiymiş nasıl biri diyip aldığım cevapları duysaydım belki taraf tutarak kadını kötülüyorlar derdim ama bilmiyorlardı. Siz de iyice araştırın derim

Son düzenleme:
şimdi bana sorsanız eski eşin vukuatlarını sayfalarca anlatırım çünkü gerçekten mağdur edildim ve ölümcül sebepler vardı.

ama duyduğuma göre eski eş ve çevresi beni farklı anlatıyorlarmış. milleti dolandırdık, çalışmadı eve ekmek getirmedi demiyorlarmış da biz iflas ettik o da paragözdü terketti diyorlarmış.

herkes kendi açısından anlatıyor olayları araştıracaksan eski eşi tarafından araştırmanı tavsiye ederim.

Merhaba sizinle uzun süredir kafamı karıştıran bir konuyu konuşmak istiyorum .
Ben 22 yaşındayım 1 sene önce biriyle tanıştım 28yaşında yeni boşanmıştı benimle görüşmek istedi reddettim defalarca geldi engelledim heryerden yinede karşıma çıktı bi şans istedi . Eski eşiyle küçükken aynı mahallede oturuyorduk uzaktan tanıyoruz birbirimizi küçük bi ilçe burası herkes tanır birbirini. Bu adamın halası bizim karşı komşumuz . Ona eski eşini tanıdığımı ve bunun benim için yanlış olduğunu ve çevremiz çok tanıdık olduğu için bu durumdan ötürü bi ilişkim olamayacağını söyledim . Oda biraz bozulup haklısın " evlenecek birini bulamamışta *** eski kocasıyla evlenmiş derler diye düşünüyosun" dedi aslında benim için hiç önemi yok ama aile ve toplum faktörü kafamı karıştırıyo. Ama herşeye ragmen istemiyosan bile beni bi kere tanı bi çay içelim en azından diyo kafam okadar karışık ki siz olsanız ne yapardınız ?
bir kere elini verirsen kolunu kaptırrırsın adamda pazarlamacı ısrarı var kendini nikah salonunda bulup sonra bu dertleri düşünüp ağlama derim.

Back
X